Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 зарядно за Сони
Автор: Tonidi   
Дата:   23-07-08 09:38

Продавам бързо зарядно за батерии Сони серия L и M,за 220 и за 12 волта ,цена 65 лв.,0888-361198,02-8360088 https://photo-forum.net/i/912964

Отговори на това съобщение
 Re: зарядно за Сони
Автор: charger   
Дата:   23-07-08 14:18

Можеш да направиш корекция :

http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=12_435&products_id=14575

Дата:   24-07-08 14:19

тази цена не е актуализирана 2 години и половина....,но ОК ,нова цена-40 лв,нямах представа колко струва защото ми е подарък към друга покупка

Дата:   27-07-08 19:59

[smilie25] 35[smilie25]

Автор: nikita   
Дата:   28-07-08 15:47

Понеже не разбрах от линка..става ли за батерия NP-BG1 ?
[smilie11]

Дата:   28-07-08 21:09

ми не знам

Автор: videolux   
Дата:   02-08-08 10:21

Аз си купих зарядното Алка, линк към което е дал charger. Преди да си го купя, колеги ме бяха предупредили, че зарежда само неоригинални батерии, в батериите на Сони имало защита и се зареждали само от оригинални зарядни.
От представителството на Алка пък ме увериха, че зарядното зарежда всички батерии за които е дадено, но когато го получих се оказа, че не зарежда всички батерии за които го дават. Успях да заредя само батерията Sony NP-F570, а останалите две Sony NP-F770 и Sony NP-F970 не може да зареди. И трите батерии са от L-серията на Сони.
Затова Tonidi, можеш ли да дадеш гаранция, че твоето зарядно ще зарежда всички батерии за които е дадено?

Автор: charger   
Дата:   02-08-08 15:33

Tъй като имам посоченото от мен зарядно,като допълнително,зареждам без проблеми с него и М и L батерии.И на 220 и на 12v.
videolux ,може да имаш менте батерии на Сони,аз имам една такава,но просто не и работи Инфолитиум системата.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР