Автор: ejko
Дата: 17-09-09 01:49
Когато писах, че няма да пиша тук бях малко пиян..., сега съм не по малко пиян и затова ще си кажа каквото мисля:
"истинкото общуване" е фикция на нещо, което реално не съществува. Много хора са разочаровани от фейсбук, защото, видиш ли, това било глупост и не можело да се сравни с топлината на човешките взаимоотношения. Е за всички вас имам една изненада, няма такова нещо като "истинско общуване". Основната идея на въпросната статия е, че това било безсмислено и ни лишава от скъпоценното ни време. Интересна и необорима теза:))) Още по интересен става финалът:
"Натиснах бутонът "изход" и излязох да пия бира"! Уникален и неповторим начин да противопоставиш интерактивното безмислие на истинското, социално, незаменимо и изключително смислено битие.
Е, ако еманацията на социално-вербалното и емоционално взаимодействие между индивидите е в това де се льока бира, то тогава ми кажете, защо аджеба, аз не мога да оценя себе си като социално активен при положение, че по цял ден правя именно това- да пия бира:)))
Преди време, по повод, така наречените "stand up comedians" бях чул следното изречение "той е толкова смешен, че дори няма нужда да псува, за да накара публиката да се смее". Та мисълта ми е кога в БГ журналистиката ще срещна статия, за която да кажа "Дори нямаше нужда да оплюе каквото и да било, за да се хареса!".
Аааа да, сега се сещам..., то имало такива статии, но просто никой не ги четял...!
Ако ви се чете нормална статия ето ви това..., знам че няма да пожъне успех, но все на някого може да се хареса:
http://www.capital.bg/show.php?storyid=203181
Публикацията е редактирана (17-09-09 10:08)
|
|