Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Вече НЕ купувам чанта... Купих.
Автор: mitku   
Дата:   07-05-09 13:36

То заглавието описва достатъчно, но все пак - купувам чанта Lowepro Nova 5 AW, на "разумна цена". Ако някой има излишна такваз, да драсне някакво предложение на ЛС. [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам чанта Lowepro Nova 5 AW или 200 AW
Дата:   07-05-09 13:58

Приема се и ако някой ми предложи Lowepro Nova 200 AW. Благодаря предварително. [smilie24]

Re: Купувам чанта Lowepro Nova 5 AW
Автор: guciguci   
Дата:   07-05-09 14:00

Няма ли да ти свърши работа Nova 190 AW. По-малка е от 200,но е почти колкото Nova 5 AW.

Re: Купувам чанта Lowepro Nova 5 AW или Nova 200 AW
Дата:   07-05-09 14:11

За съжаление - не (видях обявата). 190-ката ще ми е недостатъчно голяма (29 X 16 X 20 cm вътрешен размер). В момента съм с 3 AW (23 X 15 X 19 cm вътрешен размер) и е наблъскана "до козирката", а целта е да събера още 2 обектива и да ми остане малко място за няколко допълнителни филтърчета, което би станало само, ако докарам дължина около 34-35 см. 190-ката, в сравнение с 3-ката, ще ми предложи само малко допълнително свободно място за някое и друго филтърче повече, но не и за обективи и няма да има смисъл. [smilie2]
Затова съм се ориентирал към 5 AW (35.5 X 15 X 21.5 cm вътрешен размер) или 200 AW (34.5 X 18 X 23 cm вътрешен размер).

Публикацията е редактирана (07-05-09 14:12)

Дата:   08-05-09 12:13

[smilie24]

Дата:   09-05-09 12:01

[smilie7]

Дата:   10-05-09 14:31

[cool]

Дата:   11-05-09 13:40

[smilie21]

Автор: mitakabus   
Дата:   11-05-09 14:40

Уф, адаш....кофти работа с тея големите китуци...Аз си взех Д300 репортера - събира доста обективи, светкавицаат , апарата с грипа...ама ...ТЕЖИ!
Та за ежедневие един Топлодер 70 сега с един пух отстрани и това е ! Събира ми директно 70-200 с апарата и закачен грип ! [smilie24]

Вече НЕ купувам чанта... Купих.
Дата:   11-05-09 23:08

Купих си чанта. Благодаря на nedelchev още веднъж. [smilie24]

Мда, адаш... уж нямаше да се вманиачавам, ама капка по капка и вир става. Уж да мина само с някое китаче (намерението ми в началото), а то какво стана... [smilie8]
Насъбра се стъклария и се оказа, че няма как да я нася, а и си тежи яко - вярно си е. Но няма как - кефът трябва да се плаща, търпи и носи. [smilie7]
Но пък сега с един изстрел - 2 заека. Хем имам голяма чанта ако се наложи някъде да се носят повече неща, хем старото чанте ми остава празно, когато реша да изляза само с тялото (с грип де) + 1 (или 2) обектива, без да нося всичко, всеки път... И тъй бая ще ми олекне в повечето случаи и всъщност си взех по-голяма чанта именно за да ми е... по-леко. [shtrak]

Re: Вече НЕ купувам чанта... Купих.
Автор: guciguci   
Дата:   11-05-09 23:30

Какво взе?

Дата:   11-05-09 23:39

Lowepro Nova 5 AW

Автор: mitakabus   
Дата:   12-05-09 06:52

Уф , т япо -голяма ор моя репортер д300, само като м евидят с тая чанта и ако взема да вада апарата - хорицата бягат кат пилци...[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР