Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Абе какъв точно индивид трябва да си...
Автор: darksorrow   
Дата:   30-08-09 23:58

...за да изтриеш абсолютно нормално мнение под снимка, казано със съвсем човешки тон и, да, неодобрително, като впоследствие блокираш автора му за практически всичко.

ей за това иде реч (линкът е нарочно директен, не мисля, че е неуместно):

https://photo-forum.net/i/1154042

видимо непретенциозен шот, за който казах, че при портрети от тоя тип смятам, че фокусът е много важен, а тук практически липсва.

сега абсолютно напосоки рекох да дам мнение за кадрирането на някаква снимка, дори без да погледна автора и бам - 'Оди другаде, дет' се вика, явно пак съм уцелил въпросния.

ей този господин също трие абсолютно всичко негативно, май защото било "изкуство". явно особено висше, та не може току така да си кажеш мнението:

https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=70384

принципно рядко пиша наоколо под снимки, обикновено когато кадърът с нещо ме е дръпнал, но има очевиден, по мое мнение, проблем, ама заради такива неща направо ми се отщява.

и пускам темата не защото съм крайно загрижен дали бих могъл да помогна по някакъв начин или с нещо ме засяга това въпросно триене - по-скоро ми е интересно други хора смятат това за уместно и дали биха го правили самите те. и определено не визирам простотии и елементарна злоба, която се лее под разни кадри, а съвсем обикновени и нелошо поднесени критики по нещата. [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   31-08-09 00:00

този втория има бахти лудия поглед[smilie10]

Re:
Автор: iPonche   
Дата:   31-08-09 00:02

комплекси [smilie11]

Re:
Дата:   31-08-09 00:03

е не мое всички да живеем у центъра

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   31-08-09 00:04

На мен пък ми стана интересно да ви попитам защо на Бодиграфия се снимат и показват само някакви си придатъци/израстъци/нарастъци към цици, в повечето случаи напомпани, сякаш това са единствените тела, които трябва да маячат на хоризонта ни, бил той естетически или просто онанистки...

Не е ли по-добре да се нарече направо и скромно Мамография?

Така де, ако питам някъде под кадрите на тези придатъци, ще бъде класифицирано от някой цицограф като проява на лош вкус и ще вземе да ме банне.

Re:
Дата:   31-08-09 00:06

мисля че размишленията върху циците ги изчерпахме в една друга тема

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   31-08-09 00:06

Ами просто някои болезнено и злочесто приемат и най-деликатната критика, драги - не си го туряй на сърцето. [smilie8]

Re:
Автор: tonitka   
Дата:   31-08-09 00:07

[smilie25] Добре дошъл в отбора! Задаваш въпроси на които със сигурност си си отговорил сам преди да ги напишеш! Това не са изолирани случаи! Чакай и като те почнат на лични съобщения да ти размахват пръст ти що пишеш такива нещица за великите им снимки! :)))))[smilie3]

Re:
Автор: dreamer   
Дата:   31-08-09 00:10

Да бе, най-великите снимки са това [smilie18]

Re:
Автор: chavdarpg   
Дата:   31-08-09 00:19

[smilie21]

Re:
Автор: Satir   
Дата:   31-08-09 01:27

darksorrow, знаеш ли колко време чакам някой да ми напише коментар, различен от ++++++++, !!!, хубаво!, особено след като очевидно нещо в снимките ми не е наред. Чудя им се на хора които не търпят критика, особено пък този който от 20 години се занимавал с фотография и да сме му гледали снимките като картини [smilie23] Освен моделите друго хубаво в снимките му не видях, но все пак смятам че нямам нито опита нито познанията да критикувам.
Не се отказвай да пишеш градивна критика под формата на коментари, има хора като мен които ще ги оценят [beer]

Re:
Автор: n1x0n   
Дата:   31-08-09 01:34

Така де, ако питам някъде под кадрите на тези придатъци, ще бъде класифицирано от някой цицограф като проява на лош вкус и ще вземе да ме банне.

