Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 alpha-Centauri всичко за нашата вселена
Автор: jivkojj   
Дата:   16-11-08 22:08

Препоръчаха ми една поредица на Баварското радио, която се отнася до астронимия астрофизика, физика. Водещ е астрофизика проф. Harald Lesch от ТУ Мюнхен. Загледах я и ми стана интеренсно. По един забавен начин обяснява тайните на планетите от слънчевата система, астероиди, черни дупки, квазари, галактики, супернова, двойни звезди, микрокосмос, неутрино, бозони, енергия, гравитация, антигравитация и почти всичко което можете да се сетите. Има над 100 серии по 15 мин.
На немски. [smilie24] [smilie24] [smilie24]

http://de.wikipedia.org/wiki/Alpha-Centauri

Отговори на това съобщение
 Re: alpha-Centauri всичко за нашата вселена
Автор: niavaah   
Дата:   17-11-08 14:03

mersi[smilie24] [smile]

Автор: Amigo   
Дата:   17-11-08 14:29

доколкото знам някои неща продължават да са си тайни и за специалистите [smilie3] [smilie8] [smilie6] [smilie6] нещо на английски няма ли да видим за какво става дума? [smilie8] [smilie8]

Автор: jivkojj   
Дата:   17-11-08 15:21

Съмнява ме, че е преведено това на друг език, но кой знае, поне аз не намерих. Просто човека разсъждава върху въпроси, които предварително са зададени от хората и го прави във формата на кратка лекция на достъпен език.

Сега видях, че има и филмче посветено на това дали кацането на луната е било истинско. Довечера ще го изгледам на спокойствие [smilie18]

Автор: scrap   
Дата:   17-11-08 15:34

После пусни тема да обсъдим въпроса [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.