Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Нещо ми е криво
Автор: zizero   
Дата:   24-11-10 12:13

Нещо от известно време ми е много криво, в някаква дупка и депресия съм изпаднал и всичко ме дразни. Сутрин като се събудя и ми е апатично и направо не ми се става от леглото. Нещо нямам желание и за нищо, дори нещата, които по принцип ми доставят удоволствие..

Дайте някакви съвети как да го преборя това настроение, че направо не се трае вече [smilie11] [smilie11]

Отговори на това съобщение
 Re: Нещо ми е криво
Автор: __SpOO__   
Дата:   24-11-10 12:16

Не си сам [smilie21]

Автор: Todd   
Дата:   24-11-10 12:16

Сам ли спиш ????

Автор: feliz   
Дата:   24-11-10 12:17

чай от жълт кантарион [smilie5]
По телевизора казаха, че така може да изгониш сезонната депресия.[smilie5]
И много светлина. Най-добре слънчева или поне естествена дневна.
Т.е - излизай навън!
И от мен - снимай![smilie24]

Автор: TNT   
Дата:   24-11-10 12:20

музика и пей по улиците ... няма черни дупки, дето да не можеш да ги прескочиш с усмивка и малко воля

Автор: charm   
Дата:   24-11-10 12:21

есента, мрачното време, често водят до такива депресии, просто го няма хормона на щастието [smilie3]

моите съвети:
1. Излез навън. Остави студа да пощипка лицето ти. Нагази в някоя локва и скачай отгоре, докато се наморкиш.
2. Не стой пред компютъра/телевизора повече от час.
3. Купи си хубаво списание или вземи добра книга и отиди на кафе. Сам.
4. Направи това, което много обичаш - колкото и усилия да ти струва.

мога и още, но хората са различни и на всеки различни неща му действат.

и не забравяй - от депресията се излиза с усилие, а не със самосъжаление [smilie24]

Успех!

Автор: princess_lia   
Дата:   24-11-10 12:24

Намери си много, много работа! От сутрин до вечер, ставане в 6 и до 21-22 работа. Няма да мислиш за никаква депресия, и всичко ще те радва, само да не е работа, в малкото свободно време, което ти остава...Аз така съм се лекувала - работа и 2 курса по различни езици едновременно...в един момент не знаеш на кой свят си, но в никакъв случай не ти е тъжно. Естествено, пак всичко ще те дразни, но защото нямаш миг свободно време. [smilie5]

Дата:   24-11-10 12:27

На мене като ми е студено и съм навън и се депресирам още повече. И защо да ходя сама на кафе, като мога да си го пия в къщи на канапето с кеф. И без това си отвисяваме по кафетата, когато имаме срещи или чакаме да мине време...

Дата:   24-11-10 12:29

ха ха, адаша ме подсети - преди няколко дни пътувахме с колата и чакахме на един светофар с пешеходна пътека. Слушахме радио и в този момент виждам, че един пресичащ младеж със слушалки в ушите, си отваря устата точно в унисон с песента, която слушахме. Беше готино усмихващо съвпадение.[smile]

Така, че пеейки по улицата, може и ти да усмихнеш някого, а добрата енергия се връща при теб.[smilie24] [smile]

Публикацията е редактирана (24-11-10 12:31)

Автор: Mick   
Дата:   24-11-10 12:32

Фелиз, все едно си гледала клип на живо :)[smilie5] [smilie24]

Дата:   24-11-10 12:33

Да, беше много яко и ще го помня дълго.[smile]

Дата:   24-11-10 12:35

ми аз гледам да няма хора наоколо, че пеенето ми е леле-мале... ама редовно си танцувам по спирките ако ми е дошла музата... Какво пък!? И на мен ми е кеф, па може и някой от намусените чакащи или преминаващи автомобилисти да се усмихне също [smilie7]

Автор: boink   
Дата:   24-11-10 12:36

ot lunata e.

Автор: chill   
Дата:   24-11-10 12:38

Като ми докривее и сменям хобито. И така ги въртя 4-5 през 3-4 месеца. [smilie18]

Автор: junkpaper   
Дата:   24-11-10 12:38

feliz [smilie24]

и аз така се чувствам от доста време насам. вчера си изключих компа, сложих си нощната лампа в леглото и си зачетох Чъл Паланюк, слушайки улицата. оказа се добро временно решение.
ако пушиш нещо, спри го.
срещай се с хора, близки, които знаеш че не те дразнят.
слушай музикана работа и прави комплименти на хората.
смени държавата.
отиди на гости на някой и му направи подарък.
влюби се, дори без сериозни намерения. тръпката събужда, това е най-мощния естествен серотонинов кик :)

Публикацията е редактирана (24-11-10 12:40)

Дата:   24-11-10 12:39

Е, то влюбването да не е по поръчка?

Автор: CanoniO   
Дата:   24-11-10 12:39

Зарежи чекиите и намери някого, с когото да се събуждаш.

Дата:   24-11-10 12:41

влюбване без сериозни намерения сигурно ще рече да позалитнеш.... Лошо няма [smilie7]

Дата:   24-11-10 12:42

princess_lia никак не е трудно постижимо като се замислиш, с поръчка или не, отворен ли си за нещо, вселената ти го доставя, но това е една друга тема :)
CanoniO един и същи ли? уточнението е важно :)

Автор: CanoniO   
Дата:   24-11-10 12:43

Не един и същ естествено. Иначе идва друга депресия.[smilie10]

Автор: charm   
Дата:   24-11-10 12:44

принцеска, на кафе - за да смениш обстановката. сам, за да можеш да се насладиш на света около себе си без някой да ти дрънка разни думи...
а за депресирането от студа - както писах и по-горе - то е въпрос на вкус :)

Автор: RustyGun   
Дата:   24-11-10 12:47

Я не се дУпресирайте! [smilie18]

Дата:   24-11-10 12:50

а понякога за да е щастлив, човек има нужда от цели, които да следва, и малките крачки към тях го карат да се чувства пълноценен. някои го постигат с шопинг-терапия, секс-терапия, пътуване, работа - всичко има един корен и това е посоката, желанието за нещо и намирането на начини да го осъществиш.
дали ще прекараш 2 дни в търсене на перфектния модел гаджет на най-ниска цена, перфектния съ-идейник (сещам се тук за нечий Спътник), перфектната "мацка за вечерта", перфектната дестинация или перфектното решение на даден проблем - движението КЪМ те прави щастлив.
постави си цел. създай нещо. смени обстановката, но остави отворено.
снимането е прекрасен вариант, както каза някой по-горе - навън си, извън непрекъснатия цикъл мисли, създаваш, откриваш, дишаш. начало.

Автор: zizero   
Дата:   24-11-10 12:53

princess_lia, в момента точно така правя. Работя по 12, 13 часа и нямам свободно време, което е хем добре, хем не.. Нямам време да си задълбоча депресията, ама ми е кофти, че нямам и свободно време..

Уикендите са свободни, но пък тогава ми изчезва желанието за всичко и или по цял ден лежа или гледам филми на компутъра...

Дано по-скоро да падне снега, че малко да живна, че сегашното време е някво много скапано. [smilie11]

Дата:   24-11-10 12:56

Да не бъркаш депресията с умора? [smilie8]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.