Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Астрология, зодии
Автор: Veronique   
Дата:   05-04-11 01:53

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Астрология, зодии
Дата:   05-04-11 01:53

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Jim__Beam   
Дата:   05-04-11 02:05

... Азъ , като един невярващ човекъ в зодии - модии ..... [smilie7] [smilie7] .... мога да кажа само , че мразя зодия ОВЕНЪ .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Дата:   05-04-11 02:08

Автор: Jim__Beam   
Дата:   05-04-11 02:09

.. Рак .... ама още не съм болен ... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: neuromancer   
Дата:   05-04-11 02:11

Има ли такива статистики? Или броиш колко хора казват "всичко ми познаха" и колко "пълни глупости"?
Иначе има хора, които се кълнат че е вярно, други твърдят че не е вярно, а на трети не им пука...

Дата:   05-04-11 02:22

Автор: christal   
Дата:   05-04-11 03:50

Ако искаш може да си поговорим на тая тема :)

Слънчев знак и асцендент сами по себе си няма как да заковат координатите на една личност. Те са твърде общи, но имат решаваща роля, след като се изяснят най-конкретните отношения в наталната и прогресивните карти.

В астрологията има точни системи за това да се отделят съвпаденията, за които говориш едно от друго, докато се стигне до онова, което вече не може да се раздели.

Искам да ти кажа, че погледнато под лупа няма общи неща, а има много, много на брой конкретни неща :)

Дата:   05-04-11 04:04

Автор: alba_luna   
Дата:   05-04-11 06:55

Да ви пратя данните си и да ми направите един?
Аз съм Везни, с асцендент Дева и луна в Лъв [smilie25]

Публикацията е редактирана (05-04-11 06:57)

Автор: peterst   
Дата:   05-04-11 07:13

https://photo-forum.net/static/forum/2011-04/ftvh8182.JPG
http://web.hit.bg/bgsviat/Nik%20Shtain%202.jpg

http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%9D%D0%B8%D0%BA_%D0%A9%D0%B0%D0%B9%D0%BD

Автор: tnt   
Дата:   05-04-11 08:30

Водолей-Водолеите не обичат и не могат да отмъщават. Но тъй като имат вродено силно чувство за хумор могат да ви направят за смях когато си поискат и където си поискат. И ответният удар от ваша страна губи смисъл.

[smilie8] [smilie8] [smilie8]

ама аз не съм вадалей [smilie5]

Автор: valen_tin   
Дата:   05-04-11 09:02

интересно е, аз тук си имам даже софтуерче и разцъквам ... ама го правя като за забавно четиво. Не му отдавам много значение на прочетеното. [smile]

иначе Бугоскоп-а по зи-рок е номер едно [cool]

Автор: chill   
Дата:   05-04-11 09:14

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Чакай да погледна календара ... бре, не сме 1011 г. ...

Публикацията е редактирана (05-04-11 09:15)

Автор: kali222   
Дата:   05-04-11 09:44

Зависи кого питаш, Вероник.
Ако питаш някоя риба (Ето че моят асцендент рак се проявява и започвам отзад напред), много е вероятно с малко думи да чуеш много за астрологията.

Водолеят ще ти изкаже двеста довода за и още толкова против и никога няма да разбереш какво точно мисли.

Козирогът ще има предвидима, ясна и точна позиция по въпроса - за него това са пълни глупости.

Стрелецът ще ти каже, че заминава някъде на пътешествие или най-малкото отива на купон и не може сега да се занимава с твоите въпроси.

Ако си симпатична на скорпиона и той е в добро настроение може да разбереш колко повърхностен е интересът ти към нещо така обширно и дълбоко.

Везните от доста време мислят по този въпрос, но още не могат да вземат решение за себе си дали вярват или не....

Девите ще те попитат нямаш ли си работа, та от скука се занимаваш с такива неща.

Лъвовете са съгласни с всички хубави неща, които астрологията има да каже за тях и благородно пропускат останалото.

Раците ще кажат нещо остроумно в смисъл, че астрологията се отнася към астрономията както психиатрията към психологията, но да знаеш, че винаги си режат ноктите във вторник, защото това е денят на марс.

Близнаците е ясно, че имат повече от едно мнение по въпроса.

Телците са на мнение, че в астрологията има доста пари и не е лошо чавек да си изкарва хляба с нея, но те лично биха предпочели нещо по-стабилно.

Овните или за страшно запалени или напълно незаинтересовани.

Дата:   05-04-11 09:51

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [cool]

Автор: boreto   
Дата:   05-04-11 09:54

Как ви се съчетава религията със суеверията?
(За науката не питам)
[smilie25]

Дата:   05-04-11 09:58

те религиита със суеверията си вървят ръка за ръка от хилядолетия ...

само че не бъркай Астрологията със суеверията [smilie3]

Автор: boreto   
Дата:   05-04-11 10:18

Само не ми казвай, че е наука...

Дата:   05-04-11 10:20

опа! само карайте фнимателно [smilie5]

Автор: chill   
Дата:   05-04-11 10:27

Автор: valen_tin
Дата: 05-04-11 09:58

само че не бъркай Астрологията със суеверията [smilie3]

---

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Дата:   05-04-11 10:27

не съм казал че е наука [smilie3] просто няма много общо със суеверията [smilie3]

Автор: kukurjak   
Дата:   05-04-11 10:32

И аз мразя зодия ОВЕНЪ...
И съм същата зодия като Jim__Beam[smilie5]

Автор: iPonche   
Дата:   05-04-11 10:39

Вярвам, че хората си имат характери, с които се раждат. Без значение това в кой месец от годината става.

Искам да ви питам само зодията на един човек не се ли формира още при зачеването му или не, а от месецът, в който обикновено ембрионът е обявен за живо същество? Коя зодия са седмачетата и осмачетата? Какво значение има зодията?

Ако се разбираш с някого всичко е ок, ако ли пък не - всичко заминава по дяволите.

Според мен зодията има значение дотолкова, че да си чешем езиците, просто още едфна обща тема на разговор [smilie3]

Автор: Lalinda   
Дата:   05-04-11 10:43

Аз съм зодия Риби и като дете бях доста скептична (голямата ми любов бе астрономията, не астрологията), но пък най-добрата ми приятелка, също зодия Риби, се увличаше изключително и по астрология, и по нумерология, докопваше разни интересни неща, които на ония години превеждаше от италиански, та доста ни забавляваше и нещата винаги съвпадаха...

Та, продължавам да не вярвам много-много, но напоследък един щайнерианец (вероятно и в щайнерианството не вярвам), когото попитах дали вярва в зодиите, ми каза, че толкова много неща се определят от хода на планетите, че нямало как и човешката съдба да не зависи от тях... Както и да е, този щайнерианец е зодия Лъв, но проявява интерес към особата ми заради рождената ми дата - между тази на Щайнер и Балмер... Хм.

И аз не знаех много нещо за зодия Лъв, ама ей на, взех и се зачетох в написаното от Линда Гудман (препоръчана ми от моята приятелка) и ми се стори, че написаното за Лъва отговаря напълно на това, което видях у щайнерианеца... Хе-хе.

Малко дълго отклонение, за да кажа, че хората вероятно се влияят не толкова от хода на планетите в деня на рождението им (някои настояват да се отчита момента на зачеването им), колкото от това, което ВЕЧЕ се "знае" за представителите за зодията.

За зодия Риби, вкл. Линда Гудман, пише какви ли не странности - че били ниски, дебели и тромави, например, но аз лично не съм от тях, дори напротив...

Според нумерологически ескиз обаче за рождената ми дата пишеше, че съм щяла да постигна много, наблюдавайки.
[smitten] [smitten] [smitten]

Помня го и ви наблюдавам.
[shtrak]

Линда Гудман наистина пише много увлекателно, а и преводачът ми се струва добър... Но тя, доколкото помня, е Овен.

Още една случка покрай зодиите. Преди петнадесетина и повече години ходих на един курс по цивилизация във Френския институт... Преподавателката ни бе французойка, пообиколила света и преподавала в различни страни, почти веднага ни попита защо българите винаги я питат коя зодия е... Защо ли, казах, защото хората искат да опознаят по-бързо непознат събеседник... После тя попита дали можем да познаем коя зодия е... Казах, без много да мисля (нали наблюдавам, не е шега работа), че е или Овен, или Телец! Познала бях - оказа се, че е родена на 23 април.
[smilie3]

В заключение обаче бих казала на Скорпионите да не вземат много присърце това, което се "знае" за тях.

Тук мнозина са ме питали дали не съм зодия Лъв. Да, асцендентът ми е Лъв, както ми казват, само че, след като прочетох всичко за Лъва, не открих абсолютно нищо, което да е близко до характера ми.
С други думи, наблюдавайте, но не се заблуждавайте.
[smitten]

Овните и Раците са ми симпатични. Също Скорпионите, Рибите, Близнаците, Стрелците, Везните, Козирозите и Водолеите...

Само че, опознаеш ли веднъж някой Лъв, всичко друго започва да бледнее...
[smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.