Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Я си кажете мнението за този,.. хм "дизайн" на сайт
Автор: Myth   
Дата:   20-10-09 20:23

Разбира се още нищо не работи, само като вид съм го качил, щ
е се радвам да чуя вашето мнение и съвети.
http://photosbg.net/foto/

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: cicomanco   
Дата:   20-10-09 20:23

Бива![smilie24]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   20-10-09 20:24

на мен ми допада цветово такова оформление

Re:
Автор: Coincidentia   
Дата:   20-10-09 20:48

Бива [smilie24]

Ако се гледа "под лупа" има разни нещица, които може да са по-добре. Градиентното преливане в сивото при и под линковете май е леко грубичко.
За шрифта, според мен, може да се потърси нещо по-интересно и фино, което пак да е четливо.

Бих предложил да пробваш вариант, при който горната част, която е като рекламен банер, да е отделена с малко празно фоново пространство от долната, вместо с тази бяла ивица.

За моите представи и пентаксчето не е напълно съвършено тифецнато, ама то аз си падам леко максималист... поне що се касае до труда на другите [smilie18]

А, бай дъ уей, този изказ - all in this site is copyrighted - не е най-елегантният възможен [smilie8]
По-добре ще да е нещо от сорта на all images in this site are copyrighted [shtrak]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   20-10-09 20:49

Първото впечатление е много кавърмяно.

Свали тоя яхниен пейзаж от портала.

Re:
Автор: exile   
Дата:   20-10-09 20:50

Доста зле. [smilie8]

Re:
Дата:   20-10-09 20:51

Уф, Coincidentia, не е нужно да гледаш под лупа за да му търсиш кусури на този дизайн, а просто да гледаш...

Ама сигурно нищо не разбирам и си мисля, че само аз съм критериЙ...[smilie5]

Re:
Дата:   20-10-09 20:51

Ами изобщо не е тифесвано, както трябва, беше си на черен фон и направо с меджик... да пропуските, които си изброил си ги има, просто не съм се старал, защото още не съм решил, как точно ще бъде.[smile]. Благодаря за съветите ще помисля, особено за шрифта.

Re:
Дата:   20-10-09 20:53

Автор: exile
Дата: 20-10-09 20:50

Доста зле. [smilie8]

Нямам против да е така, но би ли могъл да се обосновеш, защото това "зле"... как го виждаш или хайде не как го виждаш а какви са косурите според теб?

Re:
Автор: asahi   
Дата:   20-10-09 20:55

След малко блър няма да го разлчиавам от digitalartsbg.com

Re:

Лали ако критиката ти е само към пейзажа... знаем отношението ти към този тип обработка, други критики?

Re:

Не ти точно е шрифтът проблемът, проблемът е, че просто няма дизайн. Ако нямаш бюджет за разработка - има някои компромисни безплатни решения, които при всички случаи ще са по-добре от това, пък и ще помогнем.

Напиши в гугъл "Using wordpress as a portfolio" [smilie3]

Re:
Автор: prutskov   
Дата:   20-10-09 20:57

Съжалявам, че съм обидил всички, които правят сайта, техните собственици, и т.н. - явно, не съм уцелил правилното копче - когато съм бил в неправилната форма, и вината е изцяла моя.

Явно съм бил афектиран, и съм се изпуснал малко в писането си, за което се извинявам.

Относно "ако не ви харесва сайта - не го посещавайте" - ще премисля пак, благодаря за съвета!

ай, лека, и по-малко усери (users) кат мене желая [smilie24]

[beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (21-10-09 20:28)

Re:
Дата:   20-10-09 20:57

Не мога да ти изборявам кусурите и проблемите, това е все едно някои да се снима в огледалото с гсм-а и да пита защо не е станал хубав портрет. Откъде да започна?

Просто съм обективен, не се сърди.

Re:
Дата:   20-10-09 20:59

Не се сърдя бре, аз ако бях уверен, че е добре нямаше да питам [smile]

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   20-10-09 20:59

The photos on this site are protected by copyright. The unauthorized use is illegal.

[smilie24] [smilie21] [smilie21]

Re:
Дата:   20-10-09 21:01

Е ето го и WordPress:
http://photosbg.net/blog/ предстои разбира се да сменя jpeg-те

Re:
Дата:   20-10-09 21:01

[smilie3]

Виж наистина, има нелоши готови темплейти за уърдпрес, които са направени за ползване за портфолио, има плъгини за фотогалерии и прочее. Ще са по-добре отколкото сам да го закърпваш.

Re:
Дата:   20-10-09 21:02

Кой ти го програмира?

Re:
Автор: asahi   
Дата:   20-10-09 21:03

Чипе, велком бак!

Re:
Дата:   20-10-09 21:04

Е готови темплейти... рових, рових, рових, така и не можах да си харесам нещо дето да кажа е това е, би ли посочил някой, който да си сложа?

Re:
Автор: prutskov   
Дата:   20-10-09 21:04

ty, asahi! [beer] [beer] [beer] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   20-10-09 21:07

яяяя чипката са върнал...

[beer] [beer] [beer]

Наздрави

Re:
Дата:   20-10-09 21:09

Кое кой ми програмира, сам си се мъча, лошото че от html, xtml, css, php, java и т.н. почти не отбирам е като почна да чета кода се оправям ама само горе долу, преди доста години все пак малко бях почнал html... Иначе Dreamweaver и Photoshop и...
А за WordPress-а вързах картинката, като редактирах директно кода, видях и как да си ги сменя, не е проблем.

Re:
Дата:   20-10-09 21:14

Еми това е проблемът, трябва да преглътнеш някои компромиси - който и да е темплейт от тези безплатните в началото http://www.smashingmagazine.com/2009/04/29/ultimate-guide-to-using-wordpress-for-a-portfolio/ изглежда по-добре от сайта ти (не, че са нещо особено, напротив), но ти си го представяш по някакъв начин, който обаче изисква по-серизен подход и т.н. и т.н.

Покажи някои сайтове на фотографи, които харесваш - интересно ще ми е. Като дизайн, не като фотография.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.