Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Препоръчайте хубаво място за почивка...
Автор: jmdp   
Дата:   16-10-09 22:59

В началото на 11.2009 ще разполагам с 4-5 почивни дни... Върти ми се идея да прескоча някъде из Габровския балкан... Всъщност може и около Елена, Трявна и пр. Препоръчайте ми читави мяста за отсядане - прилични условия + поносими цени и по възможност с интересни места за разходка....

Предваритално БЛАГОДАРЯ! [beer]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: asahi   
Дата:   16-10-09 23:06

Нито лев в българския туризъм!

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   16-10-09 23:09

В Трявна е приятно точно по това време, макар и малко студено. Можеш да минеш през гората до Боженци, после да се качиш от Боженци нагоре до пътя край Торбалъжи...

Има един хотел точно на завоя след моста край Часовниковата кула. Много ни хареса! Не помня името му, на първия етаж е ресторант, ще го познаеш.

В Трявна има и интересни музейни сбирки, ако не си бил вече там като дете, а и дори да си бил, виж ги!

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   16-10-09 23:10

Боженци - къща 'Цана Михова'

Re:
Автор: georgi969   
Дата:   16-10-09 23:12

Трявна-КОМПЛЕКС "ЧИЧО ТОМОВАТА КОЛИБА"
Март месец ходихме ,и останахме дволни.

Re:
Дата:   16-10-09 23:12

asahi: така е, но ще се наложи някой лев да влезе в бг туризъм [cool]

Lalinda: благодарско!!! Ще потърся инфо в нет-а...[smilie24]

Re:
Дата:   16-10-09 23:14

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Нямате грешка!!!
Ще стане работа [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: Marillion   
Дата:   16-10-09 23:15

В троянския балкан е хубаво. Последно ходих на с. Чифлик, близо до Троян.

Харесва ми това, че има басейни с топла вода и можеш да се киснеш дори, когато вали сняг.

Re:
Дата:   16-10-09 23:18

Хм, сега видях... Имах предвид мЕста, а не мЯста...[smilie9]

Re:
Автор: Gruyu   
Дата:   16-10-09 23:21

мдааа,зимата в х-л"Балкан" е невероятен басейна, но цифрите са [smilie2]

Re:
Автор: kirilius   
Дата:   16-10-09 23:44

http://marishnica.ida.bg/ - бях там преди месец, супер е!

Де да бяха повечето български места за почивка като това...

Публикацията е редактирана (16-10-09 23:45)

Re:
Автор: J0R0   
Дата:   17-10-09 10:06

GREECE! [smilie24]

Re:
Автор: georgi969   
Дата:   17-10-09 10:13

ЖОРО-човека търси цитирам:
"...някъде из Габровския балкан... Всъщност може и около Елена, Трявна и пр. "

Re:
Автор: PuertoVaras   
Дата:   17-10-09 13:40

Трявна е егати скапания град в сравнение с
Дряново

Слушай J0R0, от друго може и да не разбира ама за Гърция е абсолютно праВ!

Re:
Автор: screaming_elmo   
Дата:   17-10-09 13:53

Габрово е мястото. Определено има какво да се види и да се поснима.Отделно можеш да прескочиш до Трявна и Дряново, които са ти на по полувин час път с кола.Е сега не е идеалното време за разходка,защото всичикият дъжд обича да се извалява там, но ако уцелиш на хубаво време приз есента няма да съжаляваш

[beer]

Re:
Автор: lomidol   
Дата:   17-10-09 13:58

Ще ти препоръчам Соколския манастир,нощувка-15лв,със собствен снитарен възел,близо до Етъра,Габрово,Трявна.Във Дряново няма какво толкова да се види,не ги слушай.Търново задължително/старата част,препоръчвам ти да посетиш заведение"Стратилат"на Самоводската чершия/Царевец,ако не си ходил също.Дряновския манастир не е за пропускане.Там има хубави евтини заведения.Айде от мен толкова.Приятно изкарване.

Re:
Автор: anete   
Дата:   17-10-09 14:54

Поддържам Жоро и Пуерто Варас за Гърция.
Ако все пак настояваш да не напускате границите на милата ни Родина , прегледай следните места :

1.Костадинови къщи, над Елена
http://www.k-house.eu/index_bg.php

Условията са добри, но съм виждала само стаите в основната сграда, за къщите нямам впечатления.

