Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 фотоапаратчето от ГДР Байрета vsn- печели Юли Игнатов от град Стамболииски- ЧЕСТИТО
Автор: fotorafi   
Дата:   01-06-08 21:40

Първият колега, който ми пише на това съобщение МУ ПОДАРЯВАМ РАБОТЕЩА БАЙРЕТА.
Куриерската такса е за негова сметка
Айде, юруш на Байретата.- единствената частна фирма в миналото в ГДР, произвеждаща фотоапарати...[beer] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Подарявам фотоапаратчето от ГДР Байрета vsh
Автор: uri64   
Дата:   01-06-08 22:13

абе vsh не можах да намеря в нета, да не е vsn?

Re: Подарявам фотоапаратчето от ГДР Байрета vsn- печели ЮРИ64
Дата:   02-06-08 14:54

хе аз попитах само...ако има някой по-нуждаещ се да го вземе...

Дата:   02-06-08 14:57

но виж някой ако подарява лентови никони в състояние "като нов" - ф4, ф100, ф 80 -искам..може и ф5 или ф6..хеле пък за никонски обективи на 2.8 - тичешката ще дойда да си ги взема [smile]

Дата:   02-06-08 17:16

Юри,Байретата е единственият фотоапарат от ГДР,който се е произвеждал от частна фирма. Той пътува за Стамболийски и утре ще си го вземеш от офиса на Еконт до поискване. Няма ама, какво стана. Поиска, взимаш си подаръка. А за никонската техника, приличаме си.Тя ми е слабост, и ако спечеля 1 милион ще ти подаря Ф-4. Ф-6 има конструктивни дефекти. Ако спечеля!! За сега можеш да имаш един перфектен Ф-4 с големия мотор, с профилактика в САЩ, с нормален обектив за 680 лв. само.[shtrak] фоторафи

Дата:   02-06-08 18:41

Че кво ще прави в Стамболийски?????? Аз съм от София...за Ф4 ще си помисля, ама ми е твърде високо за момента....

Re: фотоапаратчето от ГДР Байрета vsn- печели Юли Игнатов от град Стамболииск
Автор: mitkostoimenov   
Дата:   02-06-08 19:59

Честито![smilie24]

Re: фотоапаратчето от ГДР Байрета vsn- печели Юли Игнатов от град Стамболииск
Автор: studiodominator   
Дата:   02-06-08 20:12

Благодаря, Фоторафи! Утре ще го взема от Еконт. Ако спечелиш един милион /или повече/, очаквам Contax RTS или Leica R 7 със съответната оптика. Юли Игнатов

Re: фотоапаратчето от ГДР Байрета vsn- печели Юли Игнатов от град Стамболииски- ЧЕСТИТО
Автор: dideron   
Дата:   02-06-08 21:16

Рафи нека това да ти стане една добра традиция[smile] ,а на мен да подариш Марк 3[smilie5] [beer]

Re: фотоапаратчето от ГДР Байрета vsn- печели Юли Игнатов от град Стамболииски- ЧЕСТИТО
Автор: apollo   
Дата:   02-06-08 21:19

Остана да му напишеш и ЕГН-то [smilie18] [beer]

Дата:   03-06-08 08:29

[beer]

Дата:   03-06-08 09:20

Аполо, не бъди саркастичен. Аз от опит знам, че най-трудното е да се обединим ние, фотографите. Затова ни мачкат и крадат снимките. Вчера говорих с една моя бивша ученичка по фотография. Работи в централен и уважаван вестник, а главната редакторка, /компир безподобен/ наредила: "На публикуваните снимки във вестника да не се плащат хонорари,заплатите им стигат". Дайте да се надигнем срещу беззаконието в авторския труд, а не да се правим на велики и да се джавкаме на дребно. А иначе се молете на Бог, да спечеля милион-избирам си колега и го обзавеждам по негов мерак с фототехника. А аз скромно, Никон Ф-300Д с 6 обектива,светлосилни и дългокрака секретарка... Късмет на всички приятели[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР