Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 BRAVO на Дянков!!!!
Автор: hotsnail   
Дата:   26-11-10 18:32

За пръв път в икономическите новини на БиБиСи (слушам ги от 4-5 години) чувам интервю с източно европейски икономист относно това как трябва да се реформира Европа!!!

Това е голямо! Подобно нещо няма прецедент.

България в момента е с най-добре балансирания бюджет в цяла Европа! и е може би на най-добра позиция за излизане от кризата - питаха го Дянков как е постигнал това!

Питаха го и как да се реформират институциите и каква трябва да е евро бюджетната политика и явно много му се кефеха. (това вероятно е защото БГ позицията много добре обосновава и подкрепя позициите на Великобритания, но пак е огромно постижение - България има позиция и някой я е забелязал!)

Подобно нещо до сега не съм чувал - английско радио да пита източно европеец какво трябва да се прави.
 Re: BRAVO на Дянков!!!!
Автор: CanoniO   
Дата:   26-11-10 18:33

Ако се намери човек, да обясни с нортмален тон на европееца, как се оцелява със 100 евро на месец - да. Съгласен съм. Магия е.
Дата:   26-11-10 18:35

Може да сме най-добрия бюджет, ама сме най-търпеливия катър в Европа. На ирландеца, дето го съжалявате и дето Европа ще му даде пари да не умре уж от глад, месечния му доход е вашият годишен....
Дата:   26-11-10 18:35

Канонио най-интересното е, че вече не сме най-бедни в ЕС!

Не че е голямо достижение. 2-ри сме пред Румънците. Ама има изгледи да мръднем още няколко места напред предвид как бълбукат съседите от всички страни и някой по далечни държавици.
Автор: Marillion   
Дата:   26-11-10 18:36

hotsnail сега ще видиш какво ще те направят.

Тук Дянков не е на почит. Всички смятат, че е консервативен икономист, който хал-хабер си няма от бюджет, да не говорим от икономика.
Дата:   26-11-10 18:38

А за ирландците ....дано се оправят по бързо. Много е зле там човек.

Да тамс ега са със най-голямата минимална заплата ама скоро ще падне с много минималната им заплата. Средната при 25% безработица не знам дали има значение.

В момента аз съм по щастлив в БГ.
Автор: tziko   
Дата:   26-11-10 18:38

Светло бъдеще се очертава за България!

Надявам се!
Дата:   26-11-10 18:39

Проблемът е, че българите сме бедни на възпитание. 90 % от хората изяждат и изпиват бюджета си. Който не яде и не пие, си купува телефон за 1200 лева, при заплата 450... Това сме ние...
Автор: mavar   
Дата:   26-11-10 18:41

Просто казано на ниско ниво :
- Обикновен селянин, живеещ с малко пари и гледащ личното си стопанство. Няма екстри, не си позволява луксове. Не дължи на никого нищо и спи спокойно.
- Баровец с джипове, любовници, къщи . Всички екстри, пътувания, яхти, хотели, барове.
Дължи сума пари на разни хора и лавира няколко години докато накрая изгърми ако няма кой да го спаси.
Кой е по-щастлив?
Автор: fove   
Дата:   26-11-10 18:41

Дянков е виновен до толкова,че не може да се пребори с Боко и да проведе реформите,които трябва да се направят.Той много добре знае това,но не може да се справи с Боко и другите недоразумения в правителството.
Дата:   26-11-10 18:45

Абе не знам до сега Българкси политик освен за да го/ни направят за смях не съм виждал да канят в чужда медия.

т.е. по времето на Царя и Станишев не случайно спряха БиБиСи.

Спряха го щото те всеки трети ден си правеха майтап с БГ правителството или пък откровенно съобщаваха, че са "изпъдили" Станишката от поредното събрание на ЕС.

Много се кефих когато Меркел прие Бойко и после и дойде до БГ.