2.х-л Балкан, с.Чифлик
Условията са добри. За мен голям плюс са топлият минерален басейн / открит / и топилото с гореща вода . Могат да се ползват дори когато вали сняг. Не съм доволна от обслужването обаче. Но мисля, че от миналата година досега се смени собственикът, така че може да има промяна към по-добро [smile] .
Там, в Чифлик и околностите, най-добре ни посрещнаха и обслужиха в ресторанта на хотел Одисей /намира се извън населената зона/ . Ненапразно хотелът е с пет звезди. Но басейнът им по размери прилича на голямо джакузи. Приблизително колкото басейна на х-л Орловец в Пампорово.
http://www.hotel.bg/hotels-details-pics.php?id=168

3.Пак в Елена
http://elenaholiday.com/index.php?id=6&lang=1

4.За х-л Тихия кът в Априлци имам много добри отзиви от приятели .
http://tihiatkat.com

Сещам се и за други места, но да не те затрупвам с инфо [smile] .

Все пак добре е да уточниш какво предпочитате - хотел или къща . И двата варианта имат добри страни и недостатъци . Не е задължително в къща под наем да ви излезе по-евтино. А удобствата в хотел са доста. Липсва обаче уедининението. Аз лично много харесвам Главатарския хан на нзовир Кърджали, но ако отиваме пак в онзи район, бих предпочела да наемем една двуетажна къща наблизо и да ползваме басейна на Хана . Ресторанти наоколо има достатъчно. Но не бих избрала да ида там по това време на годината.

Re:
Дата:   17-10-09 15:30

Благодаря за предложенията!!!
Ако се сетите за още местенца - темата остава открита...

И двата варианта стават - хотел или къща. От Русе съм. В. Търново ще го пропусна. Бил съм в Априлци. От там съм се качвал до в. Ботев, водните дупки (ако не се лъжа) и до видимското пръскало. Идеята е за една приятна почивчица, съчетана с разходка по сравнително леки маршрути и естествено - да пощрака човек [smile]

Re:
Автор: Todd   
Дата:   17-10-09 15:42

Понеже някой кака GRECE !!!

Аз обичам на Огняново - Гоцеделчевско !!!!

Кеф ти за снимане старини - е го де е Ковачевица ,Гърмен и Лещен !!! И Горно Буково даже !!!

Имаш и да снимаш имаш и къде да се напиеш кат ората !!!

Като ти писне - е го де е Grece - Кавала е на 80 км от там ....

Не щеш ??? Стой цял ден в басейна с топлата вода .....до де гъбясаш !!!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: DidiAndreeva   
Дата:   17-10-09 15:43

Тоде, златна ти уста, и аз там в мирото най- обичам, към то 12 в полунощ [smilie24] [beer]

Re:
Дата:   17-10-09 15:45

Мирото е най големият кеф в света ...бил съм в него кога вали сняг.......нема такъв кеф !!!!

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

[smilie19]

Re:
Автор: anete   
Дата:   17-10-09 15:51

така, така ...знаете вие ...в полунощ ... с чаша бяло вино [smile]

Само дето нямаме много приятни впечатления относно обслужването в Огняново. На връщане отседнахме за няколко дни ето тук
http://bansko.bg/content/view/323/32/
По отношение условия, обслужване, цени - по-добре , отколкото в Огняново. Басейнът също е с топла минерална вода.

Публикацията е редактирана (17-10-09 16:01)

Re:
Дата:   17-10-09 15:58

Аз си вземам къщичката отстрани до паркинга !!!В хотела още не съм бил та не знам...

Не им обръщам внимание на обслужващият персонал....

[smilie19]

Re:
Дата:   17-10-09 15:58

Един януари преди няколко години едни дедковци обсъждаха как преди години от мирото се топвали в реката, после пак в мирото... Та на мен малко ми трябва и реших да се пробвам. Кожата ми залепна по желязната стълба, после за секунди се цопнах цялата в ледената река(2,3 градуса) , после пак в минералната (извира 40, в мирото намаля до 38). Усещането е като иглотерапия, но едновременно по цялото тяло. После като излязох, половин час се мотах по джапанки и бански по снега без да усетя студ, правихме си снимки, шашкахме хората и се кефихме невероятно [smilie5] [smilie5] [smilie5] . На който му стиска да пробва ...

Re:
Дата:   17-10-09 16:05

Обслужването е "невидимо", т.е. липсва [smilie5] . Но си зависи за какво отиваш. Макар там базата да е стара мен ме кефи минералната вода в стаите ( там друга не тече), подовото на минерална вода. Януари се спи на отворен прозорец и с чаршаф ти е горещо. А ваната с минерална вода е перфектна във всички ситуации [smilie3]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.