Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Филми,Памети и Мръвка вадя от хладилника и заминавам на почивка
Автор: dreamitko   
Дата:   18-07-11 23:22

Вадя квото има в хладилника -РолФилми, месо от прасето лани, пилешко, риба, памет карти и тръгвам с 'жената и децата и, на мини почивка в Широка Лъка и околията. Ама преди да стигна там стаа следното : От Варна ще тръгна след като съм напсувал няколко идиота дето ме дразнят, ще напердаша жената и децата щот знам, че ще ме ядосат по пътя, ще пийна добре първата вечер в Кърджалийско, после в Широка Лъка разпъвам квото има, ако НЕ- то опъвам квото има /'жената пак :(( / и лягам нейде. На сабахлямта /сутринта/ тръгвам рано да ловя изгрева, пък може да остана до залеза...зависи природата кво ще предложи. Ще пуцам със Мамийката си /мамицата и/ и с Никонджака /уволджака/ и шса прая на фотограф. Хич не ми пука кво влиза/излиза в/от кадъра..- важното е, че все някой ме е видял къф фотю съм. Туй йе най- важното: Да та забележат хората къв си в действие, а не кво излиза от теб. Ако се прибера овреме пак ще набия децата щото със сигурност за ядосвали майка си през деня, а после ще накажа майка им щот...тъй на...Лягам си[cool] [shtrak] [beer] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: Филми,Памети и Мръвка вадя от хладилника и заминавам на почивка
Автор: xizor   
Дата:   18-07-11 23:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: dreamitko   
Дата:   18-07-11 23:36

Хросто бре....от де съ взе бре ?
Изтрещях мааа-аалко, ама сичко е наред. Ся съ чудя кво да бръщолевя във "форум"-а..

Автор: xizor   
Дата:   18-07-11 23:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: danvan16   
Дата:   19-07-11 08:00

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   19-07-11 11:46

само така [smilie18]
издай Наръчник на истинския фотограф [smilie24]

Автор: tofo   
Дата:   19-07-11 11:50

Паметите в камерата ли ги държиш или по-доле при зеленчука...[smilie11]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.