Автор: arien
Дата: 12-03-04 13:25
Чувствам, че светкавицата върху Сигмата не ми се е отразила добре, но иначе апаратчето си е хубаво. Този път май Плам наистина не си е свалял пръста от спусъка- снимките са в огромно количество. Смятам че за изобретение на вечерта можем да признаем салфетката пред светкавицата на Олимпуса( Олимпус ли беше?!)
На оная снимка ме накараха да погледна злобно- мога и по- злобно ама ако се старая и имам повод .
Любима ми стана снимката на Атира със запечените зеленчуци(най- поръчваното нещо тая вечер- след бирата де)и чашата- много добра се е получила.
И да ви се оплача! Докато сваляхте Бликса 10 минути, и тя не можеше да си тръгне, а пък аз я чаках, да не би да я открадне някой, установих, че трябва да измина разстоянието от университета до метрото за 10 минути, за да си хвана после автобус. Веселото беше, че стигнах до метрото за 7 минути, колкото да установя че влакчето ми е минало преди две минути, следващото с което си изпуснах рейса е след 15, и че трябва да чакам на спирката половин час! Вие сте виновни! Ама не ви се сърдя много, защото си прекарах добре с вас и ми беше забавно .
Аз явно си тръгвам преди всички да са се напили, и въпреки снимките на Еммо, все още имам добро мнение за вас- до кога ли?
|
|