Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Да изчистим София
Автор: zizero   
Дата:   31-03-11 10:52

http://www.btv.bg/da-izchistim/kampania-novini/story/257899934-937_75_02__stani_dobrovolets_izchisti_Sofia_na_9_april.html

937 75 02 - стани доброволец, изчисти София на 9 април!

С наближаването на 9 април – денят, определен от Столична община, за почистване на столицата, нека да припомним телефоните, на които желаещите да се включат в акцията могат да се обадят за:

- включване като доброволци - 937 75 02
- подаване на сигнал на оперативния център на Столичен инспекторат - 987 55 55
- предаване на хартия, стъкло, пластмаса и метал - 0885 75 37 94
- предаване и безплатно извозване на електронно и електрическо оборудване - 0800 14 100 или 0885 77 00 41

Припомняме, че чистенето на 9 април е само за столицата (или поне в рамките на официално обявеното). Кампанията "Да изчистим България" е дългосрочна и поетапна - тоест, има за цел да обхване ЦЯЛА България и ще продължи близо година. Следете сайта, за да сте в час с постепенното разрастване на инициативата, която със сигурност ще достигне и до вашия дом.

http://www.btv.bg/da-izchistim

Отговори на това съобщение
 Re: Да изчистим София
Автор: realnoncho   
Дата:   31-03-11 10:56

Добра инициатива поне за 1 ден да си мръднем задниците за града в който според повечето е мръсно и гадно [smilie24]

Дата:   31-03-11 11:00

937 75 02 - стани доброволец, изчисти София на 9 април!

Записвайте се! [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Автор: мара   
Дата:   31-03-11 11:00

е, важно е и добре е останалите 364 да се свиним [smilie5]

Дата:   31-03-11 11:01

Все пак е някакво начало и е добра инициатива. Всички мрънкащи, че им е мръсно да се включват. Сега имат възможност да променят малко заобикалящата ни свинщина!

Дата:   31-03-11 11:11

добро е, да. ама аз ако чакам тоя един ден годишно. е те тука требе да се спомене лалка с добро! не само с добро - ами с много добро!

Дата:   31-03-11 11:13

Съгласен съм, за пример е в това отношение!

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: junkpaper   
Дата:   31-03-11 11:15

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: promis   
Дата:   31-03-11 11:15

Супер, и аз ще се включа. И без това ще ходя към София на r.d. на Добито [smilie24]

Публикацията е редактирана (31-03-11 11:16)

Автор: kadieva_r   
Дата:   31-03-11 11:16

А защо трябва да се записваме? Не е ли достатъчно да излезеш навън с торба за смет, метла, лопата и ръкавици? И както казва Марето - защо да чакаме само този ден?

Автор: Todd   
Дата:   31-03-11 11:17

Като изчистите София елате малко и в село !!! Ша почерпим !!! Носете си метли и лопати !!!

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Дата:   31-03-11 11:18

http://www.btv.bg/da-izchistim/stapka-po-stapka

Указания за гражданите за почистването на София

Списък с адресите на пунктовете, откъдето можете да се сдобиете с помощни материали за чистенето на София - вж. тук.

Списък с местата за почистване от доброволци - вж. тук

Списък с паркове за почистване и необходимия брой доброволци - вж. тук

Списък с пунктове за събиране на вторични суровини (хартия, стъкло, пластмаса, найлон и желязо) - вж. тук

Пролетното почистване в столицата тази година е от 4 до 21 април. Столичната община напомня на гражданите, че:

Почистването и поддържането на междублоковите пространства и прилежащите части на жилищните сгради е тяхно задължение;

Събраните от почистването отпадъци да се поставят в съдовете за битови отпадъци или в чували до тях с изключение на едрогабаритните;

Едрогабаритните отпадъци (дивани, канапета, фотьойли, санитарен фаянс, тоалетни чинии, матраци, дюшеци и др.) да се поставят до съдовете за битови отпадъци;

Рязането на дървета и кастренето на клони да се извършва само след разрешение от районната администрация или дирекция "зелена система” при Столична община, съгласно чл. 44, ал. 1 от Наредбата за изграждане и опазване на зелената система на територията на столична община;

Изрязаните храсти и клони при почистването да се оставят в зелените площи на удобно за извозване място, а не до съдовете.
За предаване на събраните рециклируеми отпадъци като:

Хартия, стъкло, пластмаса и метал гражданите на столицата да се обаждат предварително на фирма "Полисхарт” на тел. 0885 75 37 94.

Излязло от употреба електронно и електрическо оборудване на фирма "Елтехресурс” на тел. 0800 14 100 или 0885 77 00 41;

Информация и сигнали гражданите да подават на телефона на оперативния център на Столичен инспекторат - 987 55 55
Доброволците могат да се записват на телефон 937 75 02

Автор: dePhil   
Дата:   31-03-11 11:20

Супер! [smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer] [shtrak]

Автор: feliz   
Дата:   31-03-11 11:24

Автор: feliz
Дата: 22-03-11 09:25
"Да изчистим България за един ден!" например

==============
Автор: tonyf
Дата: 22-03-11 10:57

Feliz

Хайде, колко от тук са навити?

Аз в момента съм в България, в София и не ми пречи да се включа. Даже точно вчера си мислех за нещо такова и с тая цел снимах картинката около първото възможно кръстовище на входа на София от запад. Целия, абсолютно целия поток от Калотина, минава през това кръстовище за да влезе в София или да продължи към Истанбул, Солун, Букурещ, или накъдето и да е! Вече си мисля, че онези от BBC, дето са редактирали филма на Майкъл Пейлин за Бг, са били съвсем прави. Западният турист на влизане в БГ сигурно изживява сериозен културен шок и си мисли какво търсим в ЕС!
По-късно ако имам време ще пусна няколко снимки тук.
=========================
Автор: feliz
Дата: 22-03-11 12:02

Автор: tonyf
Дата: 22-03-11 10:57

Feliz

Хайде, колко от тук са навити?
==========================================
май повечето са навити само да си приказват.
всъщност евала на Лалинда - прави го сама. А някои дори да се опиташ да ги организираш, пак не можеш. Трети пък пускат некви апели към другите и до там.

=================================

това са постчета от тази тема [smilie21]

Дата:   31-03-11 11:42

абе стига да се фане всеки около къщата/блика си....ама да изведе и децата. мое ли да чакам да 2 чувала и 3 чифта ръкавици да ме организира общината, баси. ама е хубаво, че ще има организирано извозване. вкл. и на нестандартни отпадъци. може даже и да поклоширам. иня ден, като сме изхвърлили торбата от прахосмукачката, некъф мангал я разкъсал и изтърбушил да види нема ли вътре златен пръстен. и я заеГал ей така на тротоара. така правят и с дрехите, дето оставяме прани и сгънати. е, има и изключения.

Автор: ZENTEX   
Дата:   31-03-11 11:43

Първо трябва да се изчисти тъпата зган дето сере и си хвърля боклуците където и падне.

Дата:   31-03-11 11:46

е, тях ще ги познаеш по искрящия смях в погледа[smilie5] много се веселят, щом видят някой да чисти. особено, ако му не е работа. па колко му е такъв да го настъпиш, бутнеш без да искаш, да залитнеш и да го светнеш...[smilie8] [smilie5]. в краен случай има и други начини.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   31-03-11 11:47

Като Зентекс. Аз се записвам доброволец, но за почистване на сганта.

[smilie21]

Автор: Lalinda   
Дата:   31-03-11 11:49

Ами... за мен всеки ден е 9 април.

И за вас ако беше така, сега нямаше да има нужда да се чисти САМО ЕДИН ДЕН.

Не ми разправяйте само, че можете само да плюете по мен, пък на 9 април да се причестявате, като вдигнете показно няколко хартии...

Излагате се.
По-добре си трайте.

Дата:   31-03-11 12:04

Тодеее, в твойто село утре [smilie25]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   31-03-11 12:07

Лали, по теб мога не само да плюя. Документирано из форумниЙ архивиЙ, чè съм ти отдавал неодходимото уважение в някои моменти и за конкретни неща.

Когато си била бяла и добра съм ти го отбелязвал.

Автор: vizov   
Дата:   31-03-11 12:09

Ние ще си изчистим около блока че и по-далече, както го правим всяка година. Тази вече го направихме веднъж.

Ама защо тия чалгари от бТв си присвояват всичко бе!?! Ся, аз ще си изчистя пред блока, а тея келеши ще кажат, че съм се включил в тяхната инициатива. Тяхната ****!

Като изключим това лирично отклонение изцяло подкрепям акцията! [smilie5]

Дата:   31-03-11 12:12

Гледай сега Лалинда,
аз през останалото време от годината не правя боклук по улиците и очаквам от общината малко да се напъне за почистване и санкциониране на тези които правят. Щото в момента булевардите имат по 1 метър прах и гняс по краищата и това се мие с водоноска... Или да си закача на колелото една метла?

Автор: feliz   
Дата:   31-03-11 12:15

"Инициативата се ражда в Естония през есента на 2007 г. Идва от група приятели, които решили, че трябва по някакъв начин да обединят гражданите, бизнеса и държавата, които да се погрижат за природата на страната бързо и най-вече - ЗАЕДНО. Така се стига до извода, че трябва да се действа на принципа "един ден, една държава”.

Този ден за Естония е 3 май 2008 г. Тогава над 50 хиляди души и стотици организации успяват да съберат над 10 хиляди тона боклук на територията на цялата страна. Вдъхновението бързо стига и до Латвия и Литва. Три години по-късно държавите, които участват в инициативата, вече са над десет."

така че, инциативата отново не е наша, нито на би ти ви.[smilie5]

Дата:   31-03-11 12:17

бас държа, че лали ги е изпреварила [smilie5]
ама ако тя не беше толкоз проклета, а ние - толкоз заядливи, щехме да сме издухали сичката прибалтика [smilie18]
така че ай ся, като сме очевидно на едно мнение и на един акъл по темата сичките, да не търсим за кво да се ядем [smilie21] [smilie25]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.