Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Globul: Network busy
Автор: ivodam   
Дата:   23-08-10 20:35

Глобул от неколко дена яко ми газят по нервите - набирам по три-четири пъти за да се свържа, особено с чужбина, от чужбина ме търсят и ми казват, че им дава съобщение, че "Абонатът не отговаря", а абонатът и не подозира, че му звънят.

Само аз ли имам такива приключения с великата фирма? Други подобни потърпевши?

[smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Globul: Network busy
Автор: NeDDRaG   
Дата:   23-08-10 20:43

Globul - [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: vikitovikito   
Дата:   23-08-10 20:46

[smilie5] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: slivenski   
Дата:   23-08-10 20:49

slivenski [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: nodoubt   
Дата:   23-08-10 20:52

нашата група няма проблеми. имаме хора с 3-4 разговори на ден, последните дни без прекъсвания.

Автор: Nushenceto   
Дата:   23-08-10 20:55

Globul-пълни нещастници...[smilie23]
най-некоректните и смотани от мобилните оператори.
гърци какво да ти кажа повече [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: mike74   
Дата:   23-08-10 21:53

Само за чужбина ли ти дава това - Network busy ?

Автор: asahi   
Дата:   23-08-10 22:36

Нушето май е ходила на уроци при импето.

Като не ви харесва смвняйте ги, бе! Номерът ви се запазва - кво толкова?

Автор: Блясък   
Дата:   23-08-10 22:42

А когато сменя оператора а запазя номера, не трупам ли по-големи сметки на тези, които ми се обаждат?

Автор: lumix   
Дата:   23-08-10 22:44

...то пък М-тел са едни хубавци!!!! ...уфффф

Автор: martinis   
Дата:   23-08-10 22:52

М-тел [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: ivodam   
Дата:   24-08-10 00:29

mike74: 23-08-10 21:53

Само за чужбина ли ти дава това - Network busy ?

Абе майче да, то на мен през деня повечето ми разговори са с чужбина. Какво значи това?

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   24-08-10 00:45

значи, че Светът на GLOBUL не си ти.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   24-08-10 08:50

Всички са така в БГ. Покритието на мрежата е около 35%. В нормалните държави е поне 70%.
За какво става дума - за % абонати, които могат да говорят едновременно.
Тук капацитета на клетките не дава голяма възможност и за това често, например по празници или около 10 ч. на Орлов мост или Университета няма покритие или прекъсва връзката.

Дата:   24-08-10 08:56

Network busy означава, че клетката (или мрежата) при един от двамата разговарящи в момента няма свободен капацитет да осъществи разговора. Мрежата е проектирана за едно натоварване в дадено място, но ако там се струпат много телефончета капацитета и бързо се изчерпва. Има сигнал, но конекция - йок.
Мобилният интернет и той гълта яко трафик и капацитет.

Дата:   24-08-10 09:06

оооо и аз съм много по-доволна от М-тел...а Глобул ги сменям само да ми изтече договора март другта година...изключителни тъпанари и нещастници.[smilie23]

Дата:   24-08-10 09:15

>Network busy означава, че клетката (или мрежата) при един от двамата разговарящи в момента няма свободен капацитет да осъществи разговора.

Да, така е. Но освен недостатъчен капацитет в радио-часта, може да се претоварени и международните връзки но това е много по-малко вероятно.
Иводам, ако си на 2Г, пробвай на 3Г дали е същото. 3Г мрежата е реално втора-независима мрежа, и много малко натоварена т.е. проблем няма от към капацитет, и ако пак го има проблема със сигурност не е от клетката.
Да не говорим че може да е и от телефона [smilie5] Аз имах такъв проблем с иПфоне 3ГС, телефона е пред мен, показва сигнал всичко, опитваш от друг телефон да го набереш и ти казва че телефона е изключен [smilie2] Оправяше се след рестарт, така че варианти за проблем - много [smilie5]

Публикацията е редактирана (24-08-10 09:16)

Автор: джъмбо   
Дата:   24-08-10 09:20

долу стоев

Автор: chicken   
Дата:   24-08-10 09:22

Nushenceto, ми аз след 12 години ползване избягах от Мтел и се гушнах с Глобул. Не те знам къде отиваш и защо, ама що никой не каже конкретно от какво е недоволен, за разлика от друг оператор. Що си мислиш, че другите не са тъпанари и нещастници?
Да не говорим, че операторите ние си ги правим такива. Всеки търпи, всеки се разправя и оправя по единично ако не му се търпи....

Автор: riddick   
Дата:   24-08-10 09:27

горЕ ниагарА

Публикацията е редактирана (24-08-10 09:27)

Дата:   24-08-10 09:27

Нушето, такъв тон не приляга на изискана дама.

Мика, не става въпрос за претоварване в радио-частта, а във възможността на канала да пренесе информация.
Лаишки пример: Клетката "вижда" 100 телефончета, обхожда ги и ги идентифицира през определено време, но може да говори неппрекъснато само с десет от тях. За единадесетото мрежата ще е претоварена.

Автор: chicken   
Дата:   24-08-10 09:30

Да не говорим че може да е и от телефона
Тоа пък, от телефона. Не обвинявай невинните. Кажи направо, че проблема е в айфона [smilie5] Бас си, и аз се опитвам да се свържа от настолния, ама не баца. Ни включен ни изключен. Ама поне върши друга работа [smilie5]

Публикацията е редактирана (24-08-10 09:31)

Дата:   24-08-10 09:37

Асахи, не се притеснявай, бих казал че поназнайвам достатъчно от ГСМ мрежи, малко повече от това какво "вижда" клетката [smilie5]

Чикен, аз казвам какъв проблем ЛИЧНО съм имал с айфона, не е само мой проблем, известен проблем на айфон си е, но до сега след толкоз ъпдейти, Епъл не са го фикснали, ама не тръгвам да рева че са тъпанари и нещастници [smilie5]
[beer]

Дата:   24-08-10 10:41

Чикън прав си ние си го правим...Аз не съм доволна от Глобул,щото само ме товарят със сметки ,които после като си получа разпечатката и се вижда,че аз не съм говорила с тези номера,защото дори ги нямам в телефона си.Два пъти писах жалби към тях и те ми пращат отговор,че те са прави.Боклуци гръцки,само гледат как да товарят хората и после що всички бягат от тях ,ами много ясно...само да ми свърши договора март и с триста се махам от тея гърчоля смотани.... [smilie23]

Автор: danvan16   
Дата:   24-08-10 10:43

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.