Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Свиха ми колелцето....
Автор: cicomanco   
Дата:   07-09-10 12:37

...алено червено Бианки - шосеен бегач с чисто нови "Шлаубе" , оригинална бяла кожена седалка и съо такава оплетка на кормилото....
Ако някой от колоездещите забележи нещо такова нека звънне на 0897560718 - Дамян
Гарантирам за сигурността на информатора!

Отговори на това съобщение
 Re: Свиха ми колелцето....
Автор: Императорът.   
Дата:   07-09-10 12:38

Е, забрави го.

Добре дошъл във вилаетът на Тимберицата, където родните ушеви и маймуноподобният им министър денонощно "те пазят". [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Автор: imitev   
Дата:   07-09-10 12:41

Кофти!

Как ти го свиха?

Дата:   07-09-10 12:42

Аз съм си отдавна тук ....
Досега с "ушевите" и министърът им проблеми не съм имал.
Ако има с какво да помогнеш - ок , ако няма - не си празни дебелото политикантско черво тук!

Автор: boni   
Дата:   07-09-10 12:43

Айде стига бе Императоре!
На мене са ми крали 2 колела още като малък, през 70-те и 80-те.
Абсолютно прекаляваш вече, за всяко нещо тимберици и т.н. са ти криви.
Дамяне, дано се намери...

Автор: djogata   
Дата:   07-09-10 12:50

Кофти, Бианки са хубави колела, сигурно много пари си изръсил за него... явно затова и крадците са го набелязали. [smilie2]

Императорът, в Дания (една от страните с най-ниска престъпност в света, и страната в Европа с най-висок рейтинг и одобрение към полицията) също крадат колела, и то редовно.

На мене даже едно колело са ми го крали 2 пъти - първият път като го откраднаха, спукали гума, та после го намерих на 1км оттам, откъдето го взеха. Вторият път обаче беше окончателен (то и без това май беше крадено, един съсед ми го подари без пари - та откъдето дошло, там отишло) [smilie18]

Иначе тук предлагат застраховка за колелата. Условието за да получиш застраховка обаче е да имаш заключващ механизъм, който е неподвижно свързан с колелото, и остава на него дори, когато е отключен. Е, застраховката хич не е евтина, но за добро колело предполагам си струва...

Автор: feliz   
Дата:   07-09-10 12:52

Е, ако имаш такъв заключващ механизъм, за какво ти е застраховка?![smilie8]

Дата:   07-09-10 12:52

Бони - на мен 3 туриста със скорости ми отмъкнаха по татово време още. Бях ученик.

1вото си бях аз виновен, че не беше заключено пред електронните игри. Другите 2 от мазето ги повлякоха и това 85-86та година.

Не се краде от вчера.

Дата:   07-09-10 12:54

Фелиз - те колелото с и без механизъм ще го отмъкнат.

Пред офиса на клиент му бяха изнизали колелото (заключено с верига за стълб висок окло 3 метра) по стълба нагоре и дим да ги няма...

Дата:   07-09-10 12:55

Сигурно скоро ще върви безплатно маркиране към застраховката....
Свили са го от барачка в дора. И със и без заключващ механизъм , колелото си е 4кг!
По- леко е от котарака!
Въпросът е че са влизали.....

Автор: VASSILK   
Дата:   07-09-10 12:57

Тцтцтц-кофти работа.Трудно ще се намери,вероятно ще побързат да го пласират.[smilie2]

Дата:   07-09-10 12:58

Фелиз, трябва ти, защото с такъв заключващ механизъм колелото е единствено спънато, но не е вързано към нищо - тоест достатъчно е крадецът да разполага с микробус, където да метне заключеното колело, и после да го отключва на спокойствие вкъщи...

Имаше тук преди няколко години една организирана банда за крадене на колела, "ловуваха" около университета - винаги избираха вечери с лошо време (тоест по-малко хора и лоша видимост). Явно разполагаха с микробус и с някакви големи ножици, защото бързо "оправяха" колелата - и заключени с вериги (които режеха за секунди - така откраднаха едно колело на жена ми), и тези със другият механизъм - които явно направо мятаха в микробуса и бягаха.

Автор: CanoniO   
Дата:   07-09-10 13:00

Ако не го откраднат от барачката, ще ти го гепят пред магазина. Ако не ходиш с него до магазина, ще ти плеснат един шамар и пак ще го вземат. Само да струва пари....

Дата:   07-09-10 13:04

Застраховка за колелце? Това - хубаво - ама сигур е неизгодна - щото колелце се гепи лесно. [smilie8]

И това, че преди са се крали и че в Дания се крадат - значи, че трябва да приемаме като нещо естествено ли?

Автор: kaiser.soze   
Дата:   07-09-10 13:05

а в Холандия как се крадат - не е истина [smilie10] [smilie10]

Дата:   07-09-10 13:06

Еееехххх....да имаше кой да се пробва с шамаарр...
Още щеше да се говори!
Ама не действат така!
За някои може да не са пари тоева което струва колелото , но аз съм ценител и си го избирах дълго време!
Пък и не е като да не си струва....

Автор: CanoniO   
Дата:   07-09-10 13:08

Ми и в Англия ги крадат. Лошото е, че тези дето крадат колелета, ядат лебеди. И не са много бели. Трудно се забелязват в тъмното...

Дата:   07-09-10 13:13

Ми ето - Цицоманчов - а някои ти казват, че едва ли не е нормално и трябва философската да приемаш.

Автор: ivenchev   
Дата:   07-09-10 13:19

Автор: djogata
Дата: 07-09-10 12:50

... в Дания (една от страните с най-ниска престъпност в света, и страната в Европа с най-висок рейтинг и одобрение към полицията) също крадат колела, и то редовно.

Знаех си аз, че има нещо гнило в Дания ... [smilie5]

Дата:   07-09-10 13:21

Не, Императоре, не е нормално да ти крадат колелото, идеята на всички, които те репликираха, беше, че не е нормално да правиш политически въпрос от това, че на ЧичоМанчо са му откраднали колелото.

Дата:   07-09-10 13:22

Май само той не го е разбрал....

Автор: georgi969   
Дата:   07-09-10 13:26

На мене пък не ми го откраднаха.[smilie5]
Някво наркоманче, разби мазите.Колелото ми не го харесал,но затова пък взел на комшията машината за пръскане на лозя.Медна.Хванаха го, ама машината вече бше смачкана.

Дата:   07-09-10 13:28

Тя тая машина и без това трудно се кара , а пък ако си и друсан....съвсем![smilie18]

Автор: ivenchev   
Дата:   07-09-10 13:30

RED BULL дава крила-а ... [smilie5]

Автор: RustyGun   
Дата:   07-09-10 13:47

Съчуствам ти! И аз имам Бианки и се занимавах 4 години с велопродажба и ремонт. Знам колко лесно се крадат, а дори ме набедиха преди година-две, че ателието ми е страничен бизнес,докато си почивам от туровете из Европа [smilie18]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.