Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Кое е най-доброто извинение, за да не отидеш на работа в понеделник?
Автор: djogata   
Дата:   11-10-09 23:48

Не, че не смятам да ходя - напротив, ще отида на работа утре [smilie5]

Но все пак утре е понеделник, така че след приятно прекараният уикенд, на работа може да е малко тегаво [smilie5]

Та така - ако уикендът премине прекалено добре, и в понеделник не ни се ходи на работа, кое е най-доброто извинение за пред шефа? (Също можем да помислим за перфектното извинение да си удължим отпуската с 1-2 дена) [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Става въпрос за извинение, при което неявяването на работа няма да ти се отрази на заплатата - тоест ще се приеме като болнични или нещо подобно [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: kaiser.soze   
Дата:   11-10-09 23:49

посрещаш тъщата на летището. [beer] [beer]

Re:
Дата:   11-10-09 23:52

Кайзер.Созе, да, шефът ако чуе това, сигурно ще ме съжали, но не мисля, че ще мине номера - предполага се, че ако посрещаш тъщата на летището, после веднага ще искаш да се откачиш от нея, така че ще я хвърлиш до вкъщи, ще се извиниш, че имаш много работа и веднагически ще побегнеш към бачкането [smilie18] [smilie5]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   11-10-09 23:53

Ядох нещо гадно и цяла нощ дрисках. Към 6 часа заспах. Кат парцал съм. Като се съвзема ще ида на доктор.

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   11-10-09 23:53

Ми аз няма да ходя на работа утре. Поне на едната [smilie5] Щот съм командировка по другата.

[smilie21]

Re:
Автор: Onakava   
Дата:   11-10-09 23:54

Принципно понеделнишка и петъчна липса се гледат с лошо око...каквото и да кажеш, все ще решат, че си мармухлия...[smilie5]

Re:
Автор: Princess_Lia   
Дата:   11-10-09 23:56

Да, това е добро [smilie24]

Re:
Автор: tonevjr   
Дата:   11-10-09 23:58

Аз утре сутринта съм на лекар,вместо на даскало...като се замисля,май предпочитам второто.https://photo-forum.net/joro/emoticons/B2.gif

Re:
Дата:   12-10-09 00:02

Младши да не си прежулил съботно-неделно?

Re:
Дата:   12-10-09 00:03

Асахи, този номер съм го прилагал като студент, след тежък запой с колеги в кухнята на общежитието... Къркахме до 3 сутринта, всеки вадеше каквото пиене имаше - така че мешахме сигурно 10 вида пиячки, имаше и сладки ликьори, и бира домашно производство - а на следващият ден трябваше да стана в 6:30, за да ида в 8 на работа.
Станах в 6:30, но до 7:30 така и не успях да направя нещо смислено - просто се бяхме усмъртили тотално предишната вечер.

Затова в 8:00 се обадих на шефката, и и казах почти цялата истина - шефке, болен съм (вярно си беше) - лошо ми е и ми се драйфа (абсолютна истина!) - няма да успея да дойда на работа днеска, дано до утре се оправя (тук пак съм прав - ако поспя още малко, после ударя солидна закуска и една-две бири, ще съм като нов) - сигурно съм ял нещо развалено, може би сладоледа дето го ядох следобяда (ей тука послъгах вече) [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Но в състоянието, в което бях, звучах напълно автентично - шефката и за миг не се е усъмнила, че ми е лошо [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   12-10-09 00:04

Зафиров, всичко си ми е наред, просто ме мързи [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: tutttifrutti   
Дата:   12-10-09 00:04

[smilie18] Зафиров, явно темата с прежулването ти е много актуална. Втори път го споменаваш [smilie5]

Re:
Автор: tonevjr   
Дата:   12-10-09 00:05

Спал съм 2 часа и то м/у 7 и 9 ![smilie18]
Интересното е,че дори не съм скапан[smilie11][smilie5] ...ама ме е докопала някакв хрема гадна![smilie8]

Re:
Дата:   12-10-09 00:07

Зафиров, пу-пу, не думай, ако си прежуля ръката примерно, после как ще държа мишката - ще трябва да използвам keyboard shortcuts/hotkeys като в на Асахи темата [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   12-10-09 00:07

Че петък и събота вечер не си успял да се напиеш и в неделя не си издържал... [smilie18] [smilie19]

Re:
Дата:   12-10-09 00:08

Джогаааааа не четеш! Питах Младшия. Ти къде се буташ в "А" група? [smilie5]

Тути ти да не ми броиш коя дума колко пъти ще я спомена и да ми правиш психо-соматичен портрет? [smilie18]
А иначе аз не съм прежулил, споко. [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   12-10-09 00:10

[smilie5] не, ама погледнах две теми тази вечер и все за прежулване чета.[smilie18] случайно стана.

Re:
Дата:   12-10-09 00:11

Случайно... случайно... колко да е случайно?[smilie8]

Re:
Дата:   12-10-09 00:12

Snoopoff, добро извинение, като се има предвид, че сегашният ми директен шеф дойде в петък в Копенхаген в нашия офис (той е по принцип базиран в друг град) за да остане вечерта и на следващият ден да гледа мача Дания - Швеция [smilie5]

На тоя мач по принцип трезвени са само футболистите и съдията, така че шефа със сигурност ще ме разбере, ако му кажа нещо за къркане [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   12-10-09 00:14

Зафиров, сори, верно не съм чел [smilie5]

Верно и не съм толкоз младши вече [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   12-10-09 00:16

Зафе, ако си призная за броенето на думите и за "психо-соматичния портрет" повече никой няма да ме вземе на сериозно [smilie5] , та случайно стана.
Джога, вземи кажи истината, защото не знаеш кой ти брои думите по форумите [smilie5] Току-виж шефето разбрало, че си търсиш оправдания..

Re:
Автор: fateful   
Дата:   12-10-09 00:18

само младите ли се прежулват? [smilie8][smilie11] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   12-10-09 00:18

Тути, шефето не говори и дума български [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   12-10-09 00:21

абе не говори то, ма знаеш ли го какви езици чете? [smilie5]

Re:
Дата:   12-10-09 00:22

Хмм, трябва да му погледна CV-то, да не се окаже, че е работил 5 години в Русия [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.