Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся преводач от български на английски
Автор: ShotlandetsaWildlife   
Дата:   11-04-11 23:19

[smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся преводач от български на английски
Дата:   11-04-11 23:20

Търся преводач от български на английски за статиите на личния ми сайт. Пиша малко статии на месец, но ми е важно да се превеждат професионално на английски.

Става въпрос за не повече от 3-4-5 статии на месец и още толкова блог постове - само с фотографска тематика. Блог постовете няма да са дълги така както статиите.

Също така от време на време ще има някакви пасажи за превод по сайта, но те ще са повече случайни от колкото регулярни.

В замяна мога да предложа реклама на друг мой сайт. Въпреки че за него нямам време от повече от година да го потдържам, той прави ежедневно по около 1700 уникални и 3500 презареждания - общо по над 5000 хита дневно.

Ако някой е сериозен и проявява интерес да пише на ЛС моля!

Автор: asahi   
Дата:   11-04-11 23:27

Сега Тралалинда ще ти каже защо няма да ти пише.

Дата:   13-04-11 20:59

Абе всеки си има право на мнение, не оспорвам.

Иначе това е добър вариант за всяка преводаческа фирма. Както се казва, реклама никому не е излишна, а като няма работа какво пречи някой от преводачите да изчатка няколко параграфа текст.

Аз по натам ако почна да вадя добри пари покрай сайта направо ще си наема човек, но за сега не мога да си го позволя.

Автор: Lalinda   
Дата:   13-04-11 21:12

Мога да ти го преведа на френски.

За фирмата, наела бай асахий, превеждах на английски, но те са толкова високо ниво, предполагам, че дори не поискаха да получат превода, който им направих.

MOMENTARY LAPSE OF REASON?

Или и в Ксерокс нямат, ъъъ, пари?

Не бих се изненадала... Щом служителите им по цял ден висят из т. нар. социални мрежи и раздават акъл кой какво може и какво не може...

Тъй като преводът ми за Ксерокс така и така стои непотърсен от клиента, не смятай, че същият би могъл да даде информирано мнение за способностите ми на преводач.
[smitten] [smitten] [smitten]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.