Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам OSRAM 1000W / GX 6.35
Автор: Miro__Slav   
Дата:   08-09-09 03:55

Продавам пилотна лампа за моноблок ProLine - Unomat OSRAM 1000W / GX 6.35 цена 27,50 лв.

https://photo-forum.net/static/forum/2009-09/lyhh9973.JPG
http://i038.radikal.ru/0909/c5/47815df276d6.jpg

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: orakk   
Дата:   08-09-09 10:29

таз лампа в магазина е 18лв, при дончев 20лв... а при теб много се е увеличила.. дали имаш шанс да я продадеш тук?[smilie18]

Re:
Дата:   08-09-09 11:16

Шансове винаги има orakk [smilie7]а и това е базар ето ти отново и в този пост магазинска цена.
http://www.dynaphos.com/product.php?c=2&sc=51&id=537

Re:
Дата:   08-09-09 23:43

прав си аз линк няма да ти показвам защото бившия представител на уномат инж. дончев е единия дето ги продава за 20лв а аз се постарах в един магазин за ел. апаратура да ги попитам с една изгоряла могат ли да ми доставят и ето че ми ги доставиха в моя град на цена 18лв... защото ако ги взема от друг град трябва да заплата и доставката... но както ти каза това е базар щом можеш да го продадеш за толкова ... добре и още има още един сайт
на който също ги предлагаха но не помня цената им и дали още имат но не са качили снимка.

Публикацията е редактирана (08-09-09 23:44)

Re:
Дата:   09-09-09 12:47

колко хора ти се обадиха за крушката за да я вземат? [smilie18] [smilie18] [smilie18]
вечно твой на таз цена па и на друга да са[smilie18] [smilie18] [smilie18]
абе не те попитах тези крушки от гърция ли са че са толкова скъпи,от там ли ги открадна докато снимаше, или те хванаха гърците и те изгониха заради тях?[smilie18]

Публикацията е редактирана (09-09-09 12:51)

Re:
Дата:   10-09-09 10:13

Свалям от цената 27,50лв. 7,50 (куриерски разходи) и остава цена 20 лв и куриер за сметката на куповача...

Re:
Автор: ksuhorukov   
Дата:   10-09-09 11:09

Само този който ще слага тая пилотна лампа да не забравя, че ако досега е бил с такава с по-малка мощност трябва да сменя и предпазителя.

Re:
Автор: иван_петев   
Дата:   13-09-09 23:00

здравей, писах ти на лични, но нещо не се получи, не разбрах ще ми изпратиш ли или са свършили лампите?

Re:
Дата:   14-09-09 23:23

иване иванееее, тез крушки по магазините са много по-евтини от тук! разкарай се до най-близкия магазин за осветителна техника и ще ти я доставят на половин пари от тези дето ги иска дърводелеца миро... не знам защо му е така прякора [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР