Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ----------Изкупувам ръчнофокусни обективи Carl Zeiss Jena -всякякви-------------
Автор: lizaastar   
Дата:   18-11-10 09:49

може и в недобро състояние/за ремонт или почистване/, естествено ако са в добро състояние е по-добре
контакт на лични или директно снимки на kunt@mail.orbitel.bg , или се обаждайте на 0890342260 Константин .
Плащам ги много добре и без много пазарлъци.

-----На предложения в темата !!!НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ!!!-----

Отговори на това съобщение
 Re: ----------Изкупувам ръчнофокусни обективи Carl Zeiss Jena -всякякви-------------
Автор: asenr   
Дата:   18-11-10 11:20

Я обясни какво имаш предвид под "Плащам ги много добре и без много пазарлъци". Колко би платил за това примерно:

https://photo-forum.net/static/forum/2010-11/shbh7522.JPG
http://photo-zona.net/images/user15980/album11795/large/1290071967_xrwp9171_6230-1.jpg

Re: ----------Изкупувам ръчнофокусни обективи Carl Zeiss Jena -всякякви-------------
Автор: fotocolor   
Дата:   18-11-10 11:45

Цена за тези 2-те
https://photo-forum.net/static/forum/2010-11/smff7248.JPG
http://photo-zona.net/images/user9647/album13520/large/1209445488_cplb6734_Stereo.jpg

Дата:   18-11-10 12:24

"Я обясни какво имаш предвид под "Плащам ги много добре и без много пазарлъци". Колко би платил за това примерно:"

ПУСНИ ГО НА ТЪРГ ОТ 1 ЛЕВ[smile] ЩЕ СИ ДОЙДЕ ТОЧНО НА ЦЕНАТА

Дата:   18-11-10 13:09

Аз цената му я знам, но исках да разбера колко е добра твоята много добра цена. И дали е добра и за продавача или е добра само за купувача. И искам да я видят всички. Защото ако си говорим за цени само на ЛС, някой наистина може да си помисли че плащаш много добре.

fotocolor - лявата приставка 300-350 лв. Дясната не знам, но сигурно няма да е много по-евтина.

Re: ----------Изкупувам ръчнофокусни обективи Carl Zeiss Jena -всякякви---------
Автор: satyno   
Дата:   18-11-10 14:46

Я да му вдигнем темите на човека, че още има немски обективчета , непрепродадени от него в ибей.

Дата:   18-11-10 17:10

Аз цената му я знам, но исках да разбера колко е добра твоята много добра цена. И дали е добра и за продавача или е добра само за купувача. И искам да я видят всички. Защото ако си говорим за цени само на ЛС, някой наистина може да си помисли че плащаш много добре.

fotocolor - лявата приставка 300-350 лв. Дясната не знам, но сигурно няма да е много по-евтина.
---------------------------
ТЪРГОВЕТЕ ВИНАГИ ГИ ПЕЧЕЛЯ АЗ, ТАКА ЧЕ ...
ИНАЧЕ ГЛЕДАМ СИ ГО ПУСНАЛ В ИБЕЙ, Т.Е. САМО СИ ЧЕШЕМ ЕЗИЦИТЕ

Дата:   18-11-10 20:38

Печелиш, дръжки... А кое гледаш че съм пуснал в ибей, че аз не го виждам?

Дата:   18-11-10 20:43

Всъщност аз пак не разбрах - колко много добре плащаш? Хайде, кажи ми един обектив, аз ще ти покажа снимка и ще ми кажеш колко даваш. Че дотук изобщо не си убедителен. Как да ти предложа нещо?

Дата:   18-11-10 21:41

това, което се опитваш да направиш е да ми оспамиш темата, което не е коректно

иначе относно плащането факта че купувам постоянно обективи говори сам за себе си

Дата:   19-11-10 01:17

Фактът че купуваш постоянно обективи говори че има хора които не знаят как да продават. А твърдението че плащаш много добре май ще си остане само на думи...

Дата:   19-11-10 01:34

какво се опитваш да докажеш и защо трябва да ми се месиш как и какво да купувам, на 42 години съм и много добре знам какво и как да правя, по принцип нямам нищо против да спорим до безкрай- това повдига темата

Автор: pomstar   
Дата:   19-11-10 01:37

lizaastar ти си гений

Дата:   19-11-10 12:00

Опитвам се да се убедя че плащаш добре за да ти предложа няколко обектива. Да не мислиш че имам свободно време и си търся компания да не скучая...

Автор: deniac   
Дата:   19-11-10 12:43

Този спекулативен бизнес, макар да дразни много от нас, е съвсем легален. Това е просто следствие от световната икономика.

От години по-предприемчиви съфорумци изкупуват обективи CZJ от България и ги продават в ибей. Аз бях събрал в колекция почти всичките М42 и много П6. (Търсех перфектния МС 200/2.8, за 2-3 месеца бях събрал 4!) Продадох ги всичките на съфорумци по 100-200 лева, а е можело да забогатея [smilie18]

Преди се срещаха много често обяви за CZJ, сега - много рядко.

Проблемът на лизастар е, че не го прикрива както хитро правят другите, а го парадира - "изкупувам"...

Това поражда вълната от атаки и недоволство.

Дата:   19-11-10 12:54

Няма нищо лошо в този бизнес. Просто за да участвам, трябва да е изгоден и за мен.

Re: ----------Изкупувам ръчнофокусни обективи Carl Zeiss Jena -всякякви---------
Автор: raffito   
Дата:   19-11-10 13:26

"ПУСНИ ГО НА ТЪРГ ОТ 1 ЛЕВ[smile] ЩЕ СИ ДОЙДЕ ТОЧНО НА ЦЕНАТА"
Щом обектива е МС ,значи по-правилно е тьрга да започне от 200лв -минимална цена,[shtrak] [smilie24]

Автор: deniac   
Дата:   19-11-10 20:15

Между другото, реномето (рейтинга) на лизастар като продавач в ибей е отлично:

http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&userid=lizaastar&ftab=FeedbackAsSeller

Автор: fotolaik   
Дата:   19-11-10 20:33

Аре сега, като видят на какви цени са им продадени стъклариите, балъците да кажат дали са им платили добре!
[beer]

Автор: denisadsl   
Дата:   19-11-10 21:21

добър бизнес...

нека си държа аз моя соннар,че скоро няма да останат като гледам що е заминало извън бг....

Публикацията е редактирана (19-11-10 21:28)

Автор: montanar   
Дата:   19-11-10 23:26

И аз си държа здраво моят [smilie5] [smilie18] [beer]

Автор: GenaDP   
Дата:   19-11-10 23:31

А има ли някой желаещ да подържи моя? Всъщност, предпочитам желаеща... [smilie18]

Автор: denisadsl   
Дата:   19-11-10 23:38

пробвай в ebay...може да се хване някой....и на твоя...[smilie5]

Публикацията е редактирана (19-11-10 23:39)

Дата:   19-11-10 23:45

аз предлагам да направим списък с търговците в ибей, да се знае кой кой е:
аз знам няколко, но за половин час мога да намеря поне още 10

asenr

pomstar

Дата:   20-11-10 01:32

Леко си в грешка за asenr. Имам четири акаунта в ибей, но точно този не е мой. Освен това моето не е коректно да се нарече търговия, защото аз не купувам това което продавам.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР