Автор: dreamitko
Дата: 18-07-11 23:22
Вадя квото има в хладилника -РолФилми, месо от прасето лани, пилешко, риба, памет карти и тръгвам с 'жената и децата и, на мини почивка в Широка Лъка и околията. Ама преди да стигна там стаа следното : От Варна ще тръгна след като съм напсувал няколко идиота дето ме дразнят, ще напердаша жената и децата щот знам, че ще ме ядосат по пътя, ще пийна добре първата вечер в Кърджалийско, после в Широка Лъка разпъвам квото има, ако НЕ- то опъвам квото има /'жената пак :(( / и лягам нейде. На сабахлямта /сутринта/ тръгвам рано да ловя изгрева, пък може да остана до залеза...зависи природата кво ще предложи. Ще пуцам със Мамийката си /мамицата и/ и с Никонджака /уволджака/ и шса прая на фотограф. Хич не ми пука кво влиза/излиза в/от кадъра..- важното е, че все някой ме е видял къф фотю съм. Туй йе най- важното: Да та забележат хората къв си в действие, а не кво излиза от теб. Ако се прибера овреме пак ще набия децата щото със сигурност за ядосвали майка си през деня, а после ще накажа майка им щот...тъй на...Лягам си
|
|