Автор: Uve_Smotanson
Дата: 28-12-10 22:48
El_Fuego
Те тия в Люлин някакви аматьори са били. Преди 5-6 години, квартала не го помня, но някоя от зоните беше. Просто ме закараха там по тъмно и все едно бях с вързани очи пленник някъде в Южна Америка, но ми се струва че беше по зоните - Б 17 или нещо от сорта. Човече, все едно бях репортер на CNN и предавах на живо съпротивата на Кувейтската Национално Освободителна Армия, срещу Ирак. Някъде на 5-6-ти етаж, отварям неразумно прозореца на балкона и като се почна... Все едно гледаш камера за нощно виждане. Липсваха само ракетите скъд, томахоук и един възторжено задъхан репортер с каска да обяснява кой блок на кого и какво иска да каже за майка му с помощта на местен преводач. И това по думите на домакина беше някаква мизерна част от ритуала. Просто бях там на 31-ви, а военните действия са започнали някъде откъм преди Коледа. Да не говорим, че после се изкара и истинско огнестрелно оръжие и се изстреляха два пълнителя с прецакани турски патрони.
Та така, като гледам, да дават по един зимен камуфлаж, 5-6 лимонки и по 2-3 пълнителя и да се почваме, пък който оцелее, оцелее
|
|