Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Ядат ли богатите хора кренвирши?
Автор: cameraman   
Дата:   11-10-09 23:43

Една супер съпруга ми разказа как е опекла кренвирши за вечеря...

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   11-10-09 23:46

Тая ако една мусака не може да врътне каква супер съпруга е?

Re:
Автор: h_bio   
Дата:   11-10-09 23:48

Според мен разказът на супер съпругата е имал сексуален подтекст, но се страхувам, че посланието не е достигнало до теб.

Re:
Автор: Императорът.   

да не е извратено човек да маа кремвирш?

Re:
Автор: next_time   

каква е дефиницията за богати

над 5000
над 50 000
над 500 000

месечно????

Re:
Автор: djogata   
Дата:   11-10-09 23:49

Хм, опекла е кренвиршчето значи, а? [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   11-10-09 23:51

Говоря за приказно богати .... Ъндърграунд

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   11-10-09 23:52

Жената - боса и бременна до печката... [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: h_bio   
Дата:   11-10-09 23:53

не те не ядат кренвирши ..те ги произвеждат и продават..

Re:
Дата:   11-10-09 23:54

В България всички приказно богати са се родили в панелка в Дружба или на село в къща с външна тоалетна и после както в приказките станали приказно богати.

Та какво лошо има да се сети за студентските си години коато приказката все още се е замисляла[beer]

Re:
Дата:   11-10-09 23:57

Не съм съгласен за произхода на богатите и техните средства.... Едно куфарче ми липсва.... Баща ми беше прехвърлил полезната възраст.... иначе и той беше Партиен функционер...

Re:
Дата:   12-10-09 00:04

До "89 всички ядяха кренвирши, дори и партиините функционери.След това всички пак продължиха да ядат кренвирши.Чак наскоро започнаха приказно богатите да ги намаляват, но ще трябва да мине това първо поколение за да може децата им да не са пробвали никога [beer]

Re:
Автор: Insight   
Дата:   12-10-09 00:12

Аз ям кренвирши, макар че мога да ям и пържоли ако искам .. разни публикации във в. "Труд" и редовните бюлетини на Амиго в тоз форум нищо не могат да променят.... така или иначе винаги си купувам от най-скъпите.

Re:
Автор: asahi   
Дата:   12-10-09 00:15

Ям по някой кренвирш за авторитет, ама рядко. Обаче добарах в метро кетчуп Хейнц и все за него си мисля. Ще го пробвам и с кренвирш, пък каквото ще да става.

Re:
Автор: djogata   
Дата:   12-10-09 00:18

Хайнц е наистина добър кетчуп.
Харесвам "мексиканският" му вариант (доколкото го ползвам де, което е от дъжд на вятър).

Но колкото и добър да е кетчупът, това не променя факта, че е кетчуп - доста вредно нещо, бъкано със захар и химикали.

Re:
Автор: Princess_Lia   
Дата:   12-10-09 00:44

Това съпругата на съседа ти отляво ли е?

Re:
Автор: Diandimov   
Дата:   12-10-09 05:38

За последен път пекох кренвирши на барбекю преди около 3 години.

След което в продължение на няколко часа имах ужасна липса на енергия и ми се пиеше мноооого вода.

При това тези кренвирши изглеждаха много добре иначе.
Вероятно всичкия силикон и тоалетна хартия са се разтворили в стомаха ми, и затова. Може пък и боята, или желатина, с който май са били бъкани, да са причината. А може и от трупове на хора да са били направени. Те мъртвите са жадни по принцип.

Моята препоръка: употребявайте само в много краен случай! За храна на кучето, разбира се.

И без това месото не е скъпо.

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   12-10-09 07:50

copy/paste

Кренвиршите или митът за тоалетната хартия

Кренвирш – Кой вид точно да си взема? От едно време битува мнението, че кренвиршът всъщност се бил правел от тоалетна хартия. Е, истината е, че не се прави от това, но … по времето на комунизма коктейлът „Кренвирш” се е правел от много отпадъчни меса – например : кости, дреболии, кожа и прочие. Днес, кренвиршът по-скоро е креМвирш, тъй като според моето скромно мнение, съдържанието му е един прекрасен крем от соеви изолати, соеви брашна и протеини със същия произход.

Хубавите кренвирши се правят с естествена обвивка /колаген с естествен произход/, имат малък срок на годност /до 7-8 дни/, имат по-тъмен цвят, по-скъпи са, имат известно количество месо и/или месни (животински) протеини. Кренвиршът, ако е един брой, потъмнява в краищата си, тъй като има по-ниско съдържание на антиоксиданти и обикновено не е пилешки.

По правило пилешките кренвирши не съдържат месо, казах по правило. Те по принцип се правят със соеви продукти, по-евтини, много овкусители, оцветители и тн. Те могат да издържат до 14 дни /100 % по-дълъг срок на годност/, не лепнат, когато застоят и по никакъв начин не се издават на външен вид, че са стари. Освен, в момента, в който не замиришат на непрани чорапи /миризмата не е същата, но е учудващо гадна/.

Re:
Автор: ogimag   
Дата:   12-10-09 09:10

Да не е имала предвид Хот-Дог. Сиреч туй в онуй [smilie5]

Re:
Автор: alsash   
Дата:   12-10-09 09:31

......еееех....какви кренвирши имаше...САЛАМИ.....а сега салами като кренвирши..[smilie2]

Re:
Автор: alsash   
Дата:   12-10-09 09:32

апропо...въпросната домакиня много телевизия гледа явно и сигурно готви сухи супи Маги...[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: ejko   
Дата:   12-10-09 09:35

Не ядат кремвирши. Те въобще не ядат, защото от сигурно място знам, че богатите не серат. Те могат да отделят само течност и то единствено през очите си- във вид на сълзи. Ако се съмнявате в думите ми- справка документалната поредица "Богатите също плачат"[smilie24]

Публикацията е редактирана (12-10-09 09:35)

Re:
Автор: Todd   
Дата:   12-10-09 09:43

Богатство като имане на мангизи .......[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Богатството както и мизерията са духовни състояния ......

[smilie19]

Re:
Автор: TheBossBG   
Дата:   12-10-09 10:17

При свински и пилешки пРАжолки по 7-8 лева сърце не ми дава да си купя нещо с неясен състав и произход за 5-6 лв. А за кренвиршите при социализЪма, мама работеше през 70-те в Родопаимпекс. Тогава вкараха първите италиански машини(нямам идея какви са били преди това, вероятно съветски) и шефовете в Родопа били безкрайно щастливи, защото технологията позволявала до 10-15% соя в добавка. Ето за това кренвиршите се пукаха на 20-25 секунда(онова с вилиците). Сега нямам идея за колко време ще стане. Но е възможно направо да дадат на късо. Или пък да са перфектният изолатор. [smilie5]

Re:
Автор: ogimag   
Дата:   12-10-09 10:21

Както казваше мой колега преди време- "Мани го тоя! И той сере лайно дебело като ръката ми". [smilie10]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.