Автор: ejko
Дата: 10-11-08 20:46
Не знам как ще е тук, но във времето, което прекарах в щатите, Starbucks беше много яко място. Беше кафе, където хората могат да седят, за да учат, да четат или просто да си висят в интернет, без да са задължени да си поръчват каквото и да е. Без да са задължени да консумират, за да запълнят времето между лекциите си и т.н. Разбира се тук няма да е така, но все пак това е идеята на това заведение- да е уютно и да е място където винаги да е ок да отидеш. Друг е въпросът за кафето. Аз кафе не пия, но горещия шоколад определено беше по добър отколкото във веригите, които съм посещават тук.
Единственото място където горещия шоколад в БГ е бил многократно превъзхождащ всичко което съм опитвал е в Пловдив. Навремето на главната имаше някакво мини търговско центърче с едни Атласи в предверието и на последния етаж имаше някаква неизвестна за мен верига за кафе и там ядох най-якия горещ шоколад. За съжаление само след половин година вече го нямаше това кафе и така и не разбрах името на веригата. Ако някой се сеща да казва..., беше преди около 3 макс 4 години...
Публикацията е редактирана (10-11-08 20:49)
|
|