Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Praktika z5003
Автор: spaceham   
Дата:   20-12-04 00:43

Здравейте!
С удоволствие посещавам този сайт, форума и галериите, но едва днес реших да се регистрирам и да се обърна към вас с молба за съвет....
Прочетох няколко отрицателни мнения за цифровите апарати на Практика....А именно Praktika z5003 ми направи впечатление с възможността и за макро снимки, и за ръчни настройки ....
Другият апарат към който съм се ориентирал е Олимпус Мю400, но там всичко е на автомат - само "щракаш"---а това не ме кефи много...

Моля за вашето мнение за цифров апарат в областта на 500лв.
Ясно ми е, че за тези пари не може да се иска всичко, но....нали търсим компромис за един любител на фотографията, а не само на "сватбарските" снимки....

Отговори на това съобщение
 Re: Praktika z5003
Автор: rolla   
Дата:   20-12-04 01:10

Практика и аз чувам ,че нещо не били като едно време,сега някви китайци ги произвеждали...Иначе до към 500 лева има Самсунги които си имат ръчни настройки,сонитата (Р-73 и Р-93) имат само ръчни настройки за скороттта но пак са добри.

Re: Praktika z5003
Автор: vazmuten   
Дата:   20-12-04 07:26

аз пък съм чувал, че от самсунг трябва да се бяга далеч.

първа  назад  1     всички  напред  последна