Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Честито на "МАК" печелившите фенове
Автор: Pulsar   
Дата:   21-10-09 23:40

Поздрав з всички Епъл Фенове, които може би вече са видяли новостите, но аз все пак да си кажа...

We’ve built a better mouse.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: chill   
Дата:   21-10-09 23:41

Автор: Pulsar
Дата: 21-10-09 23:40

We’ve built a better mouse...
---

... TRAP! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: imitev   
Дата:   22-10-09 00:19

Най-накрая пуснаха iMouse с десен бутон! Разгеле!

Re:
Автор: bobihot   
Дата:   22-10-09 00:20

За мен 2, че съм с 2 (леви:) [ezik] [beer] [shtrak]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   22-10-09 00:45

Новият мишок ми прилича на бял заоблен Айфон. Че и подобни свойства има. Сгоден случай да преоткриете кликащата мишка.

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   22-10-09 06:40

белия мишок от много време е с десен бутон... това че някои наблюдатели (не ползватели) не го знаят си е в техен минус...

чеснтно казано слуха се потвърди НО не напълно.... най-добрия слух бе да покрива напълно вункциите на тъчпада на макбук от ново поколение.... където ... ех как ми липсват на аймака тези опции ще и е много одобно да въртиш или увеличаваш в шопа с 2 пръста.... уви запазва си мишите опции без особено развитие освен че вече няма топче да се цапа....

зумирането и сега си го има при мака.... контрол + скрол и си в джаза....

другото което е на лице.... удобноста на работа...
за моята лапа е адски неудобна... поне старата мишка... или поне е неудобен начина на работа
аз съм свикнал да си пускам ръката върху мишока (затова съм си взел най-доброто което майкрософт могат да направят - мишка) и искам да е голям и егономичен....

маковския мищок е направен да се държи с 4 пръста... едва ли не да си го бутваш с тях....
не знам... някои твърдят че е адски удобно... аз не съм убеден....

и накрая.... цена от поне 200 лв... и то минимум... то сегашния могъщ мишок е 180 нейде....

фен съм на мак.... но при положение че микромекия правят перфектен ергономичен продукт на половин цена.... няма как ще изневеря... най-вече само заради ергономията и че не ме боли китката

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   22-10-09 06:49

хъм.... 70$ по щатско.... стария кабелем мишок е 49$.... нещо или цената е блъф.... или са с осъзнали

или..... дааа в ибей е 79 лири [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

и то тънкана... някакви мераклии от щатско я предлагат за 90 лири + 15 за транспорт [smilie19] [smilie19] [smilie19]

Публикацията е редактирана (22-10-09 06:52)

Re:
Автор: alsash   
Дата:   22-10-09 09:16

я....мишка с камера...[thankyou]

Re:
Автор: vinse   
Дата:   22-10-09 10:01

Apple Magic mouse, coming soon... in exchange for your kidney [smilie18]

Поне по клипчета из тубата плъха изглежда ужасно неудобен. Сензорните бутони за мишка не съм сигурен, че са нещо уместно.

Публикацията е редактирана (22-10-09 10:02)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.