Автор: lion4e
Дата: 02-11-12 18:26
Така, виж сега, първо се пазариш с мен за цената, аз се съгласих.Второ ти си в друга държава и аз ти казах, че не знам с кой куриер може да се прати до там, пък и не намирам в нета информация за това, да не говорим че навъртях сума телефони разговори да проверявам! Трето ти ми даваш линк към някаква куриерска агенция в която се обадих вчера сутринта им дадох адреса си, телефон за контакт.... да дойдат да вземат куфара, цял ден седя в къщи да ги чакам и те не дойдоха...даже не се обадиха да кажат защо и дали ще дойдат някога..днес пак седя аз като луд да чакам, и в момента в който излязох за 2 часа по работа( а аз не съм безработен) те са идвали до нас. 2 дни изгубих от времето си да чакам некви измислени куриери, и отложих сумаси лични ангажименти. Ще ме извиняваш но и моето търпение си има граници, нищо лично, но се отказвам. Вината не е в теб, а в куриера, и във факта че си в др. държава.......Приех да ти го продам ако ми посочиш начина по който да ти го изпратя, е този начин явно не работи.Да не говорим че искаш доставката да е в границите на 10евро, което е допълнителна пречка за намиране на куриер.
Публикацията е редактирана (02-11-12 18:30)
|
|