Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Тея дни съм се сетила колко хубави песни има на френски и съм на тема френска музика и се надявам някои от вас да постнат и други хубави френски песнички...
Mylene Farmer with Seal Les Mots
Mylene Farmer - Desenchantee
Joe Dassin -Здравей
Celin Dion - За да ме обичаш отново
Ако Ти Не Съществуваш
Да бе, да. Ама ми липсва съвременна френска музика. Преди малко гледах МСN (2-3 год го нямах този канал) и се сетих за хуубавата френска съвременна музика, ама само по ТВ-то, няма СД-та, албуми ...
Аз лично НЕ слушам френска музика точно от този вид.
Понякога си пускам по нещо на Жак Брел, а вчера съвсем случайно се заслушах в "Ма Боем" на Азнавур и се изненадах на превъзходната му... дикция.
Търсих изпълнения на арии от Бохеми на Пучини (тъй като се налагаше да преведа, ъъъ, либретото) и попаднах, между огромния брой парчета на латински красавци и не непременно латински красавици в ролята на Мими, на Бохемата на Азнавур... Текстът също ме изуми...
Иначе от дете май не я понасям, френската естрада де. Бях фен само на Жюлиен Клер, но той е типичният естрадник. Виж, някога бе много красив, а плочата ми бе подарена от майка ми...
Мисля, че образът му предопредели влечението ми към чернокосите красавци!