Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ще работим повече !?
Автор: acklay   
Дата:   17-09-09 12:11

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2443391

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: next_time   
Дата:   17-09-09 12:13

Това е проблем на тези които смятат да доживеят тези години.Радвам се че това не е мои проблем[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   17-09-09 12:16

и мой като стигнем до там ще му мислим[smilie5] [smilie18]

Re:
Автор: IvcheTo   
Дата:   17-09-09 12:27

значи какъв е смисъла от плащането на пенсионни - отиваш пускаш си застраховка за по 100 лв на месец и след 20 години имаш 20 000/ 25 000 (може да си го напавиш в евро) и тия пенсии да го духат ....
що не го направят пенсионирането на 78 - то и без това средната продължителност на живота в бг е около 67/9 ... и няма да се изплащат пенсии - изобщо ....

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   17-09-09 12:27

мдааа, добре, че не живеем по шест-седемстотин години като едно време в би библейско, че представяте ли си кво бачкане ще пада [smilie18] [smilie18] [smilie19] [smilie19] [smilie19] абе това, гледат да те изцедят и изсмучат паричките, после се гътваш набърже и някой прибира останалото [cool]

Re:
Автор: IvcheTo   
Дата:   17-09-09 12:28

http://www.nchi.government.bg/statistika/A_4.pdf

Re:
Автор: dimi2007   
Дата:   17-09-09 12:33

значи какъв е смисъла от плащането на пенсионни - отиваш пускаш си застраховка за по 100 лв на месец и след 20 години имаш 20 000/ 25 000 (може да си го напавиш в евро) и тия пенсии да го духат ....
-------

Да...и скандинавците правят така.....[smilie18]

Re:
Дата:   17-09-09 12:36

Ивче щото ако помислиш кое е по изгодно за тебе може пък и застраховката да ти се види смешна и да бутнеш паричките на Импи който след 20години ще ти ги умножи 100кратно, или да си купиш апартаментче и т.н. Има обаче едно но което е свързано със отговорността а в повечето случаи човек е безотговорен към самия него и винаги си мисли че точно на него няма да се случи.. прост пример който може да сравни с твоя горе че иначе ако говорим сериозно нема се разберем - ставаш инвалид на 35 и до края на живота си получаваш пенсия от държавата въпреки че не си внесъл и 10% от тези пари, нямаш осигуровки, не можеш да се пенсионираш - за колко време ще ти стигнат 20 000 на Нушенцето

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   17-09-09 12:37

Ивчето е прав и неправ. [smilie24] Прав, че човекът трябва сам да погрижи за себе си, неправ - че трябва да си направи застраховка, при която после ще получи, колкото е снесъл... ами инфлацията, приятелю, ърм? [smilie3] [smilie3] [smilie3]

Ние в нашата компания имаме решение за този проблем, иначе ти си ориентиран правилно. [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Следващовремев - ами представи си че не пукнеш, кво правиш тогава?

Иначе идейката е ясна - сега да плащаме пенсионни вноски, за да има те с какво да плащат пенсии на сегашни пенсии и какво да крадат най-вече, а ние самите да бъдем принудени да работим докато пуклендясаме - неслучайно преди комунягите имаха щурата идея да повишат пенсионната възраст на 75 години... после ще ти плащат пенсия може би... още годинка-две докато вирнеш петала...

Ама не на мене тия - аз - инвеститор и още на 50 ще бъда могъщ и ще им кажа да ходят при Любо Пенев с тяхната пенсионна възраст - ще се самопенсионирам поради богатство.

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   17-09-09 12:38

...Абе,знаех си аз,че ще дойде време да ходим на работа с бастун в едната ръка и с пакет памперси в другата,ама като ви го казвах-не вярвахте...[smilie25]

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   17-09-09 12:42

Ако пукна преди 65, за какво ми е пенсия?

Ако остана жив и в пенсионна възраст, това ще е след 27 години. Дотогава социалната пенсия ще е достатъчно голяма, че да ми стига да живея в някой старчески дом с нея...

Неам никакви грижи... [smilie7]

При положение, че сме здрави. Щото лошото е леглото... [smilie21] [smilie21]

Re:
Дата:   17-09-09 12:48

Импи вие във вашата компания досега не сте изплатили нито една застраховка поради падеж просто защото компанията ви не съществува от толкова време[smilie18] освен това много мразя застрахователи които обещават това и онова и като стане нещо след две три години човека получи наполовина или по малко от обещаното те вече забравили и въобще не си спомнят какво са говорили. Ако някои каже нещо мога да дам примери със застраховка на имоти във Виктория, злополука в Алианц, каско в Алианц, каско в Юпитер и ако се напъна може да се сетя компанията от преди 10тина години в която имаше застраховка живот баба ми -мисля ДЗИ. Поне за последното каско мисля е така ако требва да се посъдим с Алианц но да ги питам как таван и стъкло ще ми дадат 150лв като самото ми стъкло струва 180 и нямат сервиз който да ми оправи колата

Re:
Дата:   17-09-09 12:52

другари, след 2012 едва ли ще останат хора в пенсионна възраст [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: dimi2007   
Дата:   17-09-09 12:56

Автор: Императорът.
Дата: 17-09-09 12:37

Ивчето е прав и неправ. [smilie24] Прав, че човекът трябва сам да погрижи за себе си,
--------

Прав е, но след последните събития, ората на запад жадуват държавни фондове и бюджетни пенсии.......[smilie6]

Re:
Дата:   17-09-09 12:56

Насооооо - явно хич не си слушал какво ти обяснявахме, като беше в кантората. Как може въобще да сравняваш нашият продукт с общото застраховане, това е просто нелепо.
Да не говорим за сравнение между старите и нашите продукти - нали именно затова хора късат договорите си с ИНГ например и идват при мене - защото при нас парите им са защитени.

Последно те питах щеш ли, не щеш ли зимата - тогава един друг момък ни повери 2 000 кинта, те вече са му сигурно над 3 000. Кой ще ти даде 50% доходност за половин година, че и да ти пази животът? Не съм ти обещавал да ти увелича парите стократно, но можех да ти ги увелича двойно за по-малко от година - решението си беше твое и досега се очертава като дълбоко погрешно.

Сливенски - говорил си с моя колежка - ако продължаваш да вярваш в пенсионната система, значи тя не си е свършила работата.

Насооо - колко пари ще ти дава държавата, ако осакатееш? Да си чул за инвалид, забогатял от социална пенсийка? А да си купиш дом и да го даваш под наем, няма нищо общо - това е просто друг вид инвестиция - да вземеш 40-50 000 (не дай боже да ти се налага да вземаш 120 000) като обезщетение, задето си останал без част от крайниците си при злополука, не е хубаво (ясно защо), но ако ти се наложи - по-добре с тях, отколкото без тях - нали така?

Re:
Дата:   17-09-09 13:16

кажи един на който сте дали 6цифрените суми които цитираш[smilie3]От кво са защитени парите от [smilie11] ти малоумен ли си , иди на лекар бе . 2 000-3000кинта ги давам за обективи или каквото ми душа ще, както един съфорумец казва кеф цена няма и колкото повече живея все повече стигам до този извод. За мене парите са просто средство за живот и въобще не ме интересува колко имам . Но дори и ако исках да ставам богат елементарната логика ми казва че никой никъде по света не е станал богат от вложените му пари във застраховка и в повечето случай не видял парите си[beer] Кажи че не съм прав. Да смесваш двете неща пак казвам че не си у ред. Застраховането е едно това друго. Вие плямпате некви неща които са ви написани по брошурите и въобще не мислите, незнам дали защото нямате такива умения или просто сте лаици в тази област.
Вашия продукт без да съм експерт по застраховки, икономист или въобще интересуващ се от финансовите аспекти на живота човек ,му намерих две или три пролуки които нито ти нито някой друг можа да обясни.. просто казахте че това няма да се случи[smilie11] много странно за застрахователи според които трябвало да сме отговорни за бъдещето си ..а е моля ти се да не задълбаваме. Пак казвам кажи колко пари ще дадете на човек например с рак на гърдата което е доста често срещано в днешно време дори при млади жени - 60 000лв [smilie3]това в идеалния случаи ако са минали две години от застраховката и не са се сринали борсите компанията ви, дадат и протокол от ТЕЛК за инвалидността на повече от незнам колко си процента вече ги не помня, който естествено вие ще оспорвате и т.н. Ако си е внасяла осигуровките жената никой я не пита колко е бутнала на лекарите за да и донапишат проценти или пък ако наистина и се полагат не се опитва да и ги намали за да плати по малко и си и плаща всеки месец пенсия и така каквото и да стане докато е жива. Няма курсове, няма рейтинги, няма сривове, кризи, промени, сливания и каквото се сетиш - до края на живота й. А след 10години пенсията която сега е 350лв ще стане 1000 и повече

Re:
Дата:   17-09-09 13:23

HACOO, и мене тръгна преди време една приятелка да ме вербува за застраховка, щото тя таман 3-4 си е направила и им се кефи [smilie5] [smilie5] та отидох при мацито да го разпитам, то мрън-мрън и като задълбахме видох, че то не е толко розаво колкото изглежда от брошурките [smilie3] [smilie5] [smilie5] и си викнох, живей си животецо, човече, пък квото има да става, ще става [smilie5] [smilie5] та до там бях със застраховането [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

Re:
Дата:   17-09-09 13:26

Ти по-горе сам каза защо на никой не сме дали 6-цифрените суми. Сам казваш, че не си експерт нито по икономика, нито в застраховането, нито във финансите - тогава ми е чудно защо си толкова наперен? Хора които се занимават с инвестиране и разбират в пъти повече от тебе, са ми клиенти и въобще не се дърпат.

Чудно, ако застрахователите лъжеха клиентите си и не им изплащаха обезщетенията, как има компании (и то най-големите на пазара), които съществуват сто и повече години? Значи десетки милиони хора от четири поколения ги лъжат като цигани застрахователите и те продължават да им наливат милиарди? ТИ в ред ли си?

Ракът на гърдата НЕ Е злополука - имаме си специална защита за тежки заболявания - тези защити (злополуки, болести и т.н.) ВЪОБЩЕ НЕ ЗАВИСЯТ от нивото на фондовете - защото това са ГАРАНТИРАНИ суми - както и обезщетението за смърт през периода. И защо реши, че ще оспорваме каквото и да е? Всеки наш клиент при подписване на договор получава таблица кое увреждане какъв процент нетрудоспособност е - при нас всичко е почтено, открито и прозрачно. Да обвиняваш хората, правещи ПОЧТЕН бизнес в ЕВЕНТУАЛНО мошеничество без никакви доводи и доказателства и без да можеш да цитираш ДОРИ ЕДИН случай на измама от тяхна страна е толкова долно и нагло, че нямам думи просто. Не мога да разбера защо злобееш, явно нещо ти мъчи бедната душица, да не говорим, че нищо не разбираш и дрънкаш само очевадни глупости.

Къде са тия пролуки, хайде кажи - тук - пред хората.

И да - кеф цена няма, но когато си стар и болен или ако се претрепеш с колата и останеш без ръчички, здравето и въобще оцеляването ти ЩЕ ИМА цена...

Re:
Дата:   17-09-09 13:28

Амигов - не знам какво ти е предлагала девойката, но нищо чудно да си бил прав.

Класическа човекозастраховка, при която за 20 години снасяш 20 000, а накраят вземаш пак 20 000 и аз не бих си направил - затова отказах да работя за ИНГ и за АИГ, макар че упорито ме вербуваха. Просто клиентите си не желая да лъжа и да се мъча да им набутам нещо, което и аз в никой случай не бих си купил.

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Автор: stoyan_5   
Дата:   17-09-09 13:33

Намерих най-сетне пазарна ниша!
Ще реализирам фирма, занимаваща се с производство и разпространение на аксесоари за кандидат-пернионери, а именно:
- памперси;
- катетри;
- бастуни;
- патерици;
- инвалидни колички;
- цветя и венци;
- бели свещи и покрови ...

Деба мама Ви /туй за новите правоимащи/![smilie18]

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   17-09-09 13:37

стоян_5,ако решиш да имаш филиал и в Пловдив /което горещо препоръчвам/ имай ме пред вид,ок?[smilie5]

Re:
Дата:   17-09-09 13:38

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   17-09-09 13:42

Ще работат докато пукнат тия, дето не вземат мерки да спрат да бачкат когато си решат... бе просто не се доверявайте на държавата - тя гледа само да ви яха и дере, за да има за крадене и за издръжка на мургавото малцинство, което срещу едно кебапче и обещание за привилегии избира властимащите...

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Дата:   17-09-09 13:52

Амиго и аз така след като отидох до Импи, видях какъв им е офиса, какви хора работят и каква е организацията [smilie5]После се присмивали на чиновниците [smilie18]

в последно време все некои иска да ме обеждава как щял да се погрижи за мене а както казва дядо ми - той не могъл себе си да управи мене дошъл да издига[smilie3]

Чудно, ако застрахователите лъжеха клиентите .. пак ти казвам иди на лекар имаш нужда - това дали са едни и същи хора. Сам казваш четири поколения еми и да има излъгани от едното идва следващото [smilie18] Кажи сега дали лично в твоя офис сте изплатили на някой застраховка. Не сте [smilie3] тогава ви питах. Тия фиксирани суми бяха с толкова условности че ме е яд че не съм на раута там са ми брошурите да цитирам. Тръгнахте да ми разправяте за разни планове по които щяха да ми се управляват парите за следващите 20години като съм щял да мога да ги сменям без загуби, а аз простичко питах дали давате някакви гарации освен онези в таблицата в която парите ми бяха олихвени като в банката. Казахте не. Е нестига че ви давам парите си ми трябва и сам да си ги управлявам като следя курсове, позиции и т.н-. да звъня на брокера да смени плановете. И накрая ако той ми загуби парите си ми остават тези които са ми по таблицата. Е сега говоря примерно щото документите не са при мен но щях да внеса 18 000 и да получа 20000 след 20000 години ако не умра до тогава или вие не сте закрити. Питах ви парите ми влагат ли се в нещо което да може да бъде продадено след това ако вашата групичка която е некаква организациика само за източна Европа фалира - ми не това няма да се случи ни е сме застраховани и презастрахова и част от ненам си кво. Както видяхме много по големи компании от това ващо ненам си кво фалираха. Ами ако умра месец след като съм си направил застраховката - ми нъцки. Ами ако лихвените проценти на банките се вдигнат, както всъщност е нормално поради всеобщата инфлация породена от потребителската система на икономиката- твоята шефка ме гледа опулено все едно е и говоря на пакистански и отговори - ми не толкова си остават след 20години колкото са по таблица. Ми ако внеса парите в банка и лихвата след 10години стане 10% - ми това няма да стане и тук при нас получавате много повече сигурност, това няма нищо общо с банковия влог.. и т.н. Пие ми се кола отивам да си взема. После ще си полея градината и ще се наслаждавам на живота..

П.П. Никоя застрахователна компания не иска да се тръби името и около некви теми за некоректност измами или недоволни клиенти а ти сега точно това правиш. Продължаваш собственото си противоречиво поведение трупащо негативи с годините да го асоциираш с компанията си и да тръбиш че си неин служител. Така принуждаваш много хора да търсят кирливите ризи компанията..това е вредно и непрофесионално. Но на теб няма какво да ти се обяснява[smilie3]

Re:
Автор: acklay   
Дата:   17-09-09 13:54

Ще работат докато пукнат тия, дето не вземат мерки да спрат да бачкат когато си решат...

https://photo-forum.net/forum/smileys/worshippy.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/worshippy.gif https://photo-forum.net/forum/smileys/worshippy.gif [smilie24] [smilie24] [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.