Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Внимавайте в църквите по празниците!
Автор: Amigo   
Дата:   21-04-11 20:34

Джебчии със забрадки в църквите на Великден

Стотици джебчийки от ромските кланове ще атакуват църквите на най-светлия християнски празник Великден. Бели момичета на възраст от 14 до 26 години със забрадки или шалове на главите, за да не ги разпознаят жертвите, ще се слеят с тълпите молещи се и ще опитат да им отмъкнат портмонетата.
Тарторите на ромските фамилии вече са направили срещи с крадлите си и са им дали инструкции как да действат в храмовете, научи „Монитор” от свои източници. Информацията беше потвърдена вчера от МВР. Оттам изготвиха дори списък с мерки как да си опазим ценностите на Великден. Полицаите съветват, когато попаднем в навалица, задължително да притиснем чантата си отпред, плътно до тялото. Джебчийките ще действат по класическата схема, каквато прилагат и при другите големи празници, с тази разлика, че
за Възкресение Христово ще използват дегизировка.
Затова от полицията предупреждават да сме изключително бдителни и ако усетим дори леко подръпване, да се обърнем рязко и да огледаме хората около нас. По този начин, дори да са забрадени, ще запомним лицата им и ако вече сме станали жертва на кражба, ще можем да дадем по-точно описание на разследващите...

Циганите не смятали кражбата и джебчийството за престъпление, разказва ромката, която от няколко години се прехранва с джебчийство.
„Много от циганските родове не смятат измъкването на портфейли за престъпление. То е майсторство. И в нашата рода е така. За добре обучена снаха, която може да краде, се плаща откуп. Ние му викаме „баба ак”. Колкото по-сръчна е булката, по-бяла и по-опитна, толкова „баба ак”-ът е по голям. Стигат десетки хиляди евро”, казва циганката с неприкрита усмивка...

[smilie23]

За такива само трудови лагери [smilie23]

Отговори на това съобщение
 Re: Внимавайте в църквите по празниците!
Автор: Lalinda   
Дата:   21-04-11 21:14

То пък какво ли има останало в тия портмонета, особено сред черкуващите се, пред празник?

Амиго, какви ти се привиждат?

Нали уж народът изнемогваше от глад, жажда, тютюнева и алкохолна абстиненция?

Дата:   21-04-11 21:17

На мен нищо не ми се привижда. Просто гледам, че МВР-то се е загрижило за богомолците, та рекох да го отбележа. [smilie25] [smilie25] Някои изнемогват, други не се оплакват... поне такива виждам всеки ден по улиците и не им личи да ги мъчи криза. [smilie8] Всъщност те едва ли четат този форум. [smilie18] [smilie18] Добре е все пак човек да е нащрек. [smilie8]

Автор: Rosencho   
Дата:   21-04-11 21:27

Като идат на църква да си носят сурвачки....

пернишки[smilie5]

Дата:   21-04-11 21:33

Циганетата от малки ги тренират... Виждал съм как цигане на не повече от 6 години измъкна супер ловко портмонето на една жена, качвайки се едновременно с нея в трамвая (беше с качулка на главата). Всичко стана много бързо, но го видяхме аз и още 2-3 от намиращите се в трамвая. Извикахме на ватмана да спре, но отпоследната врата и в препълнен трамвай... [smilie8] А цигането направо се изпари на улицата. На тия от малки им трябва яко възпитание [smilie23]

Публикацията е редактирана (21-04-11 21:33)

Автор: Императорът.   
Дата:   22-04-11 00:33

Защо ли не се учудвам? Нищо свято няма за тия !!!

А на т.нар. "полиция" каква и е работата - да арестува престъпниците или да ни предупреждава да си се пазим сами? Защо са ни тия прасета тогава?

Дата:   22-04-11 00:35

Импе, въпросът е кой ги пуска след арестуването! [smilie3] [smilie23]

Дата:   22-04-11 00:39

Питай оня ококорения, дето се води "главен прокурор". Потърси инфо - какво изтърси днес официалната му говорителка и си направи изводите, щото ако аз го напиша, ще ме бамнат не за 3 месеца, а за три години. [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   22-04-11 00:41

ооо, Импе, де се губиш [smilie8] застрахователни дела предполагам [cool] [cool]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   22-04-11 00:45

Οοοοοο Имп! Аре бе затъжих ме се! И го давай по весело ся, а не от вратата и за циганите [smilie5]

Дата:   22-04-11 00:46

Бам. [smilie23]

Дата:   22-04-11 00:47

[smilie18] [smilie18] Импе, кажи нещо за златцето и 2012 [cool] [cool]

Дата:   22-04-11 01:05

Златце - секси. И сребърце - секси. И платинчичка и паладийчец.

Автор: tonyf   
Дата:   22-04-11 06:11

Oou, Imp![cool] Jелезата яко мачкат тия дни, сега ли е моментът да продаваме златните коронки на бабите?

Автор: Diandimov   
Дата:   22-04-11 07:05

А какво ще стане ако никой не носи кеш?
Аз не нося кеш от 10 години.

Как ще е ако навсякъде се плаща с дебитна или кредитна карта?
Дали ще крадат портмонетата циганите?

Ей сега ви давам моето портмоне.
Има drivers license (книжка) и карти.
Дубликат на книжката си вадя веднага, а от картите ми не може никой да харчи. Дори и някак да го стори, се обаждам в банката и анулирам транзакцията.

Ето, това е едно елементарно решение на проблема с кражбите на портмонета от цигани.
Ако всеки е така, цените на ловките булки бързо ще спаднат!

Дори допускам някои от циганите да станат експерти в банковото дело, информатиката и прочее.

Ето ви нагледен пример за интегриране!

Автор: georgi969   
Дата:   22-04-11 07:17

Императоре, ти зася ли си картофите?
Изпълни ли заръката на премиера?
Знам , че си му фен.
[smilie5] [cool] [smilie5] [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   22-04-11 07:57

Той - инвеститор, той не селянин. Той бере картофи на борса, и марулки тоже. Тимберица и фенове нека сеят компир. Инвеститор не луд.

Дата:   22-04-11 15:51

Така е, Асахи - аз - инвеститор.

А Картофоподобният да сее компири, защото и за селски пъдар е негоден.

Не го приемай за надувка, аз обичам земята... обожавам ароматът на чернозем пролетно време.

Диане Димов - а не е ли по-добре ушаците и садиите да си размърдат околоаналните зони и да вършат това, за което им плащаме, вместо да дават акъл? Колко джебчиики са вкарави н панделата досега в последните 10-тина години?

Автор: matataupa   
Дата:   22-04-11 15:55

Леле, Митю, мързи ме, инак мога да те пробвам научи ли се на смирение и намери ли мир.

Ари, и умната, говори за футбол основно- не, че го разбираш много, но за това няма да има бан[smilie5]

Автор: sunnyshot   
Дата:   22-04-11 16:18

Ами тя и баба ми не носеше кеш, ама като и откраднаха портмонето в една църква, в центъра на София, по средата на една панахида, да видиш каква трагедия настана!

Защото в портмонето беше КАРТАТА за ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ! А месеца беше само в началото...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.