Автор: Rebellious
Дата: 14-12-04 20:29
Нощните снимки изискват високо ISO без да имат яко шумене и това автоматично изключва евтина цифровачка.За добри нощни снимки трябва доста скъпо оборудване така,че забрави за тях.Не че не може да се снима и със "сапунерки" нощно време,но светкавиците им са максимално ефективни до 3 метра, а на изброените и това е много .Оттам нататък-бой на негри в тъмна нощ.
За "достойна "снимка за фото форум-не зависи от апаратчето това,а от теб самата.За да поместваш снимка и да се хареса тя,повярвай,апарата е на последно място !
За домашни цели,както ти се изрази практически всичко върши работа,но продължавам да държа на по-горното казано да бягаш далече от ниския,че и средния клас Канон. Особенно пък ако ги купуваш от България.Цената на тая марка тук е надута с 30% спрямо навън.Ако ти се пълнят гуши-пълни,но не си струва според мен.
Мисля,че ако можеш да си намериш един Панасоник FZ 10 ще ти пасне най-много. Цената му е някъде към 900 лв,нов в Техномаркет,ако още са останали бройки,понеже има и по-нов и по-скъп модел,но за тези пари FZ 10 определено си струва.Даже бих казал,че е по-добър изборспоред мен,де, от новия модел FZ 20.
От осстаналите-не гледай само марката ,а и модела и качествата му.А не рекламните там трикове на рекламиращите производители.
|
|