Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Тема за критиката!
Автор: Snoopoff   
Дата:   22-01-09 00:02

Мили другари и другарки! Как мислите вие относно предстоящо зададения от моя милост въпрос!? Питането ми е следното... как рабирате вие разликата между видно явното заяждане и откровената обоснована критика?

Отговори на това съобщение
 Re: Тема за критиката!
Автор: seymour_sz   
Дата:   22-01-09 00:09

Очевидно целта на двете неща е съвсем различна [smilie24]

Автор: Amigo   
Дата:   22-01-09 00:11

Наоколо се среща предимно първото [smilie5] [smilie5]

Re:
Дата:   22-01-09 00:32

сеймоур - аз съм се изразявал твърде критично, НО ОБОСНОВАНО!!! относно творби на МИРОСЛАВА, обаче ми е забранила да й пиша коментари!

Друга гледна точка - Заяждах се за една снимка с ГЛАРУС със ПИШМАН ама се разбрахме като хората...

та... къде е разликата между хората и между отношението????[shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: asahi   
Дата:   22-01-09 00:40

Айде голема работа! Ми няма да я критикуваш повече и толкоз.

Re:
Дата:   22-01-09 00:42

Ми тогава за какво е тоя форум? След като давам оправдана критика и ме забраняват за коментари? За похвали ли е направен сайта?

Автор: krassi50   
Дата:   22-01-09 00:47

е..за какво е...някои комплексари да си избиват комплексите..
Snoopoff извинявай..нямах предвид критиката ти..но след като ми казаха, че във форума е нормално да се пишат простотии...нямам думи..

Re:
Дата:   22-01-09 00:55

РАДВАМ се когато ме критикуват!!! Защото знам, че имам да УЧА!!!

Автор: seymour_sz   
Дата:   22-01-09 07:31

Snoopoff, напълно съм съгласен с теб. Аз също предпочитам една обоснована критика пред стотина +++++, ама никой не го прави, щото явно е традиция всяка по-критична дума тук да се приема твърде лично и критикувания да подскача като ощипана госпожица. А за жалост срещал съм и другия вариант - чисто и просто заяждане на някаква лична основа. Но... стадо без мърша не може, правилно е отбелязал народа [smilie24]

Автор: мара   
Дата:   22-01-09 07:36

какво очакваш от тая тема?

Автор: Нели   
Дата:   22-01-09 07:52

Ако по подразбиране всички искаха критика, хората, които правят изключение трябваше да пишат като коментар под всяка снимка "не желая коментар".
Но щом твърдиш, че е точно обратното - по подразбиране никой не иска коментар, решението на въпроса е много просто - точно обратното - всички, които искат да пишат "искам коментар"
Ако наистина търсиш разрешение на проблема, може да го предложиш на всички в основния форум. [smile]

Автор: Нели   
Дата:   22-01-09 07:55

P.S. не пия бира, но ям шоколад [smilie6]

Автор: тьма   
Дата:   22-01-09 08:28

не ви ли омръзна да дъвчете едно и също, или си тренирате зъбите, недейте, че ще се изтъркат и след това ще трябва да минете само на вегетарианска храна, която не водела до добри неща, както пише в съседната тема[smilie3]

Re:
Дата:   22-01-09 11:20

Ми аз не ям мръвка и в двата смисъла [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Lalinda   
Дата:   22-01-09 11:29

За мнозина няма разлика.

[smilie18]

Обоснована критика вероятно можеш да получиш и в лични съобщения. Ако това те интересува наистина, пиши до тези, които искаш да те критикуват. Тамън ще ги предразположиш. Не е вярно, че са чак толкова заети. Ласкателството помага.

Мнозина тук непрекъснато подмятат, че се интересуват от критиката САМО НА ОПРЕДЕЛЕНИ ПОТРЕБИТЕЛИ, пък била тя и само някакъв кръст, точка или дори празен ред, отбелязващи, че авторът е бил удостоен с височайше внимание...

Автор: Todd   
Дата:   22-01-09 11:33

Аз пък най мразя някой да ми се прави на автор !!!

Каквото и да си снимал авторът е този дето е създал нещата виждащите се на фотографията - не снимащия ги !!!

А авторски права плаща ли тогава ????

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: CanoniO   
Дата:   22-01-09 11:35

Има и друга възможност:

Питаш автора дали иска критика от теб, и ако иска, тогава си казваш концепцията.
Защото автора може да счита, че твоето мнение не струва нищо и единственият начин да те спре, е да те блокира.

Re:
Дата:   22-01-09 12:15

Да аз точно по тази причина ако видя, че автора е от представяне го блокирам веднага! [smilie18] [thankyou] [cool]

Автор: Lalinda   
Дата:   22-01-09 12:21

Е, добре, признавам, че думата "автор" я научих тук.
Занапред ще казвам само "потребител".
[smilie3]

Неслучайно писах по-горе "критика от потребители", а не от автори, понеже в някои профили наистина няма нищо.

Под автор визирах потребител, качил поне един кадър в профила си и който не е блокирал всички останали потребители, били те автори или просто сеирджии.
[smilie5]

Автор: n1x0n   
Дата:   22-01-09 13:03

Питаш автора дали иска критика от теб, и ако иска, тогава си казваш концепцията.

А свирка дали да му врътна междувременно? [smilie18]

Не стига, че ще отделя от времето си за дискусия на негов кадър - ами и да го питам дали му е ОК?!
Да се оправят. Аз само ще ги гледам големите "автори" дето не траят критика, как от 2-3 години копат на едно място и не са мръднали напред изобщо.

В този сайт няма създадена атмосфера за конструктивна критика и не виждам причини човек да се бори с това положение.

Автор: мара   
Дата:   22-01-09 13:06

ми така е. ако някъде има сайт за конструктивна критика, аз, както не знам английски, няма да мога да критикувам в него[smilie5] [smilie21] [smilie8]

Автор: CanoniO   
Дата:   22-01-09 13:53

А свирка дали да му врътна междувременно?

Зависи от авторката[smilie18] [smilie18]

В интерес на истината, почти няма хора, които да пускат кадрите си, търсейки критика. Не и в този форум.

Искам да видя поне 5 кадъра, където някой е коментирал композиция, цветове и т.н., без да е станал скандал. Дори и автора да не му се пишат разяснения, се появяват поне 256743455627 върли фена, дето го защитават яростно, сякаш те са натиснали спусъка и знаят какво точно иска да им покаже....

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.