Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Шифт и фишай обективи за NIKON
Автор: mykka   
Дата:   01-10-12 12:43

Продавам ръчнофокусни обективи за NIKON в много добро до отлично състояние:

1. 16 mm Fisheye-Nikkor f/2.8 – 800 лв. (с него са заснети не повече от 10-20 кадъра)

2. Шифт-обектив с ръчен фокус 28 mm PC-Nikkor f/3.5 – 700 лв. (с него са заснети не повече от 10-20 кадъра). Бонус - UV филтър към обектива

3. Обектив с ръчен фокус Sigma за Nikon 21-35 mm f/3.5-4.2 – 320 лв. (с него са заснети не повече от 10-20 кадъра). Бонус - UV филтър към обектива

Посочената техника е в търговска окомплектовка, с оригиналните кутии. Намира се в София и може да се тества. За информация – тел.: 0887 751153 или на ЛС.

Отговори на това съобщение
 Re: Шифт и фишай обективи за NIKON
Автор: Sizzle   
Дата:   02-10-12 11:39

бе ти за по не повече от 10-20 кадъра ли си пръснал толкова пари за обективи?

Дата:   03-10-12 22:09

вероятно не съм ги пръснал, за да не снимам с тях, но така се е случило. първо, фишай и късо варио при наличие на друго такова е нормално да не се използват често. второ, може да съм сменил марката не след дълго, да речем. а за шифта е и неволна грешка, която нямакак да корегирам поради невъможността да се редактира. пренесено е механично от другите неща, но с него съм снимал порядъчно.

Автор: shampoanta   
Дата:   03-10-12 22:39

и как се отчитат броя на кадрите с обектив ,интересно ми е ... това ще да е некакъв софтуеър подобен на брояча на оножданията на млада булка [smilie7]
пиши : продавам малко ползван обектив ,ама да даваш гаранции като - (с него са заснети не повече от 10-20 кадъра)- във фотофорум е ... меко казано - несериозно[smilie7]

Дата:   04-10-12 08:25

:) ако си снимал поне една година с какъвто и да е SLR, като разгледаш добре един обектив и му направиш тест, ще разбереш, плюс-минус, колко е използван - това не е проблем за всеки, който ползва оптика с добро ксачество. а как съм засякъл бройката - ами, знам точно кога и къде съм снимал с обективите, за които говоря, и колко филма имам в архива с кадри с тези обективи. не е трудно.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР