Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9     всички  напред  последна
 Каква е представата ви за
Автор: тьма   
Дата:   11-10-09 08:46

съфорумци, базирана само на техни коментари, теми, снимки.

Преди да разбера, че е толкова млад, и да видя аватарчето, винаги съм си представяла ежко така:

мъж на около 40 год., елегантно слаб, прошарен, гледащ прекалено умно, леко небръснат, дълги пръсти с добре изрязани ноктиhttps://photo-forum.net/static/forum/2009-10/xbez6371.JPG

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: tnt   
Дата:   11-10-09 08:47

сравнително точна...понякога обаче им обърквам пола.... но това не е болка за умиране [smilie5]

Re:
Автор: biso   
Дата:   11-10-09 08:52

опитвам се да не си изграждам визуални представи

Re:
Дата:   11-10-09 08:54

Таня, дай нещо конкретно, няма само аз да се излагам с моето описание на ежко[smilie2]

biso, то с опитване не става - все нещо ти се появава, макар и бегло

Re:
Дата:   11-10-09 08:58

Тьма, аз не говоря за визуална представа... това рядко ми се случва /и аз като бисо/. По-скоро преценявам като човеци и дали бихме си паснали на живо.
колкото и да е странно и-нетското общуване не е толкова далеч от реалното такова... но в и-нетското правописът играе не малка роля [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (11-10-09 08:58)

Re:
Дата:   11-10-09 09:07

стига с тоя правопиЗЗ, бе

теб съм си те представяла почти такава като на снимката, която показваш с франзелката - но с дълга чуплива коса - това пък не зная защо,[smilie10] и с очила с кръгли рамки[smilie11]

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   11-10-09 09:08

тьма много филми гледаш :)

Писането няма нищо общо с външния вид. С характера - да.

Re:
Автор: next_time   
Дата:   11-10-09 09:12

Погрешна - като ги видя на живо винаги са по-приятни.Нета е калпаво място за изграждане на точни представи.

Re:
Автор: biso   
Дата:   11-10-09 09:13

на живо познавам не повече от двама-трима от "пишештите" във форума, но съм ги познавал преди да им чета постовете, така че не съм си изграждал предварително представа за тях.
иначе по написаното може да се прецени горе-долу какъв е човека /не визуално/

а за възраста ... аз и на живо не мога да преценявам възраста

Re:
Дата:   11-10-09 09:22

брех, само аз ли мисля в образи[smilie2]

Re:
Автор: ivodam   
Дата:   11-10-09 09:23

На мен откровено не ми е ясно от какво толкова се страхуват повечето хора, че влизат в интернет с измислени имена и не си слагат снимките. Какво толкова имате да криете бе, другари?...

Re:
Автор: мара   
Дата:   11-10-09 09:27

тьма, нали ти бях казала колко се изненадах, кат разбрах, че не си невръстна девойка, пълна с идеализъм и неизлечима наивност чак до козирката[smilie5] инак съм 50/50 в познаването. кат на циганчето баща му-в тва дере или има вода, или нема вода.[smilie18]

Re:
Дата:   11-10-09 09:40

пак започнахте с локумите - нищо конкретно

в началото ivodam ми беше нещо много смътен - някакво хилаво мъжле, романтик[smilie7]

а след това къв дзвер се оказа

Re:
Автор: svetalcho   
Дата:   11-10-09 10:37

Добре де. Тьма, теб винаги си те предтсавям с много фини черти, някъде около 40год и не знам защо с шарен шал[smile]

Re:
Автор: fateful   
Дата:   11-10-09 10:48

Като biso, не мисля в образи, а и те май повечето форумци си имат АВТО [smile]. Необходима ли ни е "визията" на някого, за една виртуална комуникация [smilie11] ?

Re:
Автор: ivodam   
Дата:   11-10-09 12:17

Чекай ся, мъжете-везни сме си романтични, спор нема. [cool] [smilie7]

Re:
Автор: Snoopoff   
Дата:   11-10-09 12:39

Тьма, имаш грешна представа за Ежа [smilie18]

Re:
Автор: Todd   
Дата:   11-10-09 12:43

https://photo-forum.net/static/forum/2009-10/aaua0118.JPG

визуално.....

