Автор: Lalinda
Дата: 11-10-09 20:19
Може би някои от мразещите ме избягват срещата с мен, та да могат да продължават да ме наричат, ъъъ, менопаузна бабичка или дори дорогая мамочка.
Всеизвестен факт е, че никой от тези, които се е запознал с мен лично, никога не си е позволявал подобни простотии.
Един от познатите ми, обаче, веднъж, на някакъв купон, споменал, че ме познава лично, и някакво дребно човече около него станало още по-дребно... от страх и ужас!
Приятно изненадана обаче бях от Императорът, младеж, приятен във всяко едно отношение, пък си го представях сърдит!
На един от вернисажите тръгнахме с val2007 и се запознавахме наред с хората, които бяха насядали около фонтаните пред Народния театър... Запознахме се дори с хора, които се оказа, че не са от форума, но са журналисти и кинаджии, и си струваше!
Около тия фонтани дори имаше хора от сайта, които дойдоха пък да се запознаят с мен (което ме навежда на мисълта, че ме разпознават по снимката ми тук и не вярват на слухове, че съм... виж по-горе!).
Запознахме се и с едно много приятно момче и приятелката му, и двамата руси, а момчето много приличаше на снимките си, въпреки че не показва портрети, а градски пейзажи!
мара я познах от раз, ама ей на, не си крие лицето, нито пък мислите...
Ако ми падне случай обаче да се запозная с някой, който си позволява тук... нали се сещате какво, раздавам шамари публично.
Питайте, имало е и свидетели.
|
|