Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 търся Фотоувеличител
Автор: picassoto   
Дата:   13-10-12 00:00

Здравейте човеци... търся някакъв фотоувеличител с който да мога да копирам и 6х9, не мога да предложа повече от 25/30лв.
Писах с един човек който ми направи чудесна оферта за един Крокус 4 (не съм сиг. дали такъв беше)но за нещастие изтрих всичките си писма и сега не мога да го открия. Така че... Човеко с главно "Ч", ако попаднеш на темата пиши... пък дано някой не те изпревари с по-добро предложение.
[beer] Благодаря ви предварително... усмихвайте се по-често [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: търся Фотоувеличител
Автор: nsirakov   
Дата:   13-10-12 01:53

имам 2 крокуса подарък ми са от съфорумци, които имаха условието, ако не го ползвам да "го предам нататък"... така че ако имаш път към Пловдив - имаш ги безплатно :)

с горното условие... да не правиш търговия от тях а да ги ползваш... а като ти омръзне - да ги подариш на някой ентусиаст

Автор: picassoto   
Дата:   14-10-12 13:50

Съгласен съм с условието, аз така раздадох половината си фотоапарати и смятам този тип помощ за изключително чаровна.
Но съм в София никакви ли шансовя няма да пратиш по Еконта, ще съм изключително признателен.

Автор: deq_na   
Дата:   15-10-12 15:38

Здравейте, за мен е истинско щастие, че са останали Човеци, както казва picassoto. Уча фотография, тази година се дипломирам и съм решила дипломната ми работа да бъде в областа на аналоговата фотография. За целта трябва да си създам моя си "тъмна стая" с цялото необходимо оборудване. В академията, къдто уча, разполагаме с необходимото такова, но моя мечта е да си имам свое местенце. Е, да спра за мен. Скъпи, nsirakov проявявам интерес към фотоувиличителя, разбира се, ако господин picassoto не желае и двата. Благодаря![smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР