Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ре: Купувам термометьр
Автор: ex666zombie   
Дата:   03-02-09 11:32

Тьрся си термометьр за тьмна стая. Ако някой има идея от кьде мога да намеря или ако някой продава, да сигнализира. Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Ре: Купувам термометьр
Автор: beat_junkie   
Дата:   03-02-09 11:48

Тук можеш да намериш нови термометри, но са малко скъпи май. Не знам точно какво имаш предвид под "за тъмна стая", но предполагам такива, с които да си мериш температурата на химикалите.

Аз като си търсих получих следните съвети:
1) Спиртния термометър реагира по-бързо на изменението на температурата на химикалите, но май живачния е малко по-точен;
2) Хубаво е деленията му да са на десети от градуса.

Можеш да провериш и в някой магазин за лабораторно оборудване, ако знаеш такъв. Там почти 100% ще намериш.

Успех!

Автор: zed   
Дата:   03-02-09 12:19

Здравей, имам такъв термометър. Спиртен, много точен и бърз /Made in Germany/в кутийка- 20лв.[smilie24]

Автор: ex666zombie   
Дата:   03-02-09 14:16

благодаря за сьветите! зед, имаш лично съобщение :)

ПП. да, за измерване температурата на химикалите става въпрос, все още съм нов в тъмната стая и нямам идея как да се изразявам най-добре [smilie18]

Автор: fotorafi   
Дата:   04-02-09 10:50

Най-лесно можеш да се снабдиш от зоо магазините за декоративни рибки: спиртен непременно, и те са точни[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР