Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нова телефонна измама - с пребито дете
Автор: asahi   
Дата:   09-10-09 15:05

Нова телефонна измама - с пребито дете

Няма ли поне малко да намалеят будалите?
Мисля си, че измамниците четат вестници и следят кое възмущава редовия българин, та да го натресат в ситуация.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Amigo   
Дата:   09-10-09 15:09

щото измамниците няма кой да им го начука като ги хванат [cool] иначе има винаги хора, които ще се хваната на подобни измами [smilie8] имаше скоро един случай подобен - писаха за него [smilie8]

Re:
Автор: 1vo   
Дата:   09-10-09 17:25

Добре де, тези хора са отишли в полицията, логично е полицаите да направят нещо, да маркират 5000 лв. и да хванат престъпниците. Защо не са действали?

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   09-10-09 18:05

Всеки ден го казвам вече - живеем в държава, тотално абдикирала от задълженията си, а управлението на "суперменът" Б.Б. не промени абсолютно нищо досега.

Re:
Автор: nsirakov   
Дата:   10-10-09 00:00

факт е че и аз съм се връзвал.....

Re:
Дата:   10-10-09 02:55

Нов смях - така нареченият "министър на вътрешните работи" в прав текст признава, че МВР не може да спре телефонните измамници. Което не ме учудва де от последният си по-близък контакт с ушевите, когато установих, лично, че те дори не се и ОПИТВАТ да заловят крадци, а в участъкът всеки може да си влиза и излиза като в някакъв хан, ако ще да е терорист, опасан с динамит.

Очертава се и забавна зима, защото снегопочистващите фирми отказват да работят, тъй като държавата им дължи над 100 000 000 кинта...

БЛАГОДАРИМ СЪРДЕЧНО НА ВСИЧКИ, КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ - ОСТАВА САМО СПОКОЙНО И ТРЕЗВО ДА РЕШИМ КОГА ДА ДРЪПНЕМ ШАЛТЕРЪТ НА ДЪРЖАВАТА НИ.

Re:
Дата:   10-10-09 10:11

Бай Болен може би щеше да изкара 200 000 обучени ченгета със 100 000 наточени патрулки да тушират измамите в зародиш, а после и 100 милиона за неплатените сметки на Коалицията. И всичко това за една седмица, щото списъкът със задачки е дълъг.

Re:
Автор: мара   
Дата:   10-10-09 10:26

българия е страната с най-много ченгета на глава от населението. лошото е, че и у населението главите намаляват за сметка на гъзовете.

Re:
Дата:   10-10-09 10:30

Асахи - Мара ти отговори. Освен това България е и страната с най-много държавни чиновници на глава от населението, затова хората свещи палят, за да не се сблъскват с администрацията. Знам че много харесвате Б.Б. (или поне го) - резултатите тепърва почваме да ги виждаме - за моментът точно нулеви. Е, чакаме да минат 125 дни.

Re:
Дата:   10-10-09 10:35

Ти кажи за алтернативата. Бойко е ясен.

Бай Тошо беше казал на времето: Народ откъде да си внесем, другари?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.