Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 7 нови модела на Canon
Автор: Стефан   
Дата:   26-02-04 13:06

Moже да не е някаква особена новост за някои, но ето една леко систематизирана информация за новите модели на Canon. Поне аз не знаех, че са излезли модификациите А310 и А75.

http://www.news.bg/article.php?cid=37&pid=0&aid=136940

Отговори на това съобщение
 Re: 7 нови модела на Canon
Автор: inmitev   
Дата:   26-02-04 13:36

За моделите се знаеше предварително, но сроковете ме изненадват. Първоначално беше обявено, че дори в Щатите тези модели ще са налични едва през април. Сега Computer 2000 заявява, че в началото на март ще ги продава. Кое е истината?[smilie8]
Да не се окаже, че тези модели ще дойдат първо тук и едва тогава в САЩ и Западна Европа? [smilie18]

Автор: jumbo   
Дата:   26-02-04 15:39

абе нови модели.....
нов модел е когато не е нещо ъпдейтвано [smile] иначе си е подобрен модел

Автор: LinkBeat   
Дата:   27-02-04 14:15

Защо ми се струва, че Canon PowerShot Pro1 ще е нещо добро и за любители и за професионалисти. Убедих се , че посредствените апарати не стават за нищо и по-добре да се вложат малко повече средства, но да имаш възможности, а тук случая е точно такъв(вижте данните в линка на Стефан). В САЩ е 1000$ и ще спада, тук ще видим.

Автор: jumbo   
Дата:   27-02-04 14:35

za profesionalisti shte e dobro samo DSLR zaradi kachestwenata matrica na 1 vo mqsto

първа  назад  1     всички  напред  последна