Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте,
от години ми прави впечетление, че снимките тип "Пейзаж" и "Архитектура" биват по-високо оценявани ако показват някоя гледка от чужбина. Същото нещо наблюдавам и при собствените си снимки, въпреки че аз претенции нямам.
Съгласен съм, че в чужбина има множество интересни неща, но не ми се връзва човек да отиде в чужда държава и изведнъж да започне да снима по-художествено..
Наблюдавате ли такава зависимост или трябва да изпия още 2 ракии за избистряне на образа?
Но се дават в пъти за снимки правени в чужбина без значение колко са добри или не толкова, което пак е субективно, но пък е факт
=====================================
Ами ако не личи дали е в БГ или чужбина?
По мои скромни наблюдения веднага си проличава. Китайски мили личица, негроидни големи камби(да се чете нослета) и прочие...
Ако случайно пък кадъра не показва веднага доловими черти от чужбинско то в заглавието/коментара на автора се пояснява все пак
Сигурно има снимки, които са правени извън България и не е дадено да се разбере по никакъв начин, че са снимани извън страната, но те според мен са по-скоро изключение
Като гледам точките от първата снимка май наистина трябва да избистрям образа, а втората също има невероятно много точки за това, което показва...а наздраве..хлъц
П.С. Нищо лично
За точките има, т.е. е имало някаква тенденция разни снимки от преди 2-3 години с убийствени рейтинги. Същи, т.е. подобни такива сега получават 5-6 и повече пъти по-малко
Дали от пренасищане, което е много вероятно. Дали от нещо друго, кой знае.
По мои скромни наблюдения веднага си проличава. Китайски мили личица, негроидни големи камби(да се чете нослета) и прочие...
============================================
Говорим за Пейзаж и Архитектура, милите личица са в друга категория.