Няма страшно, просто ще се приобщиш към групата селяци, които вместо да дискутират кадрите - обсъждат качествата/недостатъците на модела.
Поне окончателно ще падне маската на твоето постоянно интелектуалничене... [smilie24]

Re:
Автор: exo99   
Дата:   31-08-09 01:36

Боли те ...........[smile]

Re:
Автор: snowdrop   
Дата:   31-08-09 04:45

Предложение към Админа - нека всеки профил има опции:

1. Желая да коментирам
2. Желая коментари

Ако в профила не е избрана опцията "Желая коментари" полето за коментари не се показва. Така вероятно ще елиминираме и тоновете препинателни знаци.

Ако това се въведе ще се спестят ситуации като на darksorrow и много други които с добро чувство искат да помогнат с полезни коментари и от друга страна няма да се губи време за коментари на тези които не желаят.

Re:
Автор: ALBIREO   
Дата:   31-08-09 05:01

Авторът не трябва да има опция да модерира коментарите под снимките си.
Това трябва да се прави от админа, при сигнал от автора и то само за обидни коментари.

Re:
Автор: tnt   
Дата:   31-08-09 07:18

Дарк, след като си дал линк към профила, значи си прочел какво е писал Авторът за себе си [smilie3]

Re:
Автор: тьма   
Дата:   31-08-09 07:21

Лали, и правилно не коментираш, защото ако направя списък на блокиралите ме нарциси- охооо

освен кубето, мирослава ... и още дузина богоизбрани - учудващо към тях се присъедини и Пешо, та дори и някаква joli-mm, лицемерно възхваляваща всичко под снимките на бог кубе

Но пешо, пешо, който си чеше езика под чуждите снимки, защо не търпи някой друг да си чеше неговия [smilie3]

Re:
Автор: snoopoff   
Дата:   31-08-09 08:22

Такаши е идол бе... ТИТАН! Жалко, че изтри половината от безсмъртните си шедьоври след темата за автора забавник... [smilie2]

[smilie18] [smilie19] [smilie18] [ezik]

Re:
Автор: tofo   
Дата:   31-08-09 08:58

За да няма недоразумения - под всеки профил бутонче: "Желая само положителни коментари." [smilie21]

Re:
Автор: Vinsent   
Дата:   31-08-09 09:00

Абе к'во ти пука?! [smile]

Хората са различни. Както казва Швейк, ако бяхме еднакви, до сега да сме се избили! [smile] [smilie25] [smilie18]

Re:
Автор: pacolon   
Дата:   31-08-09 11:43

Моля, моля, аз гледам фотографиите на Takashi като картини. Той сбъдва всички мои мечти и желания. Мойта малка златна рибка...

Re:
Автор: Doriyan   
Дата:   31-08-09 14:33

http://www.takashistudio.com/about.html
http://www.takashistudio.com/still.html
Идол ! [smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: stew   
Дата:   31-08-09 14:40

яко [smilie18] [smilie18] [smilie18]http://www.takashistudio.com/news/6222.jpg

Публикацията е редактирана (31-08-09 14:40)

Re:
Автор: livinginchaos   
Дата:   31-08-09 14:44

Ми без претенций за велики фотографиЙ от моя страна, както и за развита визуална култура, мога да кажа, че пича е хмм... Не бих му платил, за да ми заснеме каквото и да е било... та даже предполагам и за без пари не бих го пуснал. По-добре да си го пуцна със сапунерката! ;) Пък и аз винаги съм благодарил дори и за лошите коментари, защото знам, че снимам зле и нямам претенциЙ за величие кой знае какво новаторство! Да живеят нарцисите!

Re:
Автор: JesusChristSuperStar   
Дата:   31-08-09 14:47

https://photo-forum.net/joro/emoticons/EmoticonViolin.gif

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.