Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 проблем с МТЛ 3
Автор: nicoldy   
Дата:   07-12-04 20:07

здравейте,
имам един апарат, който никога не сам ползвал защото знам че нещо е развален. снимам си със зенита. ама реших да видя какво му е точно на практиката. оказа се, че е в състояние на непрекъснато натиснат спусък. огледалото е вдигнато, крачето задействащо скачащата бленда е напред по всичко личи че е натиснат спусъка, ама той си се движи свободно. някои може ли да ми каже на какво се дължи това и дали подлежи на лекуване [smilie11] ? и каде евентуално мозе да се справят с проблема. за сега знам само арабина на улица сердика, ама с него нещо не ми се занимава. другото място за което се сещам е дондуков 12 или 18[smilie11] [smilie11] не знам номера, но знам каде се намира. ще се радвам ако ми предложите още сервизи (изпитани).
предварително Ви благодаря.
поздрави.

Отговори на това съобщение
 Re: проблем с МТЛ 3
Автор: Labrax   
Дата:   07-12-04 21:32

При Цецо на Аксаков. Но се запаси с много търпение.

Автор: azalis   
Дата:   07-12-04 21:49

знаеш ли аз съм имал такива проблеми с практики но съм си ги оправял сам!
ако искаш ми пиши на ай си кю-то може да ти кажа какво да пробаш преди да го дадеш на ремонт[smilie5] 242-202-910

Автор: Nelvis   
Дата:   08-12-04 00:21

Tova e "bolest" pri Practikite-blokaj.Ponjakoga se opravja lesno,no nai-4esto si iska doktor.Ta imashe vyv Bylg.fotografija edin goljam maistor-Doktorov,za nego popitai v atelieto sreshtu bolnicata na 4irkov-to4no na vhoda na podleza na "Pen4o Slaveikov".Tyrsi Todor Minkin.Ai sys zdrave.

Дата:   08-12-04 07:05

много ви благодаря!

Дата:   08-12-04 09:05

само не разбрах как може да се оправи без намесата на сервиз. ще се радвам ако някой ми обясни.

Автор: nanapak   
Дата:   08-12-04 16:17

Опитай и при Веска - на Аксаков 7
А без сервиз - пробвай подред (разклащане - развъртане) блокажа за обратно навиване, колелцето за перфорацията, скоростите, лоста за транспорта (полекичка, до упор), огледалото (много-много нежно). Понякога освобождава само, понякога не ще. Кво да праиш - Практика! [smilie24]
[beer]

Дата:   08-12-04 16:29

blagodarq.
wednaga 6tom se pribera dowe4era 6te probwam. [smilie23]

Дата:   08-12-04 17:24

iskah da kaza: [smilie24]