Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Olympus 35 SP
Автор: gmg571208   
Дата:   04-02-10 11:32

Купувам това малко бижу!

Отговори на това съобщение
 Re: Olympus 35 SP
Дата:   04-02-10 11:54

Ако все пак се намери запазен екземпляр - пишете на л.с. Това апаратче беше в ръцете ми от 1982г. до 1985г. и имам страхотни спомени от него - изключително елегантно и точно!
Г.Георгиев

Автор: gnedkov   
Дата:   18-02-10 13:13

цвъц

Не ми се ще да те разочаровам, ама случайно попаднах на това ако искаш играй...

Публикацията е редактирана (18-02-10 13:14)

Дата:   19-02-10 21:55

Да, за съжаление това е ... около $150 е този за мен "скъп спомен от миналото" ... Е все може и нещо тукашно да се появи - не губя надежда![smile]

Автор: asenr   
Дата:   20-02-10 00:20

gnedkov - много неподходящ пример. Първо не е SP, и второ на тази цена е непродаваем. Това че е пуснат за продажба в ибей не значи че непременно някой ще го купи. Тук се търси нещо такова:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180469417088

Автор: gnedkov   
Дата:   01-03-10 19:48

асенр, не че това е място за спорове, но освен Оли Трип подобни апарати няма по-евтини :( и аз дебна за SP, RC, ECR на нормална (постижима) цена, но няма. [smilie2] включително и показания от теб е с някакъв дефект.
GBP 57 X 2.44 = BGN 140 + BGN 50 доставка с еконт (Royal Mail е по евтино), защото продавача е писал, че праща само до UK и пак киро на кирия [smilie2] Това без профилактиката на Дондуков....
Има си обяснение за това - апаратите от това поколение били станали модерни на запад, имало търсене, поради което цените били високи.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР