Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам/Заменям: Обектив 28-200 за раница
Автор: kosio2002   
Дата:   02-06-09 00:39

Понеже съм начинаещ и от скоро съм с DSLR започнах да събирам неща за Pentax *ist DL, намерих си няколко обектива, но сега искам и светкавица понеже не стигат кинти за нова предлагам бартер. Та по темата...

Заменям за P-TTL светкавица, която ще работи с *ist DL, следните неща:

1. Обектив: Sigma Zoom 28-200 mm 1:3.8-5.6 UC / Aspherical, К-байонет, резба за филтър 72 мм

2. iPod classic video 5.5 - 30 GB

1. Обектив: За Пентакс К-байонет. Автофокусен. Не съм първи собственик. Купен е от съфорумец преди около месец, за да го ползвам е с лентово и цифрово тяло, но напоследък го ползвах само за 10-15 кадъра с *ist DL (пък и вече подарих лентовия Pentax).
Чиста оптика, добър външен вид. Гривната за фокусиране се движи леко. Гривната за зума се движи малко по-тежко, но мисля, че е нормално. Блендата работи перфектно. Единствено задната капачка е малко поизносена.
Комплект: Обектива, предна и задна капачки, сенник.

2. iPod: Вграден 30 GB HDD. Батерията държи 2 филма или няколко дни при слушане на музика (по няколко по час два на ден). Закупен е преди около година от USA, пълен комплект. Аз съм първият му собственик. Вграденият твърд диск е 30 GB музика, филми, игри и др. Работи като външен USB HDD. Напоследък главно го ползвам като флаш памет да си съхранявам снимки и други файлове. Ползван е с калъфа, няма драскотини по лицевия панел, по задния панел има леки следи (от времето преди да му сложа калъф), слушалките са в идеално състояние ползвам ги с дунапренови тампони, USB кабела е перфектен, трансмитера работи с радио в автомобил на открито дистанцията на предаване е около 10 метра.
Комплект: iPod'а, оригиналните слушалки, USB кабел (за зареждане и прехвърляне на файлове), Трансмитер iTrip за ползване с авторадио, калъф iWave.
http://www.apple.com/ipodclassic/

Снимки на обектива и iPoda: http://picasaweb.google.bg/kosio2002/wOZAWH

Заменям Обектива и/или iPoda за светкавица P-TTL, която ще работи с Pentax *ist DL

От с. Козловец съм, може да пратя по куриер от Свищов или по пощата (което ми е по-удобно, понеже ми е затруднено предвижването).

За контакт: ЛС, e-mail: kosio2002@gmail.com ; skype: kosio2002

Отговори на това съобщение
 Re: Заменям: Обектив 28-200 и/или iPod 30 GB за P-TTL светкавица
Автор: Bumerang   
Дата:   04-06-09 15:44

Ако искаш дай цена за обектива[smile]

Re: Заменям: Обектив 28-200 и/или iPod 30 GB за P-TTL светкавица
Автор: kosio2002   
Дата:   05-06-09 12:35

Пода вече е при новият си собственик. Аз в понеделник ще купувам светкавица [shtrak]

Остана обектива.

Замяна за запазена фотораница или цена на обектива около 80-90 лв.

Re: Продавам/Заменям: Обектив 28-200 за раница
Автор: nedelcho   
Дата:   09-06-09 09:24

Продавача е много коректен.
Всичко с iPod-а беше точно такова каквото беше казал - състоянието му - идеално.

Благодаря, Косьо.

[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР