Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 iPhone - крийте го от жената
Автор: NO_CARRIER   
Дата:   21-04-11 02:26

Потърсих, но не намерих такава тема.

http://www.guardian.co.uk/technology/2011/apr/20/iphone-tracking-prompts-privacy-fears

Разправят, че гадината пишела в едно файлче кога къде се намирате, а това после се копирало на компютъра като решите да направите синхронизация между двете. Пазете си телефончетата, за да не попаднат в лоши ръце. [smilie25]

Отговори на това съобщение
 Re: iPhone - крийте го от жената
Автор: Jim__Beam   
Дата:   21-04-11 02:44

.. Това го кажи на Навиту и ДианДимов ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. Най-скъпият ми телефон беше Нокия 150 ... колкото 3 сегашни И-фонета .... после - Бенефони ... Сигми -- Делти .... ай сиктир кви пари съм им давал .... [smilie9] [smilie9] [smilie9]

.. Печка им ледена на шибаните производители ....

Автор: Diandimov   
Дата:   21-04-11 08:52

Това не може да е вярно.
Защото айфоня като го питам за навигация половин час не може да отлепи, а през останалото време просто не фаща мрежа.

Освен това аплето от няколко месеца насам официално НЯМА поддръжка.
Включвам кютука към РС, то вика че имало ъпдейт на ОС, аз натискам yes да се ъпдейтва, и то... Нищо.
Вече няколко седмици така.

Стив Джобс има невероятен късмет че няма конкуренция, иначе е жив загинАл!

Автор: asahi   
Дата:   21-04-11 09:16

Да бе, няма. Няма сред ламерите.

Автор: vinse   
Дата:   21-04-11 09:37

Епъл отдавна са издухани от конкуренцията, хамериканците обаче ги мързи да погледан по далече от носа си [cool]

Автор: netizen   
Дата:   21-04-11 09:45

vinse: дишай дълбоко [cool]

Автор: klez   
Дата:   21-04-11 10:51

Диане, докато има балъци и Стив Джобс ще има Slaves :). Определено няма конкуренция за заблудените комплексирани души, които отчаяно търсят как да изпъкнат в очите на слепите :). Повечето айфон юзъри които познавам са точно такива ;) ходят и ги размахват кат магически пръчици. И в тоя ред на мисли:

https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/nqqm9811.JPG
http://myfantasycomic.com/images/csection/00034%20-%20iPhone%20vs%20Android%20vs%20Blackberry%20-%20

Публикацията е редактирана (21-04-11 10:52)

Автор: navy   
Дата:   21-04-11 11:34

Клез, айфона ти е създал много траен комплекс [smilie18]
Нито те кара някой да си го купуваш, нито ти бърка в джоба, когато той си го купува [smilie18]
Обаче ти личи от километри как ти се бърка в душичката и ровиш в нет-а и търсиш какво ли не, само и само да се успокоиш, че не си от епъл семейството [smilie18]
Яка болест те тресе [smilie5] ама не се умира от нея, споко [smilie7]

Днес ми се добави автоматично още един Вибер приятел, дзънкаме си, понякога фейстаймче...

Нямате фейстайм? Нямате вибер? Нямате скайп разговори? Ми аз ко да направя, да си изям децата ли [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: headcharge   
Дата:   21-04-11 11:44

То това със следенето през GSM отдавна е реалност. И няма нужда да си с айфон за да си потърпевш. Всеки апарат поддържащ някакъв интернет може за около 2мин да се превърне в перфектното СРС без притежателят му да заподозре. Това включва достъп до цялото съдържание в телефона, местоположението му с точност до 50тина м, плюс контрол върху камерата и микрофона [smilie7] Имаше даже предаване по бТВ за популяризиране на това [beer]

Дата:   21-04-11 11:51

navy, Мерси... имам си Android телефонче дето никой айфон не може да достигне функционалността му поне за моите нужди (Чисто и просто щот няма айфон с клавиатура)

Автор: otvorenia   
Дата:   21-04-11 12:14

navy каза << Нямате фейстайм? Нямате вибер? Нямате скайп разговори >>

Поне скайп нямат ли? Ако нямат наистина е много зле.
Засилих се да си вземам БлекБъри като втори тел. заради клавиатурата и питах дали има Yahoo Messenger (за Айфона има) приложение за него.
Казаха че няма и се отказах. Ако има споделете

Дата:   21-04-11 12:18

otvorenia, за айфон има IM+, в който има и фликер, и фейсбук, и скайп, и айсикю, и яхо сигурно... и то в прекрасен интерфейс!

Имах телефон с клавиатура... ами мерси...

Дата:   21-04-11 12:19

otvorenia, не го слушай нейвито
Когато съм провеждал Voice разговори по скайп през Windows Mobile телефона си(2004-та началото), Apple още не са си и мислели да правят смартфони

Автор: evelinster   
Дата:   21-04-11 12:19

https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/rvcd9599.JPG
http://farm6.static.flickr.com/5105/5610432866_9333e2fec4.jpg

Най-доброто от 2 свята [smilie18]

Дата:   21-04-11 12:20

нейви, IM+ го има за всичко кот се сетиш включително и за Java телефони :), Качвал съм го на Sony Ericsson T610 който е 2003-та година модел, така че не ми го изтъквай като някво велико откритие на епъл дет никой друг го няма.

П.С.
Тва че вие ся ги откривате тея неща, не значи че те ся са измислени :)

Публикацията е редактирана (21-04-11 12:20)

Дата:   21-04-11 12:21

Я сега провеждай през андроида да те видим ха ха ха [smilie18] [smilie18] [smilie18]

През Уин Мобайл можел... и да можеш... кой ще се набута с тази бъглива система сега заради един скайп?

Цялата тази ХТЦ, Андроид, Мобайл алаба система е едно клан-недоклан недоразумение...

Дата:   21-04-11 12:23

иска ти се да е така... Дори на американския пазар, където епъл са в стихията си пазарния им дял не е чак толкова по-голям от андроида примерно... нека не забравяме, че андроид е по-нова ОС

https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/jcwb7482.JPG
http://www.livbit.com/article/wp-content/uploads/2010/12/android_marketshare_1.jpg

Автор: danvan16   
Дата:   21-04-11 12:24

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   21-04-11 12:25

П.С. явно пак говориш неподготвен

http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-mobile/download/skype-for-android/

ето ти страницата на скайп... разгледай хубаво дали от андроид НЕ може да се провеждат разговори :) аз така като гледам май може. Баси ти няма да може да спиш ся като научи колко много неща не са ги открили епъл и не са само за епъл

Дата:   21-04-11 12:25

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   21-04-11 12:26

и мен така danvan да ми обясняват някви как имало IM+ едва ли не само за айфон и как през андроида не можели да се провеждат разговори (rofl), Пъл епъл са открили скайп разговорите разбираш ли ;)

Дата:   21-04-11 12:28

Автор: otkata   
Дата:   21-04-11 12:28

в me.com може да се види къде е телефона в момента, но трябва да е активирана функцията на апарата, както и да знаеш паролата му.

Автор: boink   
Дата:   21-04-11 12:30

ако ти имаш, редно би било и женати да има. 1:1

Автор: tonyboy79   
Дата:   21-04-11 12:32

Големи полемики стават покрай тия НайФони. [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.