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: chavdarpg   
Дата:   11-10-09 12:45

Вобще не ми трябва да си представям,ако желая да се запозная с някого го питм дали и той желае,и след това си уреждаме среща,и там каквото дойде.Обичам изненадите.[smilie8]

Re:
Автор: MarinY   
Дата:   11-10-09 12:58

За мен, поне половината от пишещите по-постоянно, във ФФ изглеждат страшно интересни личности, с които бих се запознал наяве.
По-категоричен съм за няколко, (е, няма да ги спомена) които са толкова самовлюбено, заядливо - песимистични или размахващи гордо среден пръст, дори и след "здрасти", че вече и коментариите им ги прескачам автоматично.

П.П. Проблемът е, че като минеш в категорията чичодядо, изникват тъпи, измислени препятствия. [smilie3]

Публикацията е редактирана (11-10-09 13:05)

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   11-10-09 20:19

Може би някои от мразещите ме избягват срещата с мен, та да могат да продължават да ме наричат, ъъъ, менопаузна бабичка или дори дорогая мамочка.

Всеизвестен факт е, че никой от тези, които се е запознал с мен лично, никога не си е позволявал подобни простотии.

Един от познатите ми, обаче, веднъж, на някакъв купон, споменал, че ме познава лично, и някакво дребно човече около него станало още по-дребно... от страх и ужас!
[smilie7]

Приятно изненадана обаче бях от Императорът, младеж, приятен във всяко едно отношение, пък си го представях сърдит!

На един от вернисажите тръгнахме с val2007 и се запознавахме наред с хората, които бяха насядали около фонтаните пред Народния театър... Запознахме се дори с хора, които се оказа, че не са от форума, но са журналисти и кинаджии, и си струваше!

Около тия фонтани дори имаше хора от сайта, които дойдоха пък да се запознаят с мен (което ме навежда на мисълта, че ме разпознават по снимката ми тук и не вярват на слухове, че съм... виж по-горе!).

Запознахме се и с едно много приятно момче и приятелката му, и двамата руси, а момчето много приличаше на снимките си, въпреки че не показва портрети, а градски пейзажи!

мара я познах от раз, ама ей на, не си крие лицето, нито пък мислите...
[smilie24]

Ако ми падне случай обаче да се запозная с някой, който си позволява тук... нали се сещате какво, раздавам шамари публично.
Питайте, имало е и свидетели.
[smilie7]

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   11-10-09 20:28

Мда, веднъж ме запознаха и с един модел (е, моделка).

Усещането да разговаряш с някого, когото си виждал единствено гол, е леко смущаващо, и все пак, момичето каза, че четяло коментарите ми, особено във форумната част (о, йе!), и искало да се запознае с мен.

Всъщност, срещала съм се с доста хора по тяхно желание, заинтригувани предимно от цветните кадри в профила ми. Бързо ставаше ясно, че не се интересуват от клубната част на форума, не я четат, и следователно, игнорират това, което се случва в нея...
[shtrak]

То и аз не знаех за нея, но една дама ме светна преди време, че тук ставало нещо...
[smilie18]
Но явно не подозираше, че няма да съм от тия, които само ще ядат пуканки, докато наблюдават крамолите...
[smilie25]
А може би пък ме нахъси, защото й е било безинтересно... без мен?
[smilie7]

Re:
Дата:   11-10-09 20:31

започвам да се опасявам, че представите ми се прецакват [smilie8]

Re:
Автор: Luxor   
Дата:   11-10-09 20:36

Лалинда, ти мина ли през орлов мост миналия петък (2 окт) към 6 без 20 в посока борисовата градина, с кафява чанта, забързана, с приятелка/колежка до теб, оплакваше се, че са искали да ви задържат в работата или нещо подобно?

[smile]

Re:
Автор: Todd   
Дата:   11-10-09 20:43

Ни са разбра ся - визуално или материално ????

Оти като е кинта и пеесе ама кат си стъпи на портфейла и стане към 2 метра се променя и визуалната представа мола ви са.....

Дайте да се уточним !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.