Автор: Mobby_Dick
Дата: 09-10-03 15:01
Да, има време да го обмислим това, определено е свежа идея /но не е нова/, на фотофорум.ру гласуването на членове е така, /ако пожелаят де/, иначе просто явно. Значи..пускаш си "реитингована снимка", понеже там текучеството е голямо и гласовете се събират до седмица наи-много, през тази седмица никои не може да види автора, коментарите и оценките...след това гласуването продължава явно /но там има снимка за деня, седмицата..и т.н./. Тука сме малко хора, но това все пак е нещо..аз като останалите, винаги ще позная снимка на автор, участвал доста...но пък от друга страна ако се направи така, авторите ще проявят и доста изобретателност, "бягане от стила си" и навлизане в други раздели ;) но срещу това, което сега ни е "легнало" на врата, няма оправия - то е малко организирано, имам наблюдения да твърдя..та и да не познаят снимката - има Q и какви ли не онлаин месежери за известяване ;)
Аз съм "за" такава идея по принцип мисля, че при всичките и форми ще е по-добра,..обмислете го, консултираите се с администратори от чуждите водещи сайтове, мисля, че няма да откажат, има време, и го направете така, че да е максимално добре.
Та значи от 1 другият месец ще започне за другият конкурс..това е добре, защото и така да е, в началото поне ще престанат тия работи, Жоро е прав, и всички виждаме - преди когато нямаше аспирации към някаква награда в далечното бъдеще, вървеше по-добре, после почнаха да декласират и старите снимки. Нека да го бистриме 10-ина дена, и да намерим оптималният вариант.
|
|