Автор: kosio2002
Дата: 02-06-09 00:39
Понеже съм начинаещ и от скоро съм с DSLR започнах да събирам неща за Pentax *ist DL, намерих си няколко обектива, но сега искам и светкавица понеже не стигат кинти за нова предлагам бартер. Та по темата...
Заменям за P-TTL светкавица, която ще работи с *ist DL, следните неща:
1. Обектив: Sigma Zoom 28-200 mm 1:3.8-5.6 UC / Aspherical, К-байонет, резба за филтър 72 мм
2. iPod classic video 5.5 - 30 GB
1. Обектив: За Пентакс К-байонет. Автофокусен. Не съм първи собственик. Купен е от съфорумец преди около месец, за да го ползвам е с лентово и цифрово тяло, но напоследък го ползвах само за 10-15 кадъра с *ist DL (пък и вече подарих лентовия Pentax).
Чиста оптика, добър външен вид. Гривната за фокусиране се движи леко. Гривната за зума се движи малко по-тежко, но мисля, че е нормално. Блендата работи перфектно. Единствено задната капачка е малко поизносена.
Комплект: Обектива, предна и задна капачки, сенник.
2. iPod: Вграден 30 GB HDD. Батерията държи 2 филма или няколко дни при слушане на музика (по няколко по час два на ден). Закупен е преди около година от USA, пълен комплект. Аз съм първият му собственик. Вграденият твърд диск е 30 GB музика, филми, игри и др. Работи като външен USB HDD. Напоследък главно го ползвам като флаш памет да си съхранявам снимки и други файлове. Ползван е с калъфа, няма драскотини по лицевия панел, по задния панел има леки следи (от времето преди да му сложа калъф), слушалките са в идеално състояние ползвам ги с дунапренови тампони, USB кабела е перфектен, трансмитера работи с радио в автомобил на открито дистанцията на предаване е около 10 метра.
Комплект: iPod'а, оригиналните слушалки, USB кабел (за зареждане и прехвърляне на файлове), Трансмитер iTrip за ползване с авторадио, калъф iWave.
http://www.apple.com/ipodclassic/
Снимки на обектива и iPoda: http://picasaweb.google.bg/kosio2002/wOZAWH
Заменям Обектива и/или iPoda за светкавица P-TTL, която ще работи с Pentax *ist DL
От с. Козловец съм, може да пратя по куриер от Свищов или по пощата (което ми е по-удобно, понеже ми е затруднено предвижването).
За контакт: ЛС, e-mail: kosio2002@gmail.com ; skype: kosio2002
|
|