Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Забогатях изненадващо :))).... има и превод на български
Автор: da.fo   
Дата:   14-09-09 02:22

Получавам днес по скайпа следното писмо:

[13.9.2009 г. 23:08:31] Muhsin al Din: Dear Mr, Dancho Marinov

In as much as there has not being any correspondence between us, I will appreciate it if you take to read this all important E-mail. On behalf of the Trustees and Executor of the estate of Late George A. Marinov, my late client who died here in my Malaysia after suffering from myocardial infarction,

I am Muhsin al Din, a Malaysian attorney at law. My late client died leaving behind a large sum of money to the tune of Thirteen Million Eight Hundred Thousand United States Dollars.

My reason for contacting you is because you have the same family name as my late client as I will need your assistance to secure the above mentioned financial estate else the government will declare the funds unservicable and that will be a shame. All attempts to find anyone related to my late client proved futile.

I have a mandate from the bank to present the next-of-kin to the deceased or the funds will be confiscated. Furthermore I have received two notifications from the bank till date and I moved to take initiative.

I want you to consider this proposal. If you grant your consent that I present you to the bank as the next-of-kin and beneficiary of my deceased client (since you have the same last name), so that the proceeds of this account can be transferred to you, then we can share the entire proceeds on a mutually agreed-upon percentage.

All legal documentation to back up your claim as my deceased client's next-of-kin will be provided. All I require is your honest cooperation to enable us see this transaction through.

Should my proposal offend you or contradict your moral ethics, I apologize. Should you be interested and wish to help, do reply to me and we can discuss our plan of action, kindly get back to me via E-mail; m_aldin@live.com.
Regards,
Muhsin al Din
[13.9.2009 г. 23:08:33] Muhsin al Din: Our Opportunity

ето и превода му чрез една автоматична програма:

Превод: английски » български
[13.9.2009 г. 23:08:31] Muhsin Ал Дин: Уважаеми г-н Данчо Маринов

В колкото има, не е кореспонденция между нас, аз ще се радвал да предприеме, за да прочетете всички важни Е-поща. От името на Настоятелството и Изпълнител на недвижими имоти на късната Джордж А. Маринов, късно ми клиент, който умира тук, в моята Малайзия след прекаран миокарден инфаркт,

Аз съм Muhsin ал Дин, един малайзийски адвокат. Моят клиент късно умира оставяйки след себе си голяма сума пари в размер на тринадесет милиона осемстотин хиляди долари САЩ.

Моята причина за контакт с вас е, защото сте едно и също фамилно име едва моя клиент, както аз ще ви трябва помощ да се осигури по-горе финансови имоти иначе правителството ще обяви unservicable средства и че ще бъде жалко. Всички опити да се намери някой, свързани с края на моя клиент оказаха напразни.

Имам мандат от банка, за да представи най-близък-на-роднини на починали или от средствата ще бъдат конфискувани. Освен това съм получил два сигнала от банката до момента и се преместих да вземат инициативата.

Искам да смятат, че това предложение. Ако вие давате съгласието си, че съм ви представя пред банката, като най-близък-на-род и получател на починалия клиента ми (тъй като са на едно и също фамилно име), така че приходите от тази сметка може да бъде върнато за вас, тогава ние могат да споделят цялата приходите на взаимно уговорени процент.

Всички правната документация за архивиране на вашата молба като най-близък-на-рода си починал на клиента ще бъдат предоставени. Всичко, което се изисква вашият честен сътрудничеството ни даде възможност да видите тази сделка чрез.

Ако предложението ми се заяждам или си противоречат морална етика, аз се извинявам. Ако се интересуват и желаят да помогнат, да отговори на мен и можем да обсъдим плана ни за действие, любезно се върнем към мен чрез електронна поща; m_aldin@live.com.
С уважение,
Muhsin Ал Дин
[13.9.2009 г. 23:08:33] Muhsin Ал Дин: Нашите Възможност
> размяна

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   14-09-09 02:23

ей сега ще падне купуване на фототехника [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: 2nYo   
Дата:   14-09-09 02:32

Уеуееее ! Аз съм ти много добър приятел ! Може ли да ти пратя едно списъче да ти дам да ми помогнеш с малко обективчета и 1-2 телца ...? [smilie18]

Re:
Дата:   14-09-09 02:52

каква ли ще бъде следващата му стъпка [smilie11]- сигурно ще ми поиска 1000/1500$ за да оформи началните документи за получаването на 13те милиона $ - [smilie18] [smilie18] [smilie18] - или за самолетен билет , че направо да ги донесе в Каварна с чартърен полет до Балчишкото военно летище [smilie18] [smilie18] [smilie18] и от там с такси [smilie21] [smilie21] [smilie21]

Re:
Автор: 2nYo   
Дата:   14-09-09 02:56

Звънни кат ги получиш, Аз ше ти ги пазя ! [smilie25]
И нали си ми приятелче , и тебе ше пазя ![smilie18]

Публикацията е редактирана (14-09-09 02:58)

Re:
Автор: TheBossBG   
Дата:   14-09-09 06:44

Аз получавам по 2-3 такива писма седмично. [smilie5] И се чудя как толкова много хора от Африка все попадат на сайта на туристическата ми агенция, а никой не си купи един билет до БГ и да уредим лично нещата. [smilie11]

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   14-09-09 07:49

колко пъти и аз вече станах милионер [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: jekopj   
Дата:   14-09-09 07:50

Данчо,питай го какво съдържа завещанието[smilie3]

След прекарани два инфаркта,човекът ще е бил наясно какво го чака и няма как да не е оставил завещание.Все пак не става въпрос за джобни...ако ти се занимава разбира се...малко майтап никога не е излишен...[smilie25]

Re:
Дата:   14-09-09 09:04

Ooooo , ще го бъзикам за майтап. Преди 2 седмици ме откри някаква "стидентка от Гана", която ме молеше да и преведа 200 парични единици (ганайски) някакви които и трябвали за да си плати семестъра по медицина. Аз подходих съвсем "сериозно" в началото и падна голям смях в къщи особенно когато и казах , че ще ходя в съседно Того на сафари да снимам лъвове и от там ще пусна моя пощенски гълъб(който има инсталиран GPS) да и намери улицата. Та пиша :

[29.8.2009 г. 15:30:39] Данчо Маринов: аз друга седмица ходи в ТОГО град ЛОМЕ на сафари - иска снима лъвове
[29.8.2009 г. 15:32:07] Ako: О добре, така кога ще ме изпратите парите?
[29.8.2009 г. 15:33:14] Данчо Маринов: аз като стигне Ломе пусни пари по пощенски гълъб...даже даде гълъб 150 евро , че вие там нахрани мой гълъб да има сили върни обратно в Ломе
[29.8.2009 г. 15:34:19] Ako: ok
[29.8.2009 г. 15:34:32] Данчо Маринов: мой гълъб много умен знае улици и даже GPS система има на него
[29.8.2009 г. 15:35:56] Ako: Става така че, моля колко може ли да ми изпратите и кога ще го изпратите ли до мен?
[29.8.2009 г. 15:36:21] Данчо Маринов: само твое племе да не вземе със стрели стреля по мой гълъб , че тогава него мнго страх и върне обратно пари
[29.8.2009 г. 15:36:49] Данчо Маринов: друга седмица пари дойдат по гълъб
[29.8.2009 г. 15:37:45] Ako: , така че ще го изпратете Томе следващата седмица?
[29.8.2009 г. 15:38:28] Данчо Маринов: да, да следаваща седмица ти оглежда за бял гълъб с пари в уста - 150 евро
[29.8.2009 г. 15:41:14] Ako: Добре Благодаря ви моля, ние сме началото на exmination в сряда, така че аз ще бъда щастлив, ако можете да го изпратите в понеделник за Мето го плати
[29.8.2009 г. 15:42:03] Данчо Маринов: ти не каза къде учил български езиик - ???
[29.8.2009 г. 15:43:01] Ako: О, аз го превеждам на Google.

Re:
Автор: Jesuschristsuperstar   
Дата:   14-09-09 09:06

Трябва ли да се пуска тема за всяко такова нещо?[smilie8]

Re:
Дата:   14-09-09 09:14

В клуба - може. Хем някой да не си помисли , че наистина е наследил милиони $.[smilie18] На мен като не ми хареса някоя тема - НЕ Я ЧЕТА !!!

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   14-09-09 09:58

Хе-хе - яко сухо - аз мога да ти го инвестирам, за себе си искам скромно - 8% от чистата печалба... [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: joro35   
Дата:   14-09-09 11:53

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: danbi   
Дата:   14-09-09 12:47

Императоре, ама от абсолютната стойност на чистата печалба, или от реалната? [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   14-09-09 13:19

da.fo, зимъм тъ! Щом си бугат [smilie21]

Re:
Дата:   14-09-09 14:51

чакай малко , че сега броя мангизите и нещо 2 $ не ми излизат [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: danvan16   
Дата:   16-09-09 12:20

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.