Автор: Akeyzerr
Дата: 05-01-08 02:27
Пазена е, затова така изглежда :) А и техниката в нея е супер опазена. Около 6 месеца съм я ползвал в градски условия. Само веднъж ме наваля много и докато извадя дъждобрана на чантата се намокри предния капак и сега има нещо като бели отайки(като от киселинен дъжд) по него - на 7мата снимка се виждат ясно. Това по отношение на ползването и козметичните дефекти.
Лично аз съм събирал(по едно и също време) в същата тази "чантичка" Canon 30D+Grip и закачен 17-85, 70-200/f4, Sigma 10-20 и светкавица 580EX + още куп малки(и не толкова малки) джунджурийки(филтри, капачка за тялото и задна за обектив, АА батерийната приставка за grip-a...). Но това беше само за тест какво ще побере тая ламя. Чантата е подлагана на такова натоварване само веднъж и то за малко.
Чантата наистина е супер. Продавам я както съм я купил - с всичките й прегради и супер удобната дръжка за през рамо.
toti, ако можеш да чакаш, след 10-ти ще съм в Пловдив, но това е при положение, че си 100% сигурен, че я купуваш, защото за момента ти си първи на опашката. Има и други кандидати, затова питам публично.
|
|