Автор: djogata
Дата: 11-02-10 10:13
Асахи, слънце утринно, така си я пуснал тази тема, че хич не съм я видял
Първо си помислих, че ти ще идваш, и ще трябва да имам тежката задача да те водя на бира
Задачата, която поставяш, е малко трудна, тъй като точно в Копенхаген не ми се е налагало досега да ползвам хотел.
NShte предполагам вече те е упътила, но и аз да додам нещичко...
Значи, ако не ги притеснява да спят по хостели, Danhostel е добро решение - по принцип в тези, в които съм бил, обстановката е ОК. Има два Danhostel хостела в центъра - Copenhagen City и Copenhagen Downtown, и двата са с отлично местоположение, като Copenhagen City го водят по-луксозен (съответно по-скъп) - 5 звезди срещу 3.
www.danhostel.dk
Гледам хотел Копенхаген дава прилични цени (150 лева за двойна стая, това е прилична цена за Дания):
http://www.hotelcopenhagen.dk
Има един евтин хотел (Zleep, www.zleep.dk) в квартала Taarnby, на 2-3км от летището, не е лош, но отнема 15 минути да се придвижиш до центъра (има гара на 200м от хотела, влак за 2 спирки и си на централна гара), а кварталът е скучен, да не кажа грозен.
Cabinn е евтин, но не го препоръчвам - един път спах в такова нещо в Аалборг - стаята е толкова миниатюрна, че леглата са едно върху друго, а в банята можеш да се вземеш душ и да ходиш по голяма нужда едновременно
Хайде успех и пиши ако трябва още нещо
|
|