Имайте в предвид, че тя не разговаря никога със Станишев - отменяха му поне 10-тина срещи с Меркел.
Автор: valen_tin   
Дата:   26-11-10 18:47

Дянков си говори с британския министър на финансите:
- Колко е при вас средното възнаграждение? Как живеят гражданите?
- 2000 паунда, за нормален живот трябват около 1000, какво правят гражданите с останалите 1000, правителството не се интересува.
- А, ми че то като при нас. При нас средната заплата 500 лева, за нормален живот са нужни 1000 лева, откъде гражданите намират останалите 500 правителството не се интересува.
Автор: Amigo   
Дата:   26-11-10 18:49

valen_tin написа:

> Дянков си говори с британския министър на финансите:
> - Колко е при вас средното възнаграждение? Как живеят
> гражданите?
> - 2000 паунда, за нормален живот трябват около 1000, какво
> правят гражданите с останалите 1000, правителството не се
> интересува.
> - А, ми че то като при нас. При нас средната заплата 500 лева,
> за нормален живот са нужни 1000 лева, откъде гражданите намират
> останалите 500 правителството не се интересува.

[smilie18] [smilie18]
Автор: Amigo   
Дата:   26-11-10 18:51

абе принципно оптимизмът е убаво нещо... [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Бедните в България ще стават още по-бедни [smilie8] [smilie8]
Автор: junkpaper   
Дата:   26-11-10 18:51

valen_tin [smilie18] , много на място
Автор: belia   
Дата:   26-11-10 18:55

а днес академиците да му забравят пицата...
Автор: sauron69   
Дата:   26-11-10 18:56

Невдянков да почне да си събира приходите, а не само да ръси бодрячески слова https://photo-forum.net/joro/emoticons/B2.gif
Дата:   26-11-10 18:56

В България безработицата продължава да расте и през 2011 година ще е над 9 процента, водейки до ново значително намаляване на доходите. Допълнително намаляване на доходите в България идва от намаляване на заплащането, както и от замразяване на заплатите. Растежът на заплатите в страната се е забавил с 5 процента.

Тия на Марс ли живеят? Забавил се растежа на заплатите и това е лошо така ли? или 9% безработица са лошо?

А те случайно да са погледнали новините за Ирландия от вчера или за Гърция от цялата година? или за Румъния?

Дали се сещат, че сме до някъде в един кюп с тях и при 15%-25% безработица и намаляване на заплати с над 1/4 някак 9% безработица и намален ръст на заплатите звучат почти фантастично?
Дата:   26-11-10 18:59

Ето Ви оптимистична новина за северните съседи от преид малко "She said that by 2020, the objective is to decrease the unemployment to 10% from 14%."
Автор: itilien   
Дата:   26-11-10 19:18

Ти вярваш ли, че истинската безработица в България е 9%? И мислиш, че можеш да сравняваш гръцки и ирландски заплати с български? 300 лева заплата я обърни в паунди и кажи на някой ирландец, да видиш дали няма да му звучи фантастично.
Автор: pmartinov   
Дата:   26-11-10 19:22

Императора и Иводам ще припаднат...

[smilie8]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   26-11-10 19:30

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Автор: stoyan_5   
Дата:   26-11-10 19:33

Дянков [smilie23]
Хвалят ни за да не ни дават помощ.
Така излиза, че сме си много добре.
Такава тактика е позната отдавна ...

Какво говорят за Румъния?
А?
Дата:   26-11-10 19:39

ми не знам. Писах Ви за пръв път се случват подобни неща от 1300 години насам.

Ние винаги сме били посмешището на Европа.

Толкова невзрачно място дето освен в някоя гадна шега не се споменава.

Явно на Стоян, Импа и другите съфорумци дето споменавате им харесва да са посмешищата на Европа.

Аз се кефя че за малко и може би случайно тая седмица ни взимат на сериозно. Може и да е само за да е по яка шегата в Понеделник [smilie18] [smilie18]

Инак Стоян да му кажа ами предната новина за източна Европа беше май за Естония някъде през Юли. А имаше и за балона с имотите в Латвия пак лятото. Накратко тия дето сме на изток от Германия не ни броят за живи - освен ако не става дума за гонене на малцинствени емигранти от Франция.

А това да обсъдят с източно европеец бъдещото устроиство на Европа......май имаше подобна новина през 2005-2006-а заради слабоумния Чешки президент и това че не искаше да подпише новата конституция. Мисля, че си правеха шеги с него т.е. от сорта на "знаете ли в коя държава имат най-красивата лудница в света" - президентството в чехия.

Публикацията е редактирана (26-11-10 19:48)
Автор: stoyan_5   
Дата:   26-11-10 19:47

hotsnail
... чета!
Няма да коментирам повече.
Дано си прав.
Дано преборим кризата ...
Ще имаме и данъци върху застраховките, ще имаме и нови цени на горивата ..., а за заплатите - стига де ... не може всичко!
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

Тази тема е затворена