Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся диапрожектор
Автор: caro-anton   
Дата:   17-01-08 19:20

Търся диапрожектор. Заради Чайката, която си купих преди време и мисля да снимам с нея на черно-бели диапозитиви и да си ги гледам - нещо като дядото на дядото на ПауърПойнт. Но пишете и какви са крушките - още по-добре ако ми сложите и снимка, за да видя дали мога да си ги намеря.
Ще се надявам да изскочи нещо.

Отговори на това съобщение
 Re: търся диапрожектор
Автор: zed   
Дата:   17-01-08 19:51

Имам доста проектори. Ако ти се минава, ела ги виж.
бул. Христо Смирненски 16, т.02/8663976 Здравко

Публикацията е редактирана (17-01-08 19:51)

Автор: jekopj   
Дата:   17-01-08 19:52

До колкото съм запознат "Чайка"-та е полу-форматна 18/24.Такъв диапроектор не съм срещал,но може би има,дано намериш.[smilie24]

Дата:   17-01-08 20:16

Има, аз имам един в нас, но не работи.
Да, търся прожекторче за диафилми. Няма да слагам в рамки диапозитивчетата. Ще си ги гледам на ролчица.
Зед, наистина ли имаш такива прожекторчета? Не диапрожекционни апарати за рамки като аспектомат и там подобни.

Дата:   20-01-08 10:04

Хайде, разровете прашните тавани. Сигурно има някъде един останал от детските ви години.

Автор: da.fo   
Дата:   20-01-08 23:49

да , на половин формат и цял филм се прожектираха едни детски приказки . . . преди мнооооого години [smilie11] успех в намирането на тази играчка[smilie24]

Дата:   21-01-08 00:19

има ги бая в е-бай, но са много тежки, ще ми излезе златен. Иначе са ги използвали не само за детски приказки. Нещо като презентационни средства - особено на полеви условия. Има разни компактни моделчета, които бият на очи.
Новите модели са с вграден касетофон - да си правим фон или пък да си сложим някаква лекция на него... стари работи.

Дата:   27-01-08 14:45

Айде, бе, хора, вчера изснимах 54 кадъра с Чайката, намерете едно такова да си прожектирам. Че иначе ще ги гледам само на хартия...

Автор: d256h   
Дата:   27-01-08 15:05

Аз имам такова нещо, но за нищо на света не си го давам. Лампата му е от автомобил 15Вата, пече яко, прогаря лентата, много култово! Ех, като си спомня само...Гъливер...Медената питка...
..не си го давам, търси, наслука !

Автор: 3DFEN   
Дата:   27-01-08 20:40

Иди на пазара на Александър Невски там съм мяркал няколко такива.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР