Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 пентакон
Автор: dpgencheva   
Дата:   13-06-12 12:42

Здравейте,

за първи път публикувам тук тема и въпреки че прочетох правилата за пускане на обяви, моля да ме извините, ако има нещо, което не съм спазила.
Та така, имам за продаване средно-форматна камера пентакон плюс два обектива към нея.
Ето и характеристиките на техниката за повече яснота:
Pentacon six TL с китов обектив biometar 2.8/80 Carl Zeiss Jena DDR- 300 лева
обектив biometar 2.8/120 Carl Zeiss Jena DDR запазен с капаче и кожен калъф- 100 лева
обектив Sonnar 2.8/180 Carl Zeiss Jena DDR в добро състояние, също с кожен калъф- 350 лева
Местонахождение на техниката София, за контакти 0889714266

Фотоапарата и обективите са след ремонт и почистване. Всичко е в изправно състояние. Цената на всичко е 700 лева, разбира се може да се правят допълнителни корекции в цената по договаряне. Може да се закупят и по отделно компонентите. Не прилагам снимки, понеже за съжаление на се ориентирах как да направя това. При интерес, мога да реагирам веднага с няколко снимки или с показване на техниката на място. Също така, си направих труда да проуча горе-долу цените на всичко, но тъй като не се занимавам професионално, се надявам и на вашите мнения и съвети в това отношение. Благодаря! :)

Отговори на това съобщение
 Re: пентакон
Автор: 555   
Дата:   13-06-12 13:01

Оставено лично съобщение.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР