Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Свинският грип и безхаберието
Автор: explorer   
Дата:   02-09-09 16:02

Преди няколко седмици мой приятел се разболя от грип в Приморско. Изключително тежко, прекара няколко дни буквално на легло. Лекарят в местната поликлиника казал "грип" и му дал някакъв антибиотик. Още тогава ми казаха, че по морето имало някакъв много тежък грип, а мой приятел дори ми каза по телефона, че прочел някъде, че на морето някакви руски деца се били заразили със свински грип.

Тогава не видях нищо такова в новините, но ето че сега, със седмици закъснение в новините пише за 12-те руски деца, които са се заразили със свински грип в "детски лагер Астра" край Бургас. Такъв детски лагер няма, но има хотел "Астра" в Приморско, за който вероятно става дума. Та, ако се чудите, защо в другите държави има десетки и дори стотици случаи на свински грип, а в България няма - не се чудете, просто в България болните не знаят от какво са болни. Добрата новина е, че профилактика с "Оксцилококцинум" очевидно действа, щом аз не съм го хванал.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Amigo   
Дата:   02-09-09 16:06

Стига с тоя свински грип бе, съвсем ви размътиха главите [smilie6] [smilie6] Скоро се виждах с мой приятвл от Германия. отишли децата му на екскурзия в Англия с още германчета. Там обаче едното се разкихало и разсополивило, обадили се на английска докторица и тя по телефона веднага "свински грип" [smilie19] [smilie19] та детето бадева ко карантинирали и го тормозили няколко дена да си седи затворено. [smilie8] Не се шашкайте. [smilie6] [smilie6]

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   02-09-09 16:20

Амиго - преди време ме покоси някакъв вирус - остави ме в безпомощно състояние за около 24 часа. Бяхме тръгнали да изкачваме връх Ботев. Повали ме за около час... В болницата в Карлово (или Калофер - не помня къде беше болницата) ми казаха, че в района имало епидемия, но НЕ Я ОБЯВИЛИ. Имало МНОГО парапланеристи, които имали сходни на моите оплаквания...
Като знам аз в какво състояние бях... не знам за парапланеристите...
Дали е свински грип или съвсем обикновен - добре е да се съобщава, за да могат хората да взимат мерки.

Re:
Автор: Amigo   
Дата:   02-09-09 16:23

И какви мерки ще вземете, моля? [smilie8] [smilie6] За да се постави тази диагноза трябва серологично изследване. [smilie8]

Re:
Автор: Dohtora   
Дата:   02-09-09 16:24

Летен грип.

... Няма нужда да изпадаме в паника, всяка година се случва да има летен грип. Или пък някой да се просере на морето... с температура и конюктивит.

Особено при смяна на режима на хранене.

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   02-09-09 16:27

Амиго - знам ли... [smilie5]

Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   02-09-09 16:45

нервозни кюфтета или кебапи с повече люто и убава ракия

Re:
Автор: ejko   
Дата:   02-09-09 17:02

Колко беше готино като малки като се разболеехме и ни глезеха- правеха ни закуска и чай и не ходихме на училище. Сега защо се чувствам прецакан като се разболея, а преди се усещах късметлия?!?!? :))))))))

Публикацията е редактирана (02-09-09 17:02)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.