Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Простотията с колите дето ги раздава МТЕЛ със SMS-играта
Автор: chukov   
Дата:   19-11-10 10:48

Зане ли някой нещо по въпроса, защото вчера ми разказаха как една жена от близко село е спечелила Голф 6 от играта на МТЕЛ

и я накарали да плати 5000 лева ДДС

5 години нямала право да продава автомобила и е задължена 5 години да му прави каско, което възлиза на 2000 лева годишно

Последното очевидно издава, че колите са купени на лизинг и собственик им ставаш след 5 години

А 5000ДДС все едно са внесени на митнически склад и за да се освободят им плащаш ДДС

Вярно ли е това?

Отговори на това съобщение
 Re: Простотията с колите дето ги раздава МТЕЛ със SMS-играта
Автор: bugys   
Дата:   19-11-10 10:51

Бате кажи и да ми драсне едно пълномощно да го ползвам голфа аз ще я отърва :)

Между другото горното не е истина... (освен: "5 години нямала право да продава автомобила") и бензин не дават и тя си го купува [smilie10]

Публикацията е редактирана (19-11-10 10:55)

Дата:   19-11-10 10:53

Ами то вероятно така и ще става Има хора, които не могат да извадят подобни суми

Автор: da.fo   
Дата:   19-11-10 11:20

Дават ли ти така лесно нещо - винаги очаквай , че има уловка в цялата работа. [smilie3]

Автор: netizen   
Дата:   19-11-10 11:25

след 5г. дали ще струва 15к лв това голфче , колкото излиза, че трябва да дадеш ? не вярвам

Автор: chill   
Дата:   19-11-10 11:30

Всяка жаба да си знае гьола. Като не можеш да си позволиш Голф 6 - магарето с каруцата.

То и аз искам хеликоптер на лизинг, ама не става ...

ПП. И Голфовете не ги раздава Ментел. [smilie8]

Автор: Todd   
Дата:   19-11-10 11:33

Един познат спечели такъв - ще го питам .

[smilie7]

Автор: El_Fuego   
Дата:   19-11-10 11:35

За хеликоптер бая лизане ще падне!

Автор: elrisha   
Дата:   19-11-10 11:36

Чуков, нищо чудно да е вярно! :) Преди години пак имаше някаква игра с смс-и и коли..Някакви спортни. Та теглят печелившия по ТВ-то и естествено цяла България му вижда телефона( тогава не го криеха ) и кака ти Деси,нали си е съчма, хваща джиесемчето и пуска смс с честитка на печелившия[smilie5]
След 20 мин започват яко смс и на другия ден си седим с момъка на Плиска и си пием кафенце. Та.. оказа се,че колите са без номера,с неплатено мито и т.н. Първият проблем на момчето беше как да я прекара до близък негов паркинг, после рече,че няма толкова пари за да плати всичко по тая кола..пльосна я една автокъща и се молеше някой да я купи.
В случая с ЕГН-играта в момента, по добре да си спечелиш 20000 лв( може би и данък ще ти вземат),но кола - НЕ,благодаря! Не,че играя на такива игри де..[smilie7]

Автор: Todd   
Дата:   19-11-10 11:41

Аз също бих взел парите - голф дървеняк за кво ми е ???

[smilie5]

Ама требе да пусна смс ... [smilie18]

Автор: novi4ok   
Дата:   19-11-10 11:41

Англичаните имат прекрасна поговорка: "Няма безплатен обяд". Само че много българи все още вярват, че за тях това не важи. Освен това вярват във феи, дядо Коледа, възкресението, второто пришествие, дупката в Царичина, 2012, шифърът на Леонардо и какви ли не други смехории. А после гледат ококорени и реват: "А'мчи к'о стана...?"
[smilie18]

Автор: vladihg   
Дата:   19-11-10 11:42

Честито на печелившите - само требе да си платите наградата[smilie18] Така преди време стана като си сложих Булсаткома - уж го спечелих от онлайн играта пък като отидох за наградата си платих сателитни чинии, ресивъри и т.н. щото всъщност наградата била че ме включват като абонат[smilie23] ми такива са ни наградите в БГ[smilie18]

Дата:   19-11-10 11:45

Два пъти хващам момента по ТВ,когато им дават ключовете...сега разбирам защо хорицата имат такъв озадачен вид и никаква радост не блика от тях.[smilie18] [smilie5]

Автор: vladihg   
Дата:   19-11-10 11:52

Мен от 3 дни упорито ме атакуват ежечасно с СМСи ама аз не се давам лесно ни един не съм пуснал[smilie5] Вчера даже ми звъни тела вдигам и Ники Кънчев вика ТИ ИГРАЕШ В СМС ЗА МИЛИОНИ, отговори на въпроса Колко са планетите в слънчевата система[smilie18] Аз почнах да се обяснявам обаче отсреща той не спира и чак тогаз зацепих че тва е запис агитиращ ме да пускам СМСи иначе нема да спечеля...[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (19-11-10 11:54)

Дата:   19-11-10 11:53

На всички , които ми обясняват как да не очаквам безплатен обяд.

Не по зле от вас и аз знам, че винаги има уловка.
Не участвам в тази игра и изобщо предпочитам вместо да пращам тъпи и безсмислени СМС-и от време на време да превеждам по някой лев по сметка на болни деца, които имат нужда от безобразно големи суми за лечение.

Но просто ме изненадва наглостта на цялото това нещо. Не е ли нарушение на правата на потребителите?

Не е ли подвеждаща рекламата за играта?

И това е един от най-големите, да не кажа най-големият мобилен оператор.

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   19-11-10 12:03

Автор: chukov
Дата: 19-11-10 11:53

Не е ли подвеждаща рекламата за играта?

И това е един от най-големите, да не кажа най-големият мобилен оператор.

Играта не е на мобилния оператор, всички такива са замесени вътре. Те просто си печелят от смс-ите. А за подвеждаща реклама е такава. Твърди се , че смс-а е безплатен. И той е такъв, но първи., За да се включиш в лотарията трябва да изпратиш 2-и, 3-и и т.н. , а те са Платени "Стойността на залога е 0,40 лв. Цената на един изпратен СМС до кратък номер 1999 е 1,20 лв с ДДС." Дамързя ме да им чета правилата, но в нета ги има и който се интересува ще ги намери.
[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   19-11-10 12:12

Тя и бабата от онова село до Дряново по цял ден чете правилата на играта в Интернет..[smilie18]

Автор: BorisoFF   
Дата:   19-11-10 12:14

До колкото знам, цялата идея е да си възстановят базата данни, дето са я оплескали с новия софтуер за билинга [smilie5] За това искат ЕГН-та (между другото не знам колко трябва да е залюхан и наивен някой, че да си прати ЕГН-то като смс[smilie8] )

Та нищо чудно набързо да са скалъпили тая уж далавера с колите...че иначе как ще налапат въдицата шаранчетата [smilie5]

Дата:   19-11-10 12:16

Без номера е ОК, в края на краищата казали са "печелиш автомобил", а не "печелиш автoмобил, регистрация, аптечка, тригълник, жилетки, бензин и една свирка като бонус".

Но ако има някакви ограничения как можеш да се разпореждаш с "печалбата", вкл. дали и как да я продаваш или застраховаш - е това си е чиста измама, ако предварително не са те уведомили за тези условия.

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   19-11-10 12:17

Ако има свирка да пусна и аз един СМС?

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   19-11-10 12:18

Само, че да уточнят на мен ли ще я правят или аз трябва да я правя.

Подозирам, че е второто...

Дата:   19-11-10 12:20

Ми, да, иначе би било дискриминация. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   19-11-10 12:21

Трябва да се регистрирате, като изпратите безплатно Вашето ЕГН със SMS на номер 9999 /за абонати на Мтел, Глобул и Виваком/.
2 Ще получавате въпроси с 2 възможни отговора, eдиния от които е верен.
3 За да отговорите на въпроса, трябва да изпратите SMS с 1 или 2 на номер 1999, цена 1.20 лева/SMS.
4 За всеки верен отговор ще печелите точки. Всяка точка = 1 участие (1 път) номера Ви в тегленето
по Нова телевизия за дневната печалба VW Golf 6 или 20 000 лева.
5 Колкото повече точки спечелите, толкова по-голям шанс имате Вие да спечелите дневната печалба.

Организатор е NEW GAMES

За който го мързи да рови [smilie5]

Това за събирането на ЕГН-та от Мтел ми се струва като интернетска измишльотина. Сигурно и Глобул и Виваком помагат на Мтел по братски. А защо не пък и да преброяват балъците по поръчение на някоя политическа партия ... [smilie5]

Автор: PeterPAN   
Дата:   19-11-10 12:35

Ми познавам един познат дето спечели миналия или по миналия петък(по скоро приятелката му), последно като го питах каза че на са му го дали щото не му е излязла сметката [smilie18]

Ще питам като го видя има ли развитие

Томболота се тегли май между тримата участници за деня с най много точки и това май никъде не го казват [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: boyanb   
Дата:   19-11-10 15:14

след едноминутен разговор на тел 9999 си реших проблема със спамерските смс-и

[smilie24] [beer] [thankyou